Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεις τα ακουστικά της Apple, θα δεις πως το ένα από αυτά, στο καλώδιο του έχει το μικρόφωνο (για να δουλεύει ως hands-free). Αυτό εκτός από μικρόφωνο είναι και remote control με 3 κουμπιά.

Η πιο απλή χρήση του είναι για να απαντάς στο τηλέφωνο και να αυξομειώνεις την ένταση του ήχου. Έχει όμως κι άλλες λειτουργίες, οπότε, για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξε μια ματιά στο σχετικό manual του iPhone:

- στα ελληνικά: άνοιξε το http://help.apple.com/iphone/4/interface με το Safari στο iPhone σου (το συγκεκριμένο link δεν παίζει αλλιώς) και πήγαινε στο "Βασικές Πληροφορίες" κι από εκεί στο "ακουστικά με τηλεχειριστήριο".

- στα αγγλικά: http://manuals.info.apple.com/en_US/Earphones_UG.pdf (αυτό το link παίζει παντού)

Υπάρχουν στην αγορά κι άλλα ακουστικά που περιλαμβάνουν τέτοιες λειτουργίες.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Νομιζω υπερβαλεις λιγο.η τιμη για το 16αρι απο οτεshop ειναι 618€ στη χιο.

Sent from my iPhone using Insomnia

http://www.skroutz.gr/s/274545/Apple-iPhone-4-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/274130/Apple-iPhone-4-32GB.html

Γνωρίζεις κάποιο άλλο κατάστημα?

Δημοσ.
Εσυ φίλε εχεις? αν ναι τοτε μαλλον δεν εχεις δοκιμάσει να βάλεις ακουστικά περα απο αυτα του Iphone γιατι αυτος ηταν ο λογος που σκευτομουν αν θα το παρω ι οχι.. αλλα τελικα το πηρα.. γιατι λεω θα εχουν βγαλει καποιον μετατροπεα! οσο για την APPLE μονο και μονο που δεν εχει Java και το μπλε δοντι της που δουλευει μονο με αλλα iphone τι αλλο χρειαζεται να πεις? πέρα απο τα κομπλεξικά συστήματα της APPLE το κινητο ειναι ωραιο..

Υ.Γ. ναι δοκιμασα να βαλω κανονικα ακουστικα αλλα ο ήχος ακουγεται οπως να ναι και αν κουνηθει το βισμα σταματαει η αναπαραγωγη!

Τι μετατροπείς και χαζομάρες θέλεις ρε φίλε, δεν σε καταλαβαίνω.Όλα τα ακουστικά μπαίνουν στο iPhone και δουλεύουν το ίδιο.Δεν μπορείς να κατηγορείς την συσκευή για την ποιότητα του ήχου επειδή αυτό είναι θέμα των ακουστικών που του βάζεις.

Μπορείς να βρεις στο eBay μετατροπείς sim σε mini sim και να περάσεις τις επαφές σου.

Υ.Σ. Δεν χρειάστηκα ποτέ να τρέξω κάτι σε Java οπότε ούτε που με ενδιαφέρει αν έχει το iPhone Java.Επίσης με ενοχλεί που τουλάχιστον δεν μπορείς να πάρεις ή να στείλεις φωτογραφίες σε άλλα κινητά μέσω bluetooth αλλά καλά να είναι και τα e-mail και το facebook και έτσι κάνεις εύκολα την δουλειά σου.Τέλος καλύτερα που δεν μπορείς να πάρεις ή να στείλεις μουσική με bluetooth γιατί μου αρέσει να ταιριάζω την μουσική μου με το artwork της και τους σωστούς τίτλους κτλ μέσω του iTunes και πιστεύω ότι με αυτή την δυνατότητα θα γινόταν ολίγον μπάχαλο στην μουσική μου.

Δημοσ.
Και τα δύο τα δοκίμασα και παίζουν το ίδιο.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Nαι τελικα δεν τα εβαζα σωστα.. σορρυ! :D και ο βλακας στον γερμανο μ ειπε οτι δεν ταιριαζουν.. οτι να ναι :D λοιπον τωρα πειτε μου πια θηκη να παρω? :D αμα παραγγειλω αυτο που τις κοβει τζαμπα εδωσα τα 16ευρω για να μ δωσουν Micro sim :/ πωωω ξενερα..

Δημοσ.
Nαι τελικα δεν τα εβαζα σωστα.. σορρυ! :D και ο βλακας στον γερμανο μ ειπε οτι δεν ταιριαζουν.. οτι να ναι :D λοιπον τωρα πειτε μου πια θηκη να παρω? :D αμα παραγγειλω αυτο που τις κοβει τζαμπα εδωσα τα 16ευρω για να μ δωσουν Micro sim :/ πωωω ξενερα..

Είδες τι παθαίνεις για να ακούς τι σου λένε στα μαγαζιά?

Btw αν και είμαι offtopic αλλά έχω τρελή περιέργεια... Πως τα έβαζες δλδ? Πόσοι τρόποι υπάρχουν για να βάλεις τα ακουστικά? :P

PS: Ούτε καν είδα το μνμ του athlios. Για τέτοια απορία μιλάμε. :P

Δημοσ.
Τις επαφές απο την παλιά SIM/κινητό που δεν ειναι Micro Sim πως μπορεις να τις περάσεις στο Iphone?

Το παλιό σου κινητό είχε πρόγραμμα συγχρονισμού επαφών με τον υπολογιστή; Τα περισσότερα έχουν (πχ τα Nokia έχουν το Ovi Suite). Αν ναι, η διαδικασία είναι:

1. Βάζεις την παλιά SIM στο παλιό κινητό.

2. Κάνεις μεταφορά των επαφών από τη SIM στη μνήμη του κινητού.

3. Κάνεις συγχρονισμό των επαφών από το κινητό στον υπολογιστή, στην εφαρμογή Microsoft Outlook (υποθέτοντας πως χρησιμοποιείς Windows).

4. Ρυθμίζεις το iTunes να κάνει συγχρονισμό των επαφών του Outlook με το iPhone.

5. Συγχρονίζεις το iPhone με το iTunes. Έτοιμος! :-)

Δημοσ.
Σορρυ για το οφφ αλλα επειδη το εχω απορια, τι λαθος μπορεις να κάνει κανείς στην τοποθετηση ακουστικων ?

Να μην τα βάλεις καθόλου;

Δύσκολα παίζει κάτι άλλο...

:-D

Δημοσ.

Σήμερα καθώς μιλούσα πατησα 2 φορές την σιγαση με το αυτί μου. Με το που έγινε την πρώτη φορά απογοητευτικά γιατί νόμισα ότι χάθηκε η κλήση (εγώ τον άκουγα) αλλά το είδα και το πατησα πάλι και φυσικά επανηλθε. Κανά 2 τηλεφωνηματα μετά έγινε το ίδιο. Ο αισθητήρας πρέπει να κλείνει την οθόνη πιο γρήγορα ρε γμτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια εχω ενα προβληματακι πηρα iphone4 σημερα (απο iStorm) κ δεν μπορω να μπω με ασυρματο δικτυο του σπιτιου. εχω mac filter πανω κ απο οτι ειδα η mac του iphone μου ειναι 7c:c5:37:9D:56:4A η οποια ειναι λιγο περιεργη γιατι δεν αρχιζει με 00 αλλα οκ. Το προβλημα μου ειναι οτι κ το bluetooth εχει παρομοια mac adress 7c:c5:37:9D:56:49. Ειναι φυσιολογικο? μηπως εχει προβλημα απο την μανα του να το παω παλι πισω??? ξεχασα να πω οτι iOS ειναι το 4.0.2.

Επεξ/σία από jimblanc
Δημοσ.
Ο φίλος λανθασμένα απάντησε 1 χρόνο.

Το επίσημο Service το έχει ο Γερμανός (και της Vodafone) και είναι 2 χρόνια.

Παρε οποίο κατάστημα θέλεις να στο επιβεβαιώσει.

Εγω που το πηρα απο οτεshop ποσα χρονια εγγυηση εχω???

Δημοσ.
Εγω που το πηρα απο οτεshop ποσα χρονια εγγυηση εχω???

Εδω έχει η Voda 2 χρόνια που τα φτιάχνει ο Γερμανός , δεν θα είχε το oteshop...

Δημοσ.
παιδια εχω ενα προβληματακι πηρα iphone4 σημερα (απο iStorm) κ δεν μπορω να μπω με ασυρματο δικτυο του σπιτιου. εχω mac filter πανω κ απο οτι ειδα η mac του iphone μου ειναι 7c:c5:37:9D:56:4A η οποια ειναι λιγο περιεργη γιατι δεν αρχιζει με 00 αλλα οκ. Το προβλημα μου ειναι οτι κ το bluetooth εχει παρομοια mac adress 7c:c5:37:9D:56:49. Ειναι φυσιολογικο? μηπως εχει προβλημα απο την μανα του να το παω παλι πισω??? ξεχασα να πω οτι iOS ειναι το 4.0.2.

Κανονικο ειναι, επειδη ειναι το ιδιο chipaki που εχει πανω WiFi και Bluetooth :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...