Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά όσοι σκέφτονται να πάρουν το iPhone4 μην το κάνουν! Η Apple είναι ήδη σε θέση να βγάλει το iPhone5 αρχές με μέσα του 2011!!! Ψάξτε Google και θα δείτε ότι δε λέω μακακίες.

Βασικά πιστεύω ότι θα ακολουθήσει την τακτικη του iphone 3g δλδ θα βγάλει δεν προκειται να κυκλοφορίσει iphone 5 αλλα ενα iphone 4gs με καποια καλυτερα χαρακτηριστικα πχ ραδιοφωνο, επεξεργαστη... κτλ κτλ

Πιστευω μεχρι να δουμε ενα καινουργιο μοντελο θα περασουν 2-3 χρονια

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Είναι το γνωστό bug του Proximity Sensor. Το iOS 4.1 που θα βγει σε λίγες μέρες το διορθώνει. :-)

Εγώ διάβασα απο άτομα που έχουν την 4.1 gm ότι δεν διορθωθηκε.

Επίσης κάτι με reset στα settings που διάβασα σε φόρουμ της Apple δεν μου έπαιξε...υπομονή

Δημοσ.

Παιδιά ποια θήκη προτείνετε? και που μπορω να δω τις θηκες? αυτες τις 6-7 που εχει εκει στο case program..? μονο αυτές ειναι οι τζάμπα? και επισης ξέρει κανεις πως ενεργοποιειται η αναφορά παράδοσης μηνύματος?

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης κάτι με reset στα settings που διάβασα σε φόρουμ της Apple δεν μου έπαιξε...υπομονή

Σε μένα με την 4.1GM δεν μου παρουσίασε πρόβλημα με αυτό! Ενώ με την προηγούμενη 2 φορές μου είχε ανοίξει το backlight!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε μένα με την 4.1GM δεν μου παρουσίασε πρόβλημα με αυτό! Ενώ με την προηγούμενη 2 φορές μου είχε ανοίξει το backlight!

B)

Δημοσ.
Κάποιος αν ξέρει, ας μας πει αν μπορεί το iphone μας να μας δίνει κ αναφορά παράδοσης μηνύματος...:o

Δε μπορεί. Τα σαΐνια στην Apple ούτε μετά από 4 χρόνια δε λένε να βάλουν ένα τέτοιο feature. Σε περίπτωση που μιλάμε για jailbroken συσκευή πάντως γίνεται. Αλλά το patch έχει προβλήματα.

Δημοσ.
Κάποιος αν ξέρει, ας μας πει αν μπορεί το iphone μας να μας δίνει κ αναφορά παράδοσης μηνύματος...:o

Δε μπορεί. Τα σαΐνια στην Apple ούτε μετά από 4 χρόνια δε λένε να βάλουν ένα τέτοιο feature. Σε περίπτωση που μιλάμε για jailbroken συσκευή πάντως γίνεται. Αλλά το patch έχει προβλήματα.

Δημοσ.

E μα τι θα εχουν να βαλουν σε επομενο update ;)? Ανετα το πρωτο iphone θα μπορουσε να ειχε και 5mp καμερα και front facing καμερα και καλυτερο hardware κλπ κλπ. O λογος που δεν το κανανε ειναι για να εχουν κατι να βαζουν στα επομενα iphone . Και ειναι μια πολυ καλη στρατιγικη γιατι καθε iphone εχει αρκετα μεγαλη διαφορα με τον προκατοχο του. Βρε τους ατιμους :lol:

Δημοσ.

E μα τι θα εχουν να βαλουν σε επομενο update ;)? Ανετα το πρωτο iphone θα μπορουσε να ειχε και 5mp καμερα και front facing καμερα και καλυτερο hardware κλπ κλπ. O λογος που δεν το κανανε ειναι για να εχουν κατι να βαζουν στα επομενα iphone . Και ειναι μια πολυ καλη στρατιγικη γιατι καθε iphone εχει αρκετα μεγαλη διαφορα με τον προκατοχο του. Βρε τους ατιμους :lol:

Δημοσ.

Ενώ οι άλλοι κατασκευαστές σου δίνουν σε κάθε συσκευή τους απλόχερα όλη την τεχνογνωσία τους; Μη λέμε κι ότι να 'ναι. Όλες οι εταιρείες ίδια στρατηγική ακολουθούν.

Τα SMS reports πάντως δεν είναι αξιόλογο χαρακτηριστικό για πολλούς (εγώ τα θέλω πάντως). Οπότε δύσκολο να κάτσουν να ασχοληθούν με αυτό σε επόμενο update του iOS.

Δημοσ.

Ενώ οι άλλοι κατασκευαστές σου δίνουν σε κάθε συσκευή τους απλόχερα όλη την τεχνογνωσία τους; Μη λέμε κι ότι να 'ναι. Όλες οι εταιρείες ίδια στρατηγική ακολουθούν.

Τα SMS reports πάντως δεν είναι αξιόλογο χαρακτηριστικό για πολλούς (εγώ τα θέλω πάντως). Οπότε δύσκολο να κάτσουν να ασχοληθούν με αυτό σε επόμενο update του iOS.

Δημοσ.

Για το θέμα που πολλοί αναπαράγουν ως είδηση ότι η Apple θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο για να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον, απλά να πω και εγώ την άποψή μου, ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο. Αν το κάνει, το τι αγωγές θα πέσουν από τους πελάτες της στην Αμερική γιατί τους πούλησε "ελαττωματικό" μοντέλο, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πέραν τούτου θα πρέπει να κάνει αντικατάσταση σε όλους όσους πήραν το "ελαττωματικό". Και που καμία εταιρία στον κόσμο δεν θα το έκανε και δεν θα το κάνει. Δεν είμαι με το μέρος της Apple, απλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δημοσ.

Για το θέμα που πολλοί αναπαράγουν ως είδηση ότι η Apple θα κυκλοφορήσει νέο μοντέλο για να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον, απλά να πω και εγώ την άποψή μου, ΔΕΝ ισχύει κάτι τέτοιο. Αν το κάνει, το τι αγωγές θα πέσουν από τους πελάτες της στην Αμερική γιατί τους πούλησε "ελαττωματικό" μοντέλο, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πέραν τούτου θα πρέπει να κάνει αντικατάσταση σε όλους όσους πήραν το "ελαττωματικό". Και που καμία εταιρία στον κόσμο δεν θα το έκανε και δεν θα το κάνει. Δεν είμαι με το μέρος της Apple, απλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δημοσ.

Παίδες μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος.

Πήρα ένα νέο router και τώρα το iphone κάθε φορά που κλειδώνει και το ξανανοίγω, χρειάζεται να βάζω τον κωδικό του wifi για να συνδεθεί, ενώ με το προηγούμενο router δεν είχα αυτό το πρόβλημα.

Το router είναι το Belkin N1 Vision, αν έχει σημασία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...