Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος.

Πήρα ένα νέο router και τώρα το iphone κάθε φορά που κλειδώνει και το ξανανοίγω, χρειάζεται να βάζω τον κωδικό του wifi για να συνδεθεί, ενώ με το προηγούμενο router δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Το router είναι το Belkin N1 Vision, αν έχει σημασία.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρηγγειλα το iphone 4 απο τη βονταφον με συμβολαιο τη παρασκευη στις 12:30 και ακομη η κατασταση της παργγελια ειναι "εκρεμμει". Αλλοι που κανατε ιδια παραγγελια σε ποσες μερες αλλαξε η κατασταση και ποσο καιρο εκανε για να ερθει Θεσσ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παρηγγειλα το iphone 4 απο τη βονταφον με συμβολαιο τη παρασκευη στις 12:30 και ακομη η κατασταση της παργγελια ειναι "εκρεμμει". Αλλοι που κανατε ιδια παραγγελια σε ποσες μερες αλλαξε η κατασταση και ποσο καιρο εκανε για να ερθει Θεσσ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ πάντως το παρήγγειλα στις 2/09 από τον ΟΤΕ.

Χρέωση στον τηλεφωνικό μου λογαριασμό, σε 12 άτοκες. Χωρίς συμβόλαιο, σκέτη συσκευή φυσικά. Κανονίσαμε για αύριο (7/09) να περιμένω τον courier 10:00-13:00.

:-)

Δημοσ.

Εγώ πάντως το παρήγγειλα στις 2/09 από τον ΟΤΕ.

Χρέωση στον τηλεφωνικό μου λογαριασμό, σε 12 άτοκες. Χωρίς συμβόλαιο, σκέτη συσκευή φυσικά. Κανονίσαμε για αύριο (7/09) να περιμένω τον courier 10:00-13:00.

:-)

Δημοσ.
εγώ σκοπεύω να το πάρω από κοσμοτέ και να αλλάξω την μπροστά και την πίσω όψη αλλα μετά bye bye εγγύηση

Αν αλλαξεις το πισω, δεν εχεις προβλημα για εγγυηση, βαζεις το κανονικο και δεν φαινεται οτι το ανοιξες ;)

Δημοσ.
εγώ σκοπεύω να το πάρω από κοσμοτέ και να αλλάξω την μπροστά και την πίσω όψη αλλα μετά bye bye εγγύηση

Αν αλλαξεις το πισω, δεν εχεις προβλημα για εγγυηση, βαζεις το κανονικο και δεν φαινεται οτι το ανοιξες ;)

Δημοσ.

Η οθόνη είναι κολλημένη στο γυαλί της εμπρός όψης του iPhone 4. Δεν μπορείς να αλλάξεις το γυαλί μόνο.

Δημοσ.

Η οθόνη είναι κολλημένη στο γυαλί της εμπρός όψης του iPhone 4. Δεν μπορείς να αλλάξεις το γυαλί μόνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει περίπτωση να κάηκε ο φορτιστής που δίνουν μαζί με το iPhone (αυτός που απο τεράστιος έχει γίνει πάρα πολύ μικρός) επειδή έμεινε στο ρεύμα μία περίπου μέρα χωρίς να φορτίζει τίποτα, απλώς να ήταν συνδεδεμένος στο ρεύμα;

Επεξ/σία από pcfan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει περίπτωση να κάηκε ο φορτιστής που δίνουν μαζί με το iPhone (αυτός που απο τεράστιος έχει γίνει πάρα πολύ μικρός) επειδή έμεινε στο ρεύμα μία περίπου μέρα χωρίς να φορτίζει τίποτα, απλώς να ήταν συνδεδεμένος στο ρεύμα;

Επεξ/σία από pcfan
Δημοσ.
Όταν χρησιμοποιώ το handsfree από την άλλη άκρη της γραμμής με ακούν σαν να μιλάω από μακριά ή να μικροφωνίζω. Είναι φυσιολογικό ή να πάω το handsfree για αλλαγή;

Ξέρει μήπως κανείς να μου απαντήσει;

Δημοσ.
Όταν χρησιμοποιώ το handsfree από την άλλη άκρη της γραμμής με ακούν σαν να μιλάω από μακριά ή να μικροφωνίζω. Είναι φυσιολογικό ή να πάω το handsfree για αλλαγή;

Ξέρει μήπως κανείς να μου απαντήσει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...