Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα παω 2 ημερες εξωτερικο και θελω να απενεργοποιησω τα data πως το κανω ;

Αρκει μια επιλογη που εχει για "Δεδομενα" ή "Περιαγωγη" καπως ετσι; Η πρεπει να κανω και τιποτα αλλο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
θα παω 2 ημερες εξωτερικο και θελω να απενεργοποιησω τα data πως το κανω ;

Αρκει μια επιλογη που εχει για "Δεδομενα" ή "Περιαγωγη" καπως ετσι; Η πρεπει να κανω και τιποτα αλλο;

Έχει μία επιλογή που στα αγγλικά λέγεται Data Roaming (υποθέτω η ελληνική μετάφραση είναι "Περιαγωγή Δεδομένων"). Βάλτην στο off.

Βρίσκεται στο Settings > General > Network.

Έχει μία επιλογή που στα αγγλικά λέγεται Data Roaming (υποθέτω η ελληνική μετάφραση είναι "Περιαγωγή Δεδομένων"). Βάλτην στο off.

Βρίσκεται στο Settings > General > Network.

Ευχαριστω πολυ. Το κινητο θα δει οτι ειμαι σε roaming και θα σταματησει τα data. Ελπιζω να μην μου ρθει κανενας λογαριασμος φουσκωμενος μονο! :o

ρε παιδες πηρα το κινητο απο Γαλλια και δεν μπορω να παρω θηκη απο εδω μου λεει λαθος serial number. Εν το μεταξυ δικαιουμαι αφου δεν πηρα και απο Γαλλια ειναι σχεδον αδυνατο αφου δεν εχω τραπεζικο αριθμο σε Γαλλικη τραπεζα. Τι μπορω να κανω? Το τηλ της Apple στην Ελλαδα δεν δουλευει....

Πρεπει να ειναι αγορασμενο απο ΕΛΛΑΔΑ το κινητο για να παρεις θηκη. Εσυ το πηρες απο Γαλλια κ θελεις να παρεις θηκη απο Ελλαδα. Αυτο δεν γινεται.

Πρεπει να ειναι αγορασμενο απο ΕΛΛΑΔΑ το κινητο για να παρεις θηκη. Εσυ το πηρες απο Γαλλια κ θελεις να παρεις θηκη απο Ελλαδα. Αυτο δεν γινεται.

Ε λογικό μου ακούγεται... ;)

Γεια σας παιδια ειμαι απο κυπρο... το iphone 4 εφτασε στην κυπρο την ιδια μερα με την ελλαδα αλλα η τιμη του ειναι 900 ευρω και πανω.... ακομα και με ακριβο συμβολαιο το παιρνεις γυρω στα 600 ευρω πραγμα που δεν συμφερει συμφωνα με την τιμη του στην ελλαδα... θελω να ρωτησω αν ξερει κανενας αν διατιθεται στο saturn (καταστημα ηλεκτρονικων) επειδη εχω καποιο γνωστο μου που θα περασει απο εκει την αλλη εβδομαδα για να μην τον στειλω και αδικα...

Εσείς παραγγείλατε θήκη απο αυτές που η Apple δίνει δωρεάν και ποια;

Εγώ μόλις παράγγειλα την Speck fitted case Tartan.Θα κάνει τόσες πολλές εβδομάδες (4-6 έλεγε το site της Apple) για να παραδωθεί;

• Super Moderators
Εσείς παραγγείλατε θήκη απο αυτές που η Apple δίνει δωρεάν και ποια;

Εγώ μόλις παράγγειλα την Speck fitted case Tartan.Θα κάνει τόσες πολλές εβδομάδες (4-6 έλεγε το site της Apple) για να παραδωθεί;

Εγώ το standard bumper γιατί όλα τα άλλα που κλείνουν το κινητό και από πίσω τα σιχαίνομαι!

B)

Εγώ το standard bumper γιατί όλα τα άλλα που κλείνουν το κινητό και από πίσω τα σιχαίνομαι!

B)

Και εγώ ήθελα να πάρω το bumper της Apple αλλά πολύ μαυρίλα θα έπεφτε εφόσον δεν έχουν βγει και τα άλλα χρώματα.Επίσης φοβάμαι την γυμνή πλάτη του iPhone με αυτή την θήκη μήπως αρχίσει να γρατζουνιέται αν το βάλω σε μια μη επίπεδη επιφάνεια.

---------- Προσθήκη στις 14:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ----------

Τελικά αν το αγοράσεις απο κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα μπόρεις να το γυρισεις και να πάρεις τα λευτά σου πισω??

Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά δεν πρέπει να περάσουν πολλές μέρες (δεν ξέρω πόσες ακριβώς).

Το official bumber προστατεύει και από γρατζουνιές κτλ, μιας και εξέχει λίγο από μπροστά και από πίσω. Έτσι και να πέσει κάτω η συσκευή, δεν έρχεται σε επαφή με το δάπεδο η επιφάνεια της συσκευής.

Οι καημένοι οι κινέζοι ένα bumper περίμεναν να πουλήσουν και το έδωσε τζάμπα η Apple κι αυτό :P

Και εγώ ήθελα να πάρω το bumper της Apple αλλά πολύ μαυρίλα θα έπεφτε εφόσον δεν έχουν βγει και τα άλλα χρώματα.Επίσης φοβάμαι την γυμνή πλάτη του iPhone με αυτή την θήκη μήπως αρχίσει να γρατζουνιέται αν το βάλω σε μια μη επίπεδη επιφάνεια.

---------- Προσθήκη στις 14:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:12 ----------

Ναι μπορείς να το κάνεις αυτό αλλά δεν πρέπει να περάσουν πολλές μέρες (δεν ξέρω πόσες ακριβώς).

μεσα σε 30 μερες απο την αγορα του κινητου ισχυει η επιστροφη των χρηματων

Οι καημένοι οι κινέζοι ένα bumper περίμεναν να πουλήσουν και το έδωσε τζάμπα η Apple κι αυτό :P

...ναι οι καημένοι Κινέζοι - τι καλά που το iphone δεν φτιάχνεται στην Κίνα... oh wait! :P

μεσα σε 30 μερες απο την αγορα του κινητου ισχυει η επιστροφη των χρηματων

Μιλούσα πριν λίγο με ένα κατάστημα GERMANOS και μου είπε οτι δεν γίνεται αυτό.. μου λέει εκτός αν πρέπει να το στείλω εγώ ο ίδιος στην APPLE και να μου δώσει αυτή τα λευτά μου πίσω.. τι #$&*#κίες είναι αυτες..? Λογικά θα μου αρέσει το κινητό και δεν θα το γυρίσω αλλά αν 1% θέλω να το γυρίσω τι κάνω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...