Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει γεμίσει το web με αναφορές για καινούργια, διορθωμένη όσον αφορά την κεραία, έκδοση του 4 στα τέλη Σεπτέμβρη!!!!! Αναμενόμενο βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε αποτελεί σημαντική είδηση.... link1 link2

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει πολύ να αγοράσω το iPhone 4 αλλά θέλω πρώτα να μάθω πληροφορίες σχετικά με το GPS του.

Είμαι κάτοχος του iPhone 3GS και το GPS του είναι χοντρομάπα.Τι εννοώ. Όποιο πρόγραμμα και να ανοίξω για navigation π.χ. Navigon το στίγμα μου το ανανεώνει με πολύ καθυστέρηση με αποτέλεσμα να έχω πάρει τη στροφή να πλησιάζω στην επόμενη και αυτό ακόμα να μου δείχνει ότι δεν έχω κάν πάρει τη στροφή με αποτέλεσμα να χάνω τον δρόμο... Anyway όσοι έχουν iPhone 3G ή 3GS καταλαβαίνουν τι εννοώ. Στο iPhone 4 συμβαίνει το ίδο ή έχει ταχύτερη ανανέωση θέσης?

Επίσης κάτι άσχετο για το συγκεκριμένο θέμα απλά επειδή μιλάω για το GPS. Στο maps δεν μπορεί να προχωράει και ο χάρτης μαζί με το "μπλέ σημάδι" που δείχνει που βρίσκομαι?

Ευχαριστώ!

Το lag που περιγράφεις διαφέρει από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Το μικρότερο lag θα το δεις στο navigon, αμελητέο θα έλεγα. Αντίθετα σε άλλα προγράμματα η καθυστέρηση είναι μεγαλύτερη. Το 4άρι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά κλειδώνει σε απίστευτους χρόνους. Και το άλλο που διαπίστωσα σήμερα είναι η απίστευτη απεικόνιση στο google maps. Μόλις σήμερα το πήρα πρέφα που έκανα maximum zoom σε μια περιοχή. :confused:

Δημοσ.
Έχει γεμίσει το web με αναφορές για καινούργια, διορθωμένη όσον αφορά την κεραία, έκδοση του 4 στα τέλη Σεπτέμβρη!!!!! Αναμενόμενο βέβαια, αλλά όπως και να το κάνουμε αποτελεί σημαντική είδηση.... link1 link2

Όταν τα έλεγα εγώ να περιμένουμε μέχρι τέλη Σεπτέμβρη να δούμε τις εξελίξεις (όπως άλλωστε είχε προμηνύσει και ο Steve) οι άλλοι τρέχανε να προλάβουν να εξαντλήσουν την προβληματική παρτίδα :lol:

Δεν πειράζει, άλλωστε οι συγκεκριμένοι δεν έχουν πρόβλημα ούτε με την ποιότητα σήματος, ούτε με το γεγονός ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν δωρεάν (μην το ξεχνάμε αυτο) θηκη.

• Super Moderators
Δημοσ.
Όταν τα έλεγα εγώ να περιμένουμε μέχρι τέλη Σεπτέμβρη να δούμε τις εξελίξεις (όπως άλλωστε είχε προμηνύσει και ο Steve) οι άλλοι τρέχανε να προλάβουν να εξαντλήσουν την προβληματική παρτίδα :lol:

Δεν πειράζει, άλλωστε οι συγκεκριμένοι δεν έχουν πρόβλημα ούτε με την ποιότητα σήματος, ούτε με το γεγονός ότι θα πρέπει να χρησιμοποιούν δωρεάν (μην το ξεχνάμε αυτο) θηκη.

Αυτή η άμεση, αβίαστη και ...αβαδιστη υιοθέτηση οποιασδήποτε "είδησης" με σκοτώνει! :P

Α επίσης εγώ που το πήρα και δεν έχω πρόβλημα (τώρα που σου απαντώ είμαι στο μπαλκόνι με 3G και το κρατάω και με τα 2 χέρια και γράφω με τους 2 αντιχειρες) και δεν θα του βάλω θήκη, πρέπει να νιώσω κάτι με αυτή την ...επίσημη ανακοινωση? :P

Δημοσ.
Α επίσης εγώ που το πήρα και δεν έχω πρόβλημα (τώρα που σου απαντώ είμαι στο μπαλκόνι με 3G και το κρατάω και με τα 2 χέρια και γράφω με τους 2 αντιχειρες) και δεν θα του βάλω θήκη, πρέπει να νιώσω κάτι με αυτή την ...επίσημη ανακοινωση? :P

Γιατί αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα σημαίνει ότι το τηλέφωνο και η κεραία του είναι εντάξει; Το άρθρο του Anand έχει δείξει ξεκάθαρα τι γίνεται με την κεραία του ip4 με αποδείξεις και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μερικοί νομίζουν ότι όλα είναι τέλεια επειδή δεν το έχουν παρατηρήσει στο δικό τους τηλέφωνο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατί αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα σημαίνει ότι το τηλέφωνο και η κεραία του είναι εντάξει; Το άρθρο του Anand έχει δείξει ξεκάθαρα τι γίνεται με την κεραία του ip4 με αποδείξεις και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως μερικοί νομίζουν ότι όλα είναι τέλεια επειδή δεν το έχουν παρατηρήσει στο δικό τους τηλέφωνο.

Δεν θα μπω στην παγίδα να αρχίσω να εξηγώ από την αρχή τι εννοώ! Δες προηγούμενα μηνύματα μου και θα καταλάβεις!

Άσχετο: βγήκε το plex πριν λίγο στο store! Super! Παίζεις στο iPhone τα βίντεο, τη μουσική και τις φωτογραφίες που έχεις στο Mac σου είτε μέσω wifi είτε από οπουδήποτε έχεις Internet! Και είναι και touch remote για το plex app στο Mac!

Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν κουνάω το 4αρι, μου κάνει ένα θόρυβο τικι τικι κάτι μεταλλικό κουνιέται ψηλά μέσα, πίσω από το ακουστικό περίπου. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά πάντως...

Τί λέτε να είναι? Να το πάω πίσω για σέρβις ή θα με κράξουν?

• Super Moderators
Δημοσ.
Ρε παιδιά όταν κουνάω το 4αρι, μου κάνει ένα θόρυβο τικι τικι κάτι μεταλλικό κουνιέται ψηλά μέσα, πίσω από το ακουστικό περίπου. Το τηλέφωνο δουλεύει κανονικά πάντως...

Αν δεν είναι τα κουμπακια της έντασης τότε να το ψάξεις!

Δημοσ.
Αν δεν είναι τα κουμπακια της έντασης τότε να το ψάξεις!

παίζει να είναι και το on/off... μεταλλικό είναι και δεν είναι "τσίτα"

• Super Moderators
Δημοσ.
παίζει να είναι και το on/off... μεταλλικό είναι και δεν είναι "τσίτα"

Ε ναι ένα από αυτά τέλος πάντων μιας και δεν υπάρχει κάτι άλλο που να πρέπει να κουνιέται (το μοτερακι της δόνησης ισως?)

:)

Δημοσ.

Μην το πας, δεν είναι μόνο το δικό σου. Και είναι πολύ ψιλός ήχος, πως το άκουσες; ;)

Δημοσ.

Εγω αρχιζω και ανυσηχω καπως ... Σημερα εκει που καθομουνα και εβλεπα τον αγωνα , Κοιταω το τηλ και τι να δω.! Εγραφε searching.. (εχω κοσμοτε).. ΟΤΙ και να εκανα δεν εμπενε εντος δικτιου με τιποτα(μπαταρια στο 21%) ... Αναγκαστικα restart ...Παει καλα ετυχε , σκεφτομαι ... Μετα απο καμια ωρα το παιρνω στο χερι και κατεβαζω κανα δυο προγραμματα(απο ασυρματο) και βλεπω οτι παλι ειναι searching …. Και παθαινω πλακα!! (μπαταρια στο 17%) Σκεφτομαι ,μηπως ειναι θεμα φορτισης και με τι μια, το βαζω μπριζα, αμεσως μου γραφει απο searching No service και καπακι μπαινει κοσμοτε .... Τι παιχτηκε ???? Το εχει παθει και κανενας αλλος ???

Δημοσ.
Εγω αρχιζω και ανυσηχω καπως ... Σημερα εκει που καθομουνα και εβλεπα τον αγωνα , Κοιταω το τηλ και τι να δω.! Εγραφε searching.. (εχω κοσμοτε).. ΟΤΙ και να εκανα δεν εμπενε εντος δικτιου με τιποτα(μπαταρια στο 21%) ... Αναγκαστικα restart ...Παει καλα ετυχε , σκεφτομαι ... Μετα απο καμια ωρα το παιρνω στο χερι και κατεβαζω κανα δυο προγραμματα(απο ασυρματο) και βλεπω οτι παλι ειναι searching …. Και παθαινω πλακα!! (μπαταρια στο 17%) Σκεφτομαι ,μηπως ειναι θεμα φορτισης και με τι μια, το βαζω μπριζα, αμεσως μου γραφει απο searching No service και καπακι μπαινει κοσμοτε .... Τι παιχτηκε ???? Το εχει παθει και κανενας αλλος ???

Εμενα σημερα ηταν στο 40% η μπαταρια και μου εκανε το ιδιο πραγμα, επισης ελεγε οτι ξε-συνδεθηκε απο τον επιλεγμενο παροχο (wind) :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...