Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

απο μπαταρια, πως το βρισκουμε? Εγω παντως, πιστευα θα ειχε την αυτονομια οπως του ipad αλλα παπαρια. Τι παιζει εδω? Πως πατε με την μπαταρια? Ποσο σας κραταει? ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα για το 4αρι..γιατι η apple εχει δωσει τη συγκεκριμενη ημερομηνια για τις θηκες; Υποτιθεται οτι τα επομενα δε θα χουν προβλημα η τυχαι;;

Η 30/9 δεν είναι τελεσίδικη ημερομηνία. Είπε πως θα επανεξατάσουν την κατάσταση και θα δουν. Δεν είναι καθόλου απίθανο να πουν πως το πρόγραμμα με τις δωρεάν θήκες επεκτείνεται πχ ως το τέλος Οκτωβρίου ή και αργότερα. Ήθελε να τονίσει πως η δωρεάν θήκη είναι κάτι προσωρινό και όχι κάτι μόνιμο, για να μη μας κακομάθει και θέλουμε δωρεάν θήκες για πάντα.

Ακόμα, πιθανόν ήλπιζε πως μπορεί κάποια στιγμή το θέμα να ξεχαστεί και έτσι να αρχίζουν να βγάζουν ξανά χρήματα από τα bumper. Δεν είναι εύκολο να ξεχάσει το ένα εκατομμύριο δολάρια που έχασαν από τα δωρεάν bumper. ;)

Δεν ξέρω αν όντως θα βγει νέα παρτίδα που δε θα έχει το πρόβλημα, αλλά αν βγει, δε νομίζω να τη διαφημίσει η Apple. Θα προσπαθήσει να περάσει το θέμα αθόρυβα για να γλιτώσει τις επιστροφές των παλιών. Για παράδειγμα, αν αγοράσω ένα iPhone 4 σήμερα και αύριο βγει νέα παρτίδα βελτιωμένη, θα θελήσω να επιστρέψω πίσω το δικό μου για να πάρω από τα καινούρια (ναι εδώ στην Ελλάδα, ως τριτοκοσμική χώρα που είμαστε, δεν είναι εύκολο να ζητήσεις αλλαγή, επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, αλλά στον πολιτισμένο κόσμο γίνεται).

παιδια ξερετε αν υπαρχει microsim 2σε ενα της cosmote?H θα πρεπει να κοψω την κανονικη?Επισης αν εχει κανεις ας επιβεβαιωση οτι δουλευει απο το μενου του iphone 4.

Καλησπέρα! Με ενδιαφέρει πολύ να αγοράσω το iPhone 4 αλλά θέλω πρώτα να μάθω πληροφορίες σχετικά με το GPS του.

Είμαι κάτοχος του iPhone 3GS και το GPS του είναι χοντρομάπα.Τι εννοώ. Όποιο πρόγραμμα και να ανοίξω για navigation π.χ. Navigon το στίγμα μου το ανανεώνει με πολύ καθυστέρηση με αποτέλεσμα να έχω πάρει τη στροφή να πλησιάζω στην επόμενη και αυτό ακόμα να μου δείχνει ότι δεν έχω κάν πάρει τη στροφή με αποτέλεσμα να χάνω τον δρόμο... Anyway όσοι έχουν iPhone 3G ή 3GS καταλαβαίνουν τι εννοώ. Στο iPhone 4 συμβαίνει το ίδο ή έχει ταχύτερη ανανέωση θέσης?

Επίσης κάτι άσχετο για το συγκεκριμένο θέμα απλά επειδή μιλάω για το GPS. Στο maps δεν μπορεί να προχωράει και ο χάρτης μαζί με το "μπλέ σημάδι" που δείχνει που βρίσκομαι?

Ευχαριστώ!

Στο 4άρι το GPS είναι λίγο πιο γρήγορο σε σχέση με το 3Gs. Και ναι γίνεται στο google maps να προχωράει το μπλέ σημάδι, πρέπει απλά να έχεις πατήσει το βελάκι κάτω αριστερά, όταν είναι ενεργό είναι μπλέ, σε περίπτωση που ζουμάρεις/ξεζουμάρεις απενεργοποιήτε.

Στο 4άρι το GPS είναι λίγο πιο γρήγορο σε σχέση με το 3Gs. Και ναι γίνεται στο google maps να προχωράει το μπλέ σημάδι, πρέπει απλά να έχεις πατήσει το βελάκι κάτω αριστερά, όταν είναι ενεργό είναι μπλέ, σε περίπτωση που ζουμάρεις/ξεζουμάρεις απενεργοποιήτε.

Δηλαδή είναι τόσο γρήγορο ώστε να μην χάνεις τη στροφή ή πάλι δεν θα κάνω δουλειά μου? Επίσης δεν ξέρω αν κατάλαβες καλά τι εννοώ αλλά στο Maps το μπλέ σημάδι προχβράει κάποια στιγμή και βγαίνει εκτός του χάρτη και για να το βρώ πρέπει ή να κουνίσω το χάρτη με το χέρι ή να ξεζουμάρω πράγμα που δεν βολεύει γιατί δεν βλέπω του δρόμους καλά. Θέλω δηλαδή ο χάρτης αυτόματα να προχωράει στην οθόνη μαζί με το στίγμα. Όπως π.χ. στο Navigon.

Είναι αισθητή η διαφορά με το 3gs στο GPS, με το 4άρι εγώ δεν έχω χάσει στροφή είτε στο google maps είτε στο navigon. Κατάλαβα τι εννοείς, όπως σου είπα ένα tap στο βελάκι κάτω αριστερά θέλει μόνο και δεν αγγίζεις ξανά τον χάρτη, έτσι θα βρίσκετε η μπίλια πάντα στο κέντρο της οθόνης καθώς θα κινήσε.

2qcgysn.jpg

Είναι αισθητή η διαφορά με το 3gs στο GPS, με το 4άρι εγώ δεν έχω χάσει στροφή είτε στο google maps είτε στο navigon. Κατάλαβα τι εννοείς, όπως σου είπα ένα tap στο βελάκι κάτω αριστερά θέλει μόνο και δεν αγγίζεις ξανά τον χάρτη, έτσι θα βρίσκετε η μπίλια πάντα στο κέντρο της οθόνης καθώς θα κινήσε.

2qcgysn.jpg

Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ. Παρατήρησα επίσης ότι αν τo ξαναπατήσω μου βγάζει ένα άλλο σύμβολο σαν προβολέα. Θα το δοκιμάσω. Thanks again!

Θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ πολύ. Παρατήρησα επίσης ότι αν τo ξαναπατήσω μου βγάζει ένα άλλο σύμβολο σαν προβολέα. Θα το δοκιμάσω. Thanks again!

Ναι, είναι η πυξίδα και σου δείχνει προς τα που κοιτάς ( πολύ χρήσιμο ) αλλά στο αυτοκίνητο μου δεν δουλεύει καλά λόγο παρεμβολών, ίσως φταίει ότι το αφήνω και σε περίεργο σημείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...