Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mcknizia τι να του πεις για αυτο το διαμαντι ? Απλα οτι αμα το παρει δε θα τρωει για τους επομενους 2? 3? 4? μηνες... :P

Για την εγγυηση, λογικα ,δε μας καλυπτει εμας που το πηραμε απο εξωτερικο, το istorm ??

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εγώ πήρα το iPhone 4 από την Δευτέρα κ είναι μια χαρά.δ είχα ούτε drop calls ούτε τπτ.το μόνο που παρατηρώ είναι ότι αν βάλω το δάκτυλο στο σημείο που ενώνονται οι κεραίες χάνει σήμα από 5 γραμμές σε 2.όχι κάτι τραγικό.wifi κόμπλε.αυτά από μένα.η οθόνη όμως δ πιάνεται.τι super amoled, retina ftw.

Δημοσ.

Τις εφαρμογες για το κινητο δεν μπορεις να τις κατεβάσεις τζαμπα?? και για να ενεργοποιησεις τις αναφορες παράδοσης τι πρέπει να κάνεις? επισης πειτε μου μερικα Apps i πραγματα που θα πρέπει να κάνω.. σήμερα το πηρα!!

---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:50 ----------

Και πως κατεβαίνουν? πρεπει να εχεις πιστωτικη ακομα και για τις δωρεαν?? τα νευρα μ!

Δημοσ.

Σήμερα δοκίμασα navigon (ξανά), sygic aura και igo. Το iGo σέρνεται στο iPhone 4 αν και είναι λίγο παλιά η έκδοση που έχω. Θέλει update για να είναι πλήρως συμβατό. Τα άλλα δυο τρέχουν άψογα. Σε ότι αφορά το lag, το Navigon δεν έχει καθόλου, τέλεια συμπεριφορά, ενώ το Aura έχει ελαχιστότατο. Δεν έχω κάνει συγκριτικό με το 3GS αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερο ενώ το σήμα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερο. Με αυτά τα δυο προγράμματα, πάντως, η πλοήγηση δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Και βέβαια, με τη RAM του iphone 4, το λειτουργικό δεν καταλαβαίνει τίποτα, τα στέλνεις παρασκήνιο, οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται κανονικά, παίρνεις τηλέφωνο, ξαναμπαίνεις στην εφαρμογή, όλα άψογα.

Δημοσ.

Δοκιμασε να κατεβασεις μια free εφαρμογη και πατα απο εκει να κανεις account, απο οτι θυμαμαι μονο ετσι σου εμφανιζει στον τροπο πληρωμη την επιλογη "none" και μπορεις να κατεβαζεις μονο free apps !!! Παιξε , δοκιμασε διαφορα και σβηνε οσα δε σου αρεσουν!

@κιριλε , το navigon ειναι τοπ πιστευω!!!

Δημοσ.
Σήμερα δοκίμασα navigon (ξανά), sygic aura και igo. Το iGo σέρνεται στο iPhone 4 αν και είναι λίγο παλιά η έκδοση που έχω. Θέλει update για να είναι πλήρως συμβατό. Τα άλλα δυο τρέχουν άψογα. Σε ότι αφορά το lag, το Navigon δεν έχει καθόλου, τέλεια συμπεριφορά, ενώ το Aura έχει ελαχιστότατο. Δεν έχω κάνει συγκριτικό με το 3GS αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερο ενώ το σήμα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερο. Με αυτά τα δυο προγράμματα, πάντως, η πλοήγηση δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Και βέβαια, με τη RAM του iphone 4, το λειτουργικό δεν καταλαβαίνει τίποτα, τα στέλνεις παρασκήνιο, οι φωνητικές οδηγίες ακούγονται κανονικά, παίρνεις τηλέφωνο, ξαναμπαίνεις στην εφαρμογή, όλα άψογα.

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και για τις πληροφορίες! Αν τύχει και κάνεις συγκρητικό μεταξύ iPhone 4 vs 3GS ή κάποιος άλλος εδώ παρακαλώ ας ενημερώσει. Thanks και πάλι!

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και για τις πληροφορίες! Αν τύχει και κάνεις συγκρητικό μεταξύ iPhone 4 vs 3GS ή κάποιος άλλος εδώ παρακαλώ ας ενημερώσει. Thanks και πάλι!

Τις επόμενες μέρες θα τραβήξω ένα βιντεάκι με τα δυο στο αμάξι. Stay tuned.

Δημοσ.

το navigon εχει αποθηκευμενους χαρτες? θελω καποιο προγραμμα που να τα εχει αποθηκευμενα και να δουλευει με το GPS μονο να μην θελει ιντερνετ..

Δημοσ.
το navigon εχει αποθηκευμενους χαρτες? θελω καποιο προγραμμα που να τα εχει αποθηκευμενα και να δουλευει με το GPS μονο να μην θελει ιντερνετ..

ναι εχει. ;)

Δημοσ.

Ξενέρωσα τελείως παιδιά.

Το περίμενα πως και πως για να το πάρω και η τιμή τους είναι τραγική!

700Ε και 800Ε το 16άρι και το 32άρι αντίστοιχα?

Τρελά λεφτά ρε παιδιά!

Κάνα 600άρι το πολύ υπολόγιζα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...