Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνήθως αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την οθόνη, η κιτρινίλες φεύγουν μετά απο 2-3 ημέρες και έχει να κάνει με τη διαδικασία παραγωγής στο εργοστάσιο. Σαφώς όμως υπάρχει η πιθανότητα να έχει όντως πρόβλημα η οθόνη.

B)

Του έκανες και αναβάθμιση στην 4.0.2 ή έχει την 4.0.1?

Κατευθείαν 4.0.2 έβαλα! Με το που το συνέδεσα στον mac μου έφραψε ότι θέλει update! Λοιπόν, 1 ώρα μετά και η μπαταρία είναι στο 84% χωρίς χρήση... Δλδ 2% κάτω! Φυσιολογικό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Κατευθείαν 4.0.2 έβαλα! Με το που το συνέδεσα στον mac μου έφραψε ότι θέλει update! Λοιπόν, 1 ώρα μετά και η μπαταρία είναι στο 84% χωρίς χρήση... Δλδ 2% κάτω! Φυσιολογικό?

Ναι μου φαίνεται οκ!

B)

---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ----------

ρε παιδια κανω sync για να βαλω στο μακ στο imovie ταινιες που τραβηξα με το 4 και δεν τις παιρνει κανω κατι λαθος

Δεν έχεις το iphoto για να τραβήξεις τα videos και τις εικόνες?

:-)

• Super Moderators
ρε παιδια μια βοηθεια καποιος με το θεμα συγχρονισμου των βιντεο για το 4 με Mac και imovie

Σύνδεσε το iphone με το mac και άνοιξε το iphoto. Θα σου δείξει τα περιεχόμενα των φωτογραφιών και των video που έχεις στο iphone. Θα τα κάνεις import ώστε να μεταφερθούν στο library του MAC και μετά κάνεις ό,τι θέλεις!

B)

Ευελπιστώ... Όπως και να 'χει, ευχαριστώ για τη βοήθεια! ;)

Κάνε φορματ και δύο πλήρες φορτίσεις όπως σου είπαν και 99% θα στρώσει. Έχω αλλάξει πολλά κινητά και τις περισσότερες φορές παρατήρησα τεράστια διαφορά στην αυτονομία όταν έστρωσε η μπαταρία(θέλει παραπάνω από 2 πλήρες φορτίσεις αλλά τέσπα).

Σύνδεσε το iphone με το mac και άνοιξε το iphoto. Θα σου δείξει τα περιεχόμενα των φωτογραφιών και των video που έχεις στο iphone. Θα τα κάνεις import ώστε να μεταφερθούν στο library του MAC και μετά κάνεις ό,τι θέλεις!

B)

ευχαριστω πολυ φιλε μου μονο πες μου πως θα κανω τα βιντεο import στο imovie σε μακ

ρε παιδες πηρα το κινητο απο Γαλλια και δεν μπορω να παρω θηκη απο εδω μου λεει λαθος serial number. Εν το μεταξυ δικαιουμαι αφου δεν πηρα και απο Γαλλια ειναι σχεδον αδυνατο αφου δεν εχω τραπεζικο αριθμο σε Γαλλικη τραπεζα. Τι μπορω να κανω? Το τηλ της Apple στην Ελλαδα δεν δουλευει....

Να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι σχετικό με τις επαφές του iPhone.Αυτές που δημιουργώ μέσω του iPhone αποθηκεύονται στην συσκευή ή στην micro sim;Υπάρχει δυνατότητα επιλογής για το μέρος αποθηκευσής τους;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι σχετικό με τις επαφές του iPhone.Αυτές που δημιουργώ μέσω του iPhone αποθηκεύονται στην συσκευή ή στην micro sim;Υπάρχει δυνατότητα επιλογής για το μέρος αποθηκευσής τους;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Οι επαφές αποθηκεύονται στη συσκευή. Εάν θες, μπορείς να μεταφέρεις επαφές στη μνήμη της SIM πλην όμως οι επαφές που έχουν περισσότερα από ένα τηλέφωνα, θα μεταφερθούν αυτόνομα για κάθε πεδίο.

Για παράδειγμα, αν έχεις μία επαφή με όνομα pcfan και έχεις καταχωρήσει σε αυτήν κινητό, σταθερό και εργασίας, στο iPhone όλα αυτά θεωρούνται μία επαφή με τρία πεδία.

Στις SIM θα σου εμφανιστούν τρεις επαφές pcfan, μία για κάθε τηλέφωνο που έχεις καταχωρήσει...

• Super Moderators
Επειδη το εψαχνε ενας φιλος μου, που ειναι η επιλογη για αντιγραφη προς την ΣΙΜ;

Δικό μου το λάθος.

Απ' ότι βλέπω δεν μπορούμε να αντιγράψουμε τις επαφές στη SIM αλλά μόνο να μεταφέρουμε τις επαφές της SIM στο κινητό.

Δικό μου το λάθος.

Απ' ότι βλέπω δεν μπορούμε να αντιγράψουμε τις επαφές στη SIM αλλά μόνο να μεταφέρουμε τις επαφές της SIM στο κινητό.

Ειπα και εγω, τοσο τυφλος ειμαι; :lol: :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...