Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έτοιμη και η iOS4.1 Golden Master (που συνήθως είναι η final) στο site για τους Developers! Κατεβαινει!

B)

θελει dev account για να την βάλει κάποιος ξέρουμε ?

• Super Moderators
Δημοσ.
θελει dev account για να την βάλει κάποιος ξέρουμε ?

Συνήθως όχι αλλά δεν μπορώ να στο πω με σιγουριά! Εγώ έβαλα καλού κακού το id του iphone 4 στο account για να είμαι οκ!

B)

Δημοσ.
Μόνο navigon δοκίμασα σήμερα, ήταν άψογο, πιο άψογο δε γίνεται, σαν pna. Θα δοκιμάσω αύριο και κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης από αυτά που στο 3GS είχαν lag και θα σου πω (sygic και igo).

To x500 το έχω και γω ακόμα.

Και στα pna, πάντως, υπάρχουν διαφορές από πρόγραμμα σε πρόγραμμα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! Αν σου είναι εύκολο να δοκιμάσεις και τα άλλα προγράμματα θα με βοηθούσες πολύ! Thanks, αν τα δοκιμάσεις ενημέρωσε pls!

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου! Αν σου είναι εύκολο να δοκιμάσεις και τα άλλα προγράμματα θα με βοηθούσες πολύ! Thanks, αν τα δοκιμάσεις ενημέρωσε pls!

Αύριο κατα πάσα πιθανότητα.

Δημοσ.
Με άλλα κινητά έχεις σήμα; Στο δικό μου, που για να μιλήσω κάθομαι σε συγκεκριμένο σημείο με το ένα πόδι στον αέρα και αν κουνηθώ αρχίζουν οι διακοπές, το 4 μου δειξε για πρώτη φορά 3 μπάρες σήμα και μια μπάρα 3G, δεν είχα ξαναδεί 3G ένδειξη στη γειτονιά. Η διαφορά του με το 3GS είναι γύρω στα 10 db υπέρ του 4.

Με το Ν78 μου είχα σήμα. Δεν ξέρω. Το θεωρώ μεγάλη σύμπτωση να άλλαξε κάτι την Παρασκευή που πείρα το iphone.

Δημοσ.
Με το Ν78 μου είχα σήμα. Δεν ξέρω. Το θεωρώ μεγάλη σύμπτωση να άλλαξε κάτι την Παρασκευή που πείρα το iphone.

Προφανώς το n78 έχει καλύτερη λήψη ( και φαντάζομαι μεγαλύτερο sar).

Δημοσ.

Σήμερα ανοίγει στις 19.00 το istorm στο Κολωνάκι. Έχει εγκαίνια με 250 iphone 4 προς πώληση! Όποιος προλάβει!!!

---------- Προσθήκη στις 10:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:43 ----------

Η επιστροφή του κινητού μέσα σε 30 μέρες, λόγω απογοήτευσης σήματος και προβλημάτων με την κεραία, και επιστροφής των χρημάτων ισχύει για την Ελλάδα ή είναι μόνο για Αμερική?

Δημοσ.
Προφανώς το n78 έχει καλύτερη λήψη ( και φαντάζομαι μεγαλύτερο sar).

Προφανώς κάτι τέτοιο θα παίζει. Thanx για τον χρόνο σου πάντως :)

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι παιδια αν και μπορει να εχει ξανααναφερθει αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες..

Εγγυηση ποση εχει το κινητο και απο ποιον παρεχεται ? Ευχαριστω.

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι παιδια αν και μπορει να εχει ξανααναφερθει αλλα δεν προλαβαινω να διαβασω τοσες σελιδες..

Εγγυηση ποση εχει το κινητο και απο ποιον παρεχεται ? Ευχαριστω.

1 χρονο τη στιγμη που ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες απο ευρωπαικη ενωση επιβαλεται να εχουν 2 χρονια

Δημοσ.
1 χρονο τη στιγμη που ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες απο ευρωπαικη ενωση επιβαλεται να εχουν 2 χρονια

Ευχαριστω.Ποιος την δινει ο παραχος κινητης , το καταστημα ή αλλος ?

Δημοσ.
Η επιστροφή του κινητού μέσα σε 30 μέρες, λόγω απογοήτευσης σήματος και προβλημάτων με την κεραία, και επιστροφής των χρημάτων ισχύει για την Ελλάδα ή είναι μόνο για Αμερική?

Υποτίθεται πως ισχύει, σύμφωνα με αυτό: http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/ που αναφέρει το κάτω μέρος της σελίδας:

Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4

Αν δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με το iPhone 4, μπορείς να επιστρέψεις τη συσκευή, χωρίς καμία φθορά, σε ένα κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.

Δεν έχω ακούσει όμως κανέναν που να το επιχείρησε και δεν ξέρω τί και πως γίνεται.

Δημοσ.

Κάτι ψιλοάσχετο . Ένα ξαδερφός μου ο οποίος είναι 15 χρονών του έχει γίνει εμονή να πάρει το iPhone 4 . Του αρέσει ξέρω και θέλει να το πάρει . Εσείς τι θα του λέγατε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...