Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά αξίζει να το πάρω το κινητό η θα βγει προβληματικό και θα ειναι τζάμπα τα λευτά? αν περιμενω 1-2 μήνες θα βγει νέα έκδοση? και ξερει κανεις αν αυτό που λέει η "ΑΠΠΛΕ" οτι σου δίνει τα λευτά σου πίσω ισχύει?(και πως θα γινει αυτο στην Ελλάδα? το πας απλα στο κατάστημα που το πήρες?

Υ.Γ. Τα νεύρα μου.. δεν μπορώ να σκέφτομαι να το πάρω ι όχι.. πρεπει να καταλήξω κάπου!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά αξίζει να το πάρω το κινητό η θα βγει προβληματικό και θα ειναι τζάμπα τα λευτά?

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Μπορεί να έχεις πρόβλημα μπορεί και όχι.

αν περιμενω 1-2 μήνες θα βγει νέα έκδοση?

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ακούγονται διάφορα αλλά δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.

ξερει κανεις αν αυτό που λέει η "ΑΠΠΛΕ" οτι σου δίνει τα λευτά σου πίσω ισχύει?(και πως θα γινει αυτο στην Ελλάδα? το πας απλα στο κατάστημα που το πήρες?

Λογικά ισχύει... Στο εξωτερικό. Αμφιβάλλω αν δεχτούν οι εδώ να τους το επιστρέψεις πίσω. Αλλά κανονικά πρέπει να ισχύει. Εαν ισχύει τότε ναι,στο κατάστημα με την απόδειξη αγοράς.

Τελικά αξίζει να το πάρω το κινητό η θα βγει προβληματικό και θα ειναι τζάμπα τα λευτά?

Εξαρτάται από το αν θα του βάλεις θήκη ή όχι (υποθέτω ότι με το "προβληματικό" αναφέρεσαι στο σήμα, γιατί κάτι άλλο δεν παίζει).

Με θήκη, οποιαδήποτε θήκη από τις πάρα πολλές που κυκλοφορούν, αξίζει με 1000. Χωρίς θήκη το συζητάμε, θα έχεις μειωμένο σήμα αν το πιάνεις με το αριστερό χέρι και κινείσαι σε περιοχές από μέτριο σήμα και κάτω.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Μπορεί να έχεις πρόβλημα μπορεί και όχι.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ακούγονται διάφορα αλλά δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση.

Λογικά ισχύει... Στο εξωτερικό. Αμφιβάλλω αν δεχτούν οι εδώ να τους το επιστρέψεις πίσω. Αλλά κανονικά πρέπει να ισχύει. Εαν ισχύει τότε ναι,στο κατάστημα με την απόδειξη αγοράς.

Ισχύει κανονικά. Εάν μπεις στο ελληνικό site της apple για τις θήκες γράφει ότι μπορείς να το γυρίσεις σε 30 ημέρες και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Τελικά αξίζει να το πάρω το κινητό η θα βγει προβληματικό και θα ειναι τζάμπα τα λευτά? αν περιμενω 1-2 μήνες θα βγει νέα έκδοση? και ξερει κανεις αν αυτό που λέει η "ΑΠΠΛΕ" οτι σου δίνει τα λευτά σου πίσω ισχύει?(και πως θα γινει αυτο στην Ελλάδα? το πας απλα στο κατάστημα που το πήρες?

Υ.Γ. Τα νεύρα μου.. δεν μπορώ να σκέφτομαι να το πάρω ι όχι.. πρεπει να καταλήξω κάπου!

Πάντως εγώ αν ήταν να ξανά-διαλέξω θα το αγόραζα πάλι, γιατί κατά την γνώμη μου είναι το καλύτερο τηλέφωνο που υπάρχει μακραν. Υπάρχει κάποιο θέμα που έχει να κάνει με την υπέρ ευεστισια του κινητού στην κεραία του (το γνωστό )που λύνεται οριστικά με την θήκη . Έτσι και αλλιώς εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έχω ένα τέτοιο τηλ χωρίς θήκη ( τζάμπα τα λεφτά ??? Πλάκα κάνεις?? ). Η τελική επιλογή βέβαια είναι δική σου

Ισχύει κανονικά. Εάν μπεις στο ελληνικό site της apple για τις θήκες γράφει ότι μπορείς να το γυρίσεις σε 30 ημέρες και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.

Μπορείς να μου παραθέσεις τον σύνδεσμο? και που θα πρεπει να το δώσω.. εκεί που το πήρα η θα πρέπει να το πάω στην ΑΠΠΛΕ?

η θήκη είναι πολύ ενοχλητική? και ποια προτείνετε? πόσες μέρες κάνει να έρθει? απο τον ιστότοπο της ΑΠΠΛΕ το παραγγέλνω με το ΙΜΕΙ? ( αλλα τόσο ακριβό κινητό μια θήκη την χρειάζεται οσο το έχεις εκτός σπιτιού )

Συγνώμη που σας εχω ζαλίσει :)

Θα πάω αύριο/μεθαύριο να το πάρω... αντε να δούμε!

Τη δωρεάν θήκη την ζητάς από εδώ: http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/

Στο κάτω μέρος της σελίδας αναφέρει:

Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4

Αν δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με το iPhone 4, μπορείς να επιστρέψεις τη συσκευή, χωρίς καμία φθορά, σε ένα κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.

Παιδιά δεν είναι ούτε τα κουμπιά του volume ούτε το κουμπί on/off!

Κάτι μέσα ψηλά ακούγεται στο ύψος του ακουστικού!

Να ανησυχώ? Το κινητό δουλεύει κανονικά πάντως...

Αν το πάω στον Γερμανό θα μου το κρατήσουν κανά μήνα?

Ρε παιδια δηλαδη με αυτην την λογικη που μπορει καποιος να το επιστρεψει σε 30 μερες απ την ημερομηνια αγορας, μπορω και γω ή ο καθενας μας να παει να παρει ενα και μετα απο 29 μερες να το παει πισω και να τους πει ξερετε δεν ειμαι ικανοποιημενος θελω πισω τα λεφτα μου. Ετσι θα εχει απολαυσει τζαμπα το iPhone 4 για εναν μηνα :P:p Γινεται κατι τετοιο ?

Δηλαδή τώρα εγώ που ακούω το τικι τικι το μεταλλικό, μπορώ να πάω στον Γερμανό και να τους πω είμαι απογοητευμένος από το θέμα της κεραίας και θέλω τα λεφτά μου πίσω? Και θα μου δώσουν τα λεφτά μου?

Αν γίνεται πάω τώρα να το δώσω πίσω και να πάω να πάρω άλλη συσκευή από αλλού!!!

Δηλαδή τώρα εγώ που ακούω το τικι τικι το μεταλλικό, μπορώ να πάω στον Γερμανό και να τους πω είμαι απογοητευμένος από το θέμα της κεραίας και θέλω τα λεφτά μου πίσω? Και θα μου δώσουν τα λεφτά μου?

Αν γίνεται πάω τώρα να το δώσω πίσω και να πάω να πάρω άλλη συσκευή από αλλού!!!

Μα σου είπα ότι δεν είναι μόνο το δικό σου, όλα το κάνουν, το δοκίμασα και γω όταν το έγραψες και ακούστηκε αλλά είναι ανεπαίσθητος ήχος.

Παιδιά δεν είναι ούτε τα κουμπιά του volume ούτε το κουμπί on/off!

Κάτι μέσα ψηλά ακούγεται στο ύψος του ακουστικού!

Να ανησυχώ? Το κινητό δουλεύει κανονικά πάντως...

Αν το πάω στον Γερμανό θα μου το κρατήσουν κανά μήνα?

ΡΕ ΓΚΑΝΤΕΜΗ! παλι προβλημα με το Iphone sου? πας για τριτο? λοολ

Εχθές το πήρε ένας φίλος...κλασικά το 1ο που κοίταξα ήταν να δω τι γίνεται με το σήμα. Ότι σήμα και να είχε φουλ ή λίγο πιο κάτω με το deathgrip έμενε μόνο με μία γραμμή. Παρόλα αυτά καλούσα με το δικό μου και δεχόταν κανονικά τις κλίσεις αλλά δεν μίλησα να δω τι ποιότητα θα είχε. Όλα αυτά σε gsm όχι 3g γιατί δεν είχαμε μπει καν στις ρυθμίσεις.

Μόλις το σετάρουμε θα δω και τι γίνεται σε 3g όπως και την ταχύτητα του internet.

Από ποιότητα κατασκευής πολύ καλό όπως το περίμενα αλλά εμφανισιακά δεν με τρέλανε. Σε ενάμιση μήνα θα έχω περίπου την επιδότηση και λογικά θα το τσιμπήσω κι εγώ. Ελπίζω μέχρι τότε να μην υπάρχει θέμα με το σήμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...