Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εχω ενα προβληματακι πηρα iphone4 σημερα (απο iStorm) κ δεν μπορω να μπω με ασυρματο δικτυο του σπιτιου. εχω mac filter πανω κ απο οτι ειδα η mac του iphone μου ειναι 7c:c5:37:9D:56:4A η οποια ειναι λιγο περιεργη γιατι δεν αρχιζει με 00 αλλα οκ. Το προβλημα μου ειναι οτι κ το bluetooth εχει παρομοια mac adress 7c:c5:37:9D:56:49. Ειναι φυσιολογικο? μηπως εχει προβλημα απο την μανα του να το παω παλι πισω??? ξεχασα να πω οτι iOS ειναι το 4.0.2.

Δεν εχει προβλημα. Μια χαρα ειναι η mac του, δεν ειναι απαραιτητο να αρχιζει απο 00, που το ακουσες αυτο? τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις στο ρουτερ σου ή καν του ενα reset μηπως εχει φαει κανενα σκαλωμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο φίλος λανθασμένα απάντησε 1 χρόνο.

Το επίσημο Service το έχει ο Γερμανός (και της Vodafone) και είναι 2 χρόνια.

Παρε οποίο κατάστημα θέλεις να στο επιβεβαιώσει.

Ευχαριστω αλλα αυτο ειναι γραμμενο καπου ??? Αν δεν ειναι ο καθενας μπορει να λεει το θελει.

Εδω έχει η Voda 2 χρόνια που τα φτιάχνει ο Γερμανός , δεν θα είχε το oteshop...

Αυτό με τα 2 χρόνια εγγύηση ισχύει τελικά; Το αναφέρει πουθενά στις ιστοσελίδες Vodafone/Cosmote; Στη σελίδα της Vodafone αναφέρει μόνο για 1 χρόνο πάντως...

Αυτό με τα 2 χρόνια εγγύηση ισχύει τελικά; Το αναφέρει πουθενά στις ιστοσελίδες Vodafone/Cosmote; Στη σελίδα της Vodafone αναφέρει μόνο για 1 χρόνο πάντως...

Για όλα τα προϊόντα που πωλούνται εντός της ΕΕ υπάρχει υποχρεωτική εγγύηση δύο ετών κατ' ελάχιστο. Και άσε τα καταστήματα να λένε ό,τι θέλουν, δε μπορούν να σου αρνηθούν εγγύηση...

:-)

Για όλα τα προϊόντα που πωλούνται εντός της ΕΕ υπάρχει υποχρεωτική εγγύηση δύο ετών κατ' ελάχιστο. Και άσε τα καταστήματα να λένε ό,τι θέλουν, δε μπορούν να σου αρνηθούν εγγύηση...

:-)

Αυτό που λες το ξέρω. Το ζήτημα είναι θα που την παρέχουν για 2 χρόνια από μόνοι τους ή θα πρέπει να κάνω φασαρία;

Θα πρέπει να κάνεις φασαρία. Αλλά στο 99% των περιπτώσεων αρκεί να πας προετοιμασμένος, δηλαδή με το νόμο τυπωμένο σε χαρτί.

Μου έχει συμβεί 4-5 φορές να μου αρνηθούν εγγύηση. Τους έδωσα απλά το χαρτί και το θέμα έληξε χωρίς φασαρία, με ένα «συγγνώμη, δε το γνωρίζαμε». Βέβαια μια χαρά το γνωρίζουν, απλά πιθανότατα έχουν πάρει γραμμή να μην αναγνωρίζουν εγγυήσεις αν δεν το κάνει θέμα ο πελάτης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Θα πρέπει να κάνεις φασαρία. Αλλά στο 99% των περιπτώσεων αρκεί να πας προετοιμασμένος, δηλαδή με το νόμο τυπωμένο σε χαρτί.

Δεν υπαρχει κανενας ΝΟΜΟΣ που να γραφει για υποχρεωτικη ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ετων.

(προσοχη στη λεξη ΝΟΜΟΣ και στην λεξη ΕΓΓΥΗΣΗ. Μην μπερδευουμε την εγγυηση με τη δυνατοτητα υπαναχωρησης απο τη συμβαση λογω "πραγματικου ελαττωματος")

Τελος, το iPhone εχει μονο 1 χρονο εγγυηση.

Επεξ/σία από haHa

εχω το εξης προβλημα.

εχω ανοιχτο το IM+Pro , και λειτουγει μια χαρα οταν ειμαι εξω.

Οταν παω σπιτι , κλεινω απο τα account ολα τα account μου.

Kλεινω και την εφαρμογη...

Αλλα.. αν μου στειλει καποιος msn η facebook , πεταγεται pop up παραθυρακι

και μου δειχνει το μηνυμα...

Πως βγαινουμε off...

εχω το εξης προβλημα.

εχω ανοιχτο το IM+Pro , και λειτουγει μια χαρα οταν ειμαι εξω.

Οταν παω σπιτι , κλεινω απο τα account ολα τα account μου.

Kλεινω και την εφαρμογη...

Αλλα.. αν μου στειλει καποιος msn η facebook , πεταγεται pop up παραθυρακι

και μου δειχνει το μηνυμα...

Πως βγαινουμε off...

Ρυθμίσεις/γνωστοποιήσεις;;;

Δεν εχει προβλημα. Μια χαρα ειναι η mac του, δεν ειναι απαραιτητο να αρχιζει απο 00, που το ακουσες αυτο? τσεκαρε λιγο τις ρυθμισεις στο ρουτερ σου ή καν του ενα reset μηπως εχει φαει κανενα σκαλωμα.

δεν το είδα πουθενά απλά όλες οι mac που είχα δει άρχιζαν με 00 ευχαριστώ πάντως που μου απαντήσατε! Ναι το τσεκάρα κ με αλλά ασύρματα κ τελικά έχω πρόβλημα με το firewall του router δεν του επιτρέπει να την επικοινωνία! Τεσπα ευχαριστώ παρά πολύ παιδιά!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...