Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τρόπος και η υλοποίηση είναι το θέμα μας! Η apple θα ανοίξει τις video κλησεις μέσω 3G μόνο όταν βεβαιωθεί πως θα λειτουργεί σωστά και όχι στο περίπου!

Δεδομένου όμως πως σαν υπηρεσία δεν μας λέει και τίποτα, δεν το θεωρώ καν βασικό χαρακτηριστικό!

B)

Δηλαδη τα 7.2 Mbps του 3g δεν φτανουν για βιντεο κληση, αλλα τα 1mbit-24 mbit που βρισκεις μεσω wifi φτανουν. χαχααχαααχ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δηλαδη τα 7.2 Mbps του 3g δεν φτανουν για βιντεο κληση, αλλα τα 1mbit-24 mbit που βρισκεις μεσω wifi φτανουν. χαχααχαααχ

Πες μου ποιος πάροχος κινητής σου δίνει εγγυημένα 7.2 και όχι το 1/10 της ονομαστικής ταχύτητας και αν (λέμε τώρα.... ;) ) να κάνω αμέσως συνδρομή!!!!!!!!!!

Εδώ μέσα στην Αθήνα υπάρχουν περιοχές που δεν έχει καθόλου 3G!!!!!!!!

Επειδή περάσαμε πολλές σελίδες να συζητάμε ανούσια πράγματα, ας πούμε κάτι σοβαρό ..

Άσπρο ή μαύρο ?? :-D

Φυσικά μαύρο!!!!!! Τι ερώτηση....................... :-D

Επειδή περάσαμε πολλές σελίδες να συζητάμε ανούσια πράγματα, ας πούμε κάτι σοβαρό ..

νομίζω ότι το μαύρο θα δείξει καλύτερα την υφή και ποιότητα των υλικών απο τα οποία είναι κατασκευασμένο... :-)

• Super Moderators

Δεν νομίζω πως έχει νόημα να κάνουμε εδώ μάθημα περί διαφορών wifi, 3g! :-)

Επίσης το 7.2 είναι ανέκδοτο όπως ξέρεις!

Ήθελα άσπρο τούτη τη φορά αλλά μου τα χαλάει αυτό το πράγμα (αισθητήρας; ) πάνω από το ακουστικό, οπότε πάω για μαύρο.

screenshot20100608at259.png

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πόσο anti-scratch είναι το γυαλί όπως είπε ο Jobs, κυρίως για το πίσω μέρος του κινητού με ενδιαφέρει.

screenshot20100608at258.png

Και εγώ μαύρο θα πάρω, απλά είμαι περίεργος να δώ αν υπάρχουν άτομα που θα πάρουν άσπρο :-D

Πάντως θυμάμαι με το 3G που υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι αν ήταν και το μπροστινό μέρος άσπρο θα ήταν καλύτερο .. Τελικά όπως το βλέπω τώρα ( κατά την άποψη μου πάντα ), είναι "πολύ άσπρο" έτσι όπως έγινε !

Πες μου ποιος πάροχος κινητής σου δίνει εγγυημένα 7.2 και όχι το 1/10 της ονομαστικής ταχύτητας και αν (λέμε τώρα.... ;) ) να κάνω αμέσως συνδρομή!!!!!!!!!!

Εδώ μέσα στην Αθήνα υπάρχουν περιοχές που δεν έχει καθόλου 3G!!!!!!!!

Το δικτυο της cosmote (βλεπε και το ποσο δινουν τα στικακια της με 3G) δινει μεχρι 28mbps. λες να μην μπορει να καλυψει το iphone; ή μηπως μπορει το wifi hotspot που θα βρεις στα περισσοτερα μερη που πανω απο βασικο σερφαρισμα δεν ειναι για τιποτα παραπανω; Εκτος αν το Iphone το θες για χρηση ipad. σπιτι μονο και 24αρα ολη δικια σου... (που και στο σπιτι μπορει να πιασεις κατω απο 7mbit)

Φυσικά μαύρο!!!!!! Τι ερώτηση....................... :-D

Αν και φανατικός του λευκού...έχω τις επιφυλάξεις μου για το πώς ταιριάζει στο iPhone 4. Πρέπει να το δούμε απο κοντά..

Υ.Γ Να δώ πως θα πουλήσουμε τα 3GS-3G μας, επικρατεί πανζουρλισμός!

παιδιά με το wi-fi και τις video-κλήσεις τι παίζει δεν το κατάλαβα αυτό..

Ότι οι βιντεοκλήσεις θα γίνονται μόνο με την χρήση wifi και όχι 3G....

προς το παρόν... ;)

---------- Προσθήκη στις 14:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:08 ----------

Το δικτυο της cosmote (βλεπε και το ποσο δινουν τα στικακια της με 3G) δινει μεχρι 28mbps. λες να μην μπορει να καλυψει το iphone; ή μηπως μπορει το wifi hotspot που θα βρεις στα περισσοτερα μερη που πανω απο βασικο σερφαρισμα δεν ειναι για τιποτα παραπανω; Εκτος αν το Iphone το θες για χρηση ipad. σπιτι μονο και 24αρα ολη δικια σου... (που και στο σπιτι μπορει να πιασεις κατω απο 7mbit)

Το δίκτυο της Cosmote (και όχι μόνο..., η Vodafone είναι χειρότερη!!!!) είναι τόσο ασταθές που εγώ μέσα στην Αθήνα κλείνω εντελώς το 3G όταν κινούμαι γιατί διαφορετικά έχω διακοπές στις κλήσεις....

Τώρα, η διαφορά της ονομαστικής ταχύτητας με την πραγματική είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχω εγώ με τον Usain Bolt!!!!!!! :-D

Η διαφορά με το wifi δεν είναι τόσο στην ταχύτητα όσο στην σταθερότητα της γραμμής!!!!!!!! ;)

"People have been dreaming about video calling for decades. iPhone 4 makes it a reality"

edit: Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

"People have been dreaming about video calling for decades. iPhone 4 makes it a reality"

edit: Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Όλος ο κόσμος της πληροφορικής, και η apple στον δικό της..!:Ρ

• Super Moderators
Και εγώ μαύρο θα πάρω, απλά είμαι περίεργος να δώ αν υπάρχουν άτομα που θα πάρουν άσπρο :-D

Πάντως θυμάμαι με το 3G που υπήρχαν άτομα που έλεγαν ότι αν ήταν και το μπροστινό μέρος άσπρο θα ήταν καλύτερο .. Τελικά όπως το βλέπω τώρα ( κατά την άποψη μου πάντα ), είναι "πολύ άσπρο" έτσι όπως έγινε !

Μαύρο και εγώ για ψυχολογικούς λόγους! Είτε το πιστεύετε είτε όχι έχοντας περάσει από τα χέρια μου 4 συνολικά λευκά 3g&3gs, κατέληξα πως όλα τα λευκά δεν έχουν ίδια ποιότητα απεικόνισης με τα μαύρα για κάποιο λόγο! Δεν ξέρω αν έπεσα σε 4!!! προβληματικά σερί αλλά αυτό παρατήρησα! Στα λευκά είτε παρατηρούσα με το μάτι μου γραμμες κατά την αναπαραγωγή γρήγορων σκηνών σε video κλπ, είτε η οθόνη ήταν πιο "ασπρισμένη" και έντονα φωτισμένη σε σχέση με τα μαύρα!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...