Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιλούσα πριν λίγο με ένα κατάστημα GERMANOS και μου είπε οτι δεν γίνεται αυτό.. μου λέει εκτός αν πρέπει να το στείλω εγώ ο ίδιος στην APPLE και να μου δώσει αυτή τα λευτά μου πίσω.. τι #$&*#κίες είναι αυτες..? Λογικά θα μου αρέσει το κινητό και δεν θα το γυρίσω αλλά αν 1% θέλω να το γυρίσω τι κάνω?

τοτε την εχεις μαμησει!!!!!! στο ελληνικο κρατος ειναι δυσκολο να βρεις ακρη........

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...ναι οι καημένοι Κινέζοι - τι καλά που το iphone δεν φτιάχνεται στην Κίνα... oh wait! :P

Ευτυχώς που είναι μια από τις ελάχιστες συσκευές που φτιάχνονται στην Κίνα, γι'αυτό άλλωστε έχει τόσο χάλια ποιότητα... oh wait!

δεν ξέρω άμα έκανα βλακεία και πούλησα τo iphone 3gs και πήρα το 4 και είμαι λίγος απογοητευμένος με το σήμα αλλα έφερε ο ξάδερφος μου το γαλαξία s και έμεινα άφωνος

δεν ξέρω άμα έκανα βλακεία και πούλησα τo iphone 3gs και πήρα το 4 και είμαι λίγος απογοητευμένος με το σήμα αλλα έφερε ο ξάδερφος μου το γαλαξία s και έμεινα άφωνος

εγω παντως εχω κοσμοτε ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ!!!!!!!!! (αληθεια)

Καλησπερα και απο μενα...Μολις το απεκτησα!! απλα τελειο..

παμε τωρα στις αποριες..

1) πως θα μεταφερω τη μουσικη μου απο το 3g μου στο αλλο? δεν την εχω σε Pc τη μουσικη αλλα μονο αποθηκευμενη στο 3g.

2) πως θα μεταφερω τις εφαρμογες μου στο 4 απο το 3g? Αν κανω sync με itunes to 3g σε ενα pc που εχω προχειρο θα αντιγραψει απο το Pc στο τηλεφωνο και ετσι απλα θα σβηστουν ολες....εγω θελω απο το 3g στο pc και απο το Pc στο 4...

δυσκολα?

λοιπον το πηρα και εγω και να πω δυο λογακια για το σημα!

οταν το πιανω "ξερετε πως" απο τις πεντε μπαρες πεφτει στις 3 μεσα σε διαστημα 40 δευτερολεπτων, και αμεσως μετα ανεβαινει παλι στις 4 μπαρες!! δεν μου εχει πεσει ποτε κατω απο 2 μπαρες , ακομα και με το death grip!Ολα αυτα πριν "παρω μετρα".... η καλυτερη "λυση"(αν και δεν βλεπω κανενα σοβαρο προβλημα) ειναι η το invisible shield,ή ενας bumper (οπως ειπε και ο Στιβ). εβαλα το shield και το σημα μου δν λεει να πεσει με τιποτα!!! τωρα που το ειδα με τα ματια μου, δεν ξερω για ποιο λογο γινεται τετοιο νταβαντουρι με το σημα του κινητου......

Πούλα το και πάρε το galaxy.

---------- Προσθήκη στις 17:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:34 ----------

λοιπον το πηρα και εγω και να πω δυο λογακια για το σημα!

οταν το πιανω "ξερετε πως" απο τις πεντε μπαρες πεφτει στις 3 μεσα σε διαστημα 40 δευτερολεπτων, και αμεσως μετα ανεβαινει παλι στις 4 μπαρες!! δεν μου εχει πεσει ποτε κατω απο 2 μπαρες , ακομα και με το death grip!Ολα αυτα πριν "παρω μετρα".... η καλυτερη "λυση"(αν και δεν βλεπω κανενα σοβαρο προβλημα) ειναι η το invisible shield,ή ενας bumper (οπως ειπε και ο Στιβ). εβαλα το shield και το σημα μου δν λεει να πεσει με τιποτα!!! τωρα που το ειδα με τα ματια μου, δεν ξερω για ποιο λογο γινεται τετοιο νταβαντουρι με το σημα του κινητου......

Όταν έχεις την κεραία στην ταράτσα του σπιτιού σου, όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα προφανώς. Γενικά υπάρχει, απορώ γιατί το αρνούνται μερικοί ακόμα και τώρα, η πιο λογική εξήγηση είναι ίσως επειδή δεν έχουν δοκιμάσει τη συσκευή σε περιοχή με μέτριο σήμα και κάτω.

Οι καημένοι οι κινέζοι ένα bumper περίμεναν να πουλήσουν και το έδωσε τζάμπα η Apple κι αυτό :P

Στην περίπτωση αυτή, δεν την πάτησαν οι Κινέζοι, αλλά η ίδια η Apple.

Πριν το θέμα με την κεραία, η Apple υπολόγιζε να βγάλει χοντρά λεφτά πουλώντας τα Bumper για $30 το ένα, ειδικά τον πρώτο καιρό, πριν προλάβουν οι κινέζοι να βγάλουν κι αυτοί θήκες συμβατές με το iPhone 4.

Δες ξανά το video με το Steve την ώρα που λέει "θα σας δώσουμε δωρεάν θήκες". Χαμογελάει όταν το λέει, αλλά φαίνεται σαν να σκέφτεται "στο λαιμό να σας κάτσουν" ή κάτι τέτοιο. :lol: :lol:

Όταν έχεις την κεραία στην ταράτσα του σπιτιού σου, όχι, δεν υπάρχει πρόβλημα προφανώς. Γενικά υπάρχει, απορώ γιατί το αρνούνται μερικοί ακόμα και τώρα, η πιο λογική εξήγηση είναι ίσως επειδή δεν έχουν δοκιμάσει τη συσκευή σε περιοχή με μέτριο σήμα και κάτω.

Κάποιος μου έρχεται στο μυαλό τώρα.. :P

Δες ξανά το video με το Steve την ώρα που λέει "θα σας δώσουμε δωρεάν θήκες". Χαμογελάει όταν το λέει, αλλά φαίνεται σαν να σκέφτεται "στο λαιμό να σας κάτσουν" ή κάτι τέτοιο. :lol: :lol:

Φίλε μπορείς να μου δώσεις το link?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...