Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σήμερα καθώς μιλούσα πατησα 2 φορές την σιγαση με το αυτί μου. Με το που έγινε την πρώτη φορά απογοητευτικά γιατί νόμισα ότι χάθηκε η κλήση (εγώ τον άκουγα) αλλά το είδα και το πατησα πάλι και φυσικά επανηλθε. Κανά 2 τηλεφωνηματα μετά έγινε το ίδιο. Ο αισθητήρας πρέπει να κλείνει την οθόνη πιο γρήγορα ρε γμτ

Είναι το γνωστό bug του Proximity Sensor. Το iOS 4.1 που θα βγει σε λίγες μέρες το διορθώνει. :-)

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
[...]η mac του iphone μου ειναι 7c:c5:37:9D:56:4A η οποια ειναι λιγο περιεργη γιατι δεν αρχιζει με 00 αλλα οκ. Το προβλημα μου ειναι οτι κ το bluetooth εχει παρομοια mac adress 7c:c5:37:9D:56:49. Ειναι φυσιολογικο?[...]

Θα συμπληρώσω τους προλαλήσντες λέγοντας πως τα πρώτα 6 ψηφία της MAC address δείχνουν τον κατασκευαστή. :-)

Δημοσ.

Εγώ περιμένω νέα συσκευή από Γερμανό.Το πήγα μέσα σε 3 μέρες και ζήτησα αντικατάσταση για τον μεταλλικό έντονο θόρυβο όταν κουνούσα το 4αρι. Μου το πήρε και μου είπε Δευτέρα-Τρίτη θα μου φέρει 100% νέα συσκευή...Αναμονή...

Δημοσ.

Τι ρύθμιση έχω λάθος και τους αριθμούς τους κόβει στο 3ο ψηφιο;

Πχ 693 1234567

Μέχρι και πριν την 4.0 τα έκοβε στο 4ο.όλα στα ελληνικά τα έχω γυρισμενα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Σωστά τους κόβει. Κόβει τον κωδικό (697, 210, 2310, κλπ) και μετά γράφει το υπόλοιπο νούμερο.

Δημοσ.
:-( hdr σε κινουμενο αντικειμενο :-(

58699_433014663443_94910898443_4964085_239445_n.jpg

Το περίεργο που είναι; Για να παραχθεί μια HDR εικόνα απαιτούνται πολλαπλές λήψεις. Στην απόπειρά σου λοιπόν πάνω στο αυτοκίνητο, λόγω του ότι οι λήψεις έχουν μια μικρή καθυστέρηση μεταξύ τους... παρήχθη το αποτέλεσμα που βλέπεις.

Αυτό θα γινόταν ακόμα και DSLR να είχες χρησιμοποιήσει (βέβαια δε ξέρω αν υπάρχουν DSLR που να τραβάνε HDR από μόνες τους).

Δημοσ.

Ρε παιδια το HDR θελει τριποδο! Οπως σωστα ειπωθηκε, τραβαει αρκετες φωτο σε ολα τα βηματα υποεκθεσης-εκθεσης. Μια καλη και γρηγορη SLR τραβει στο χερι και δεν βγαινει κουνημενη και αυτη με πιο μεγαλο ISO

Δημοσ.
Ρε παιδια το HDR θελει τριποδο! Οπως σωστα ειπωθηκε, τραβαει αρκετες φωτο σε ολα τα βηματα υποεκθεσης-εκθεσης. Μια καλη και γρηγορη SLR τραβει στο χερι και δεν βγαινει κουνημενη και αυτη με πιο μεγαλο ISO

Για το κουνημενη δεν παιζει ρολο το ISO αλλα η ταχυτητα του κλειστρου . ;)

Σε SLR γενικα δεν υπαρχει αυτη η λειτουργια μιας και ειναι κατι το οποιο γινεται με αλλο τροπο . Η λογικη της SLR ή οποιασδηποτε φωτογραφικης που εχει ο χρηστης την δυνατοτητα να αλλαξει το διαφραγμα ( κατα 1 stop τουλαχιστον ) , ειναι το οτι θα αλλαξεις χειροκινητα τις ρυθμισεις που απαιτουνται για να το κανει . Βεβαια πλεον ελαχιστοι πλεον ξερουν τι μπορουν να κανουν με τις SLR και τις εχουν στο αυτοματο ...

Η αλλιως θα το κανει πιο ευκολα στο Photoshop ...

Δημοσ.
Μετα τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσει η παραγωγή του white όποτε Φεβρουάριο με Μάρτιο στην Ελλάδα.

Κρίμα. Θα βολευτω με το 3gs. Αν έρθει τόσο αργά μάλλον θα περιμένω το 5. Και για να γουστάρουμε λιγο,τι θα θέλατε από το "iphone5" σε hardware-software?

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...