Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να ειχα και το hardware και to software...γιατι ουτε και αυτο προβλεπεται παρω...

Κουράγιο παλικάρι.........

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Εγώ περιμένω νέα συσκευή από Γερμανό.Το πήγα μέσα σε 3 μέρες και ζήτησα αντικατάσταση για τον μεταλλικό έντονο θόρυβο όταν κουνούσα το 4αρι. Μου το πήρε και μου είπε Δευτέρα-Τρίτη θα μου φέρει 100% νέα συσκευή...Αναμονή...

τι θόρυβο άκουγες όταν το κουνούσες;;;

μήπως άκουγες ένα τσικ τσικ τσικ; αν ναι είναι φυσιολογικό γιατί αυτό που ακουγεται είναι ο φακός της κάμερας (παρόμοιο θόρυβο έκανε και στα 3GS)

Δημοσ.
τι θόρυβο άκουγες όταν το κουνούσες;;;

μήπως άκουγες ένα τσικ τσικ τσικ; αν ναι είναι φυσιολογικό γιατί αυτό που ακουγεται είναι ο φακός της κάμερας (παρόμοιο θόρυβο έκανε και στα 3GS)

Ναι τσικ τσικ εκανε αλλά σε 2 κολλητών μου που το πήραν δεν έκανε τίποτα και τα κούνησα ο ίδιος...

Δημοσ.

Παιδιά όσοι σκέφτονται να πάρουν το iPhone4 μην το κάνουν! Η Apple είναι ήδη σε θέση να βγάλει το iPhone5 αρχές με μέσα του 2011!!! Ψάξτε Google και θα δείτε ότι δε λέω μακακίες.

Δημοσ.
Παιδιά όσοι σκέφτονται να πάρουν το iPhone4 μην το κάνουν! Η Apple είναι ήδη σε θέση να βγάλει το iPhone5 αρχές με μέσα του 2011!!! Ψάξτε Google και θα δείτε ότι δε λέω μακακίες.

Εσύ δεν λές μαλακίες, άλλοι τις λένε. Ψάξε στο google και θα δείς.

Δημοσ.

επειδή τώρα το ψάχνω το θέμα αφού το 3g έφαγε σαβούρα και έσπασε η οθόνη , μια ερώτηση. Το 4 πωλείται σκέτο σα συσκευή ή σε υποχρεώνουν απο cosmote kai voda για σύνδεση?

Δημοσ.
επειδή τώρα το ψάχνω το θέμα αφού το 3g έφαγε σαβούρα και έσπασε η οθόνη , μια ερώτηση. Το 4 πωλείται σκέτο σα συσκευή ή σε υποχρεώνουν απο cosmote kai voda για σύνδεση?

εξαρταται που θα πέσεις!

αλλοι το δίνουν σκέτη συσκευή ,άλλοι με συμβόλαιο!

Δημοσ.

Κακό κάνουν αυτοί που τα γράφουν αλλά και εσύ που τα αναπαράγεις κάνεις επίσης κακό...

Ιούνιο- Ιούλιο ναι... θα βγει καινούριο iphone όπως πάντα...

Δημοσ.
εξαρταται που θα πέσεις!

αλλοι το δίνουν σκέτη συσκευή ,άλλοι με συμβόλαιο!

από eshop cosmote ή voda θα το παραγγείλω.

Δημοσ.
Κακό κάνουν αυτοί που τα γράφουν αλλά και εσύ που τα αναπαράγεις κάνεις επίσης κακό...

Ιούνιο- Ιούλιο ναι... θα βγει καινούριο iphone όπως πάντα...

ετσι ακριβώς ειναι!!

κατα τον Μαη θα κυκλοφορήσουν οι πρώτες φωτογραφίες τάχα απο ξεχασμένα iphone σε μπαρ, τον Ιούνιο η παρουσίαση και μετα απο 10 μέρες η κυκλοφορία :P

Δημοσ.
Ναι τσικ τσικ εκανε αλλά σε 2 κολλητών μου που το πήραν δεν έκανε τίποτα και τα κούνησα ο ίδιος...

σου λέω, βάλε το αυτί σου και δες αν όντως έρχεται ο ήχος από την κάμερα

αν ναι τότε ΔΕΝ έχει πρόβλημα το τηλέφωνο σου! (προσπάθησε να βρεις πολλά iphone και κούνα τα. Θα δεις ότι ΟΛΑ το κάνουν αρκεί να έχεις ησυχία στον χώρο ώστε να το ακούσεις

Δημοσ.

Φίλου που το κούνησα κρατώντας τα κουμπιά κάνει ένα ανεπαίσθητο ήχο σαν να είναι ο σένσορας ή ο φακός όπως λέει ο φίλος...όχι κάτι περίεργο πάντως και ούτε που του το πα.

Θα σου λεγα αν λειτουργεί κανονικά άστο μην πέσεις σε κανένα με προβληματική οθόνη κτλ..

Δημοσ.

Όταν χρησιμοποιώ το handsfree από την άλλη άκρη της γραμμής με ακούν σαν να μιλάω από μακριά ή να μικροφωνίζω. Είναι φυσιολογικό ή να πάω το handsfree για αλλαγή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...