Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Ναι όλες οι συσκευές έχουν πρόβλημα στην κεραία.Για μένα η πιο σίγουρη λύση είναι η θήκη και θα παραγγείλω μία απο αυτές που δίνει η Apple δωρεάν την Δευτέρα.

Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια... Και μην τρομάζεις τον κόσμο! :confused: :P

Αν κάποιος παρατηρήσει ότι χάνει κλήσεις, ναι να το ψάξει! Οι υπόλοιποι που δεν παρατηρήσαμε κάτι τραγικό, πρέπει να βρούμε θήκες κλπ με το ζόρι???

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια... Και μην τρομάζεις τον κόσμο! :confused: :P

Αν κάποιος παρατηρήσει ότι χάνει κλήσεις, ναι να το ψάξει! Οι υπόλοιποι που δεν παρατηρήσαμε κάτι τραγικό, πρέπει να βρούμε θήκες κλπ με το ζόρι???

B)

Δεν είπα ότι χάνει κλήσεις αλλά ότι οι γραμμές πέφτουν αν πιάσεις το κάτω αριστερά ένωμα των κεραιών.

Μέχρι τέλος του μηνός όποιος έχει πάρει iPhone μπορεί να παραγγείλει μια θήκη απο αυτές που δίνει ως επιλογές η Apple δωρεάν.

Σας έχει τύχει να σας καλούν αλλά να μη χτυπά το κινητό ενώ έχει σήμα (αδύναμο συνήθως) και να έρχεται SMS μετά από λίγη ώρα;

Και μια και αναφέρθηκε, θεωρώ πως η θήκη είναι απαραίτητη αν το κρατάτε με το αριστερό. Έκανα πολλά τεστ τόσο σε κλήσεις όσο και στο speedtest. Τεράστια διαφορά από δεξί σε αριστερό στις μπάρες και σε ταχύτητες. Προσωπικά, μετά από μια ημέρα χρήσης, αντιλαμβάνομαι πλήρως το πρόβλημα, είμαι απόλυτος στο ότι υπάρχει, είναι σημαντικό αλλά κρατάω το κινητό επειδή κατα τα άλλα είναι άψογο (οθόνη, μπαταρία, κάμερα, αισθητική και ποιότητα) και η θήκη για μένα είναι απαραίτητη για τέτοιας αξίας συσκευή (αν και με βλέπω να καταλήγω αργότερα σε invisible shield).

Σας έχει τύχει να σας καλούν αλλά να μη χτυπά το κινητό ενώ έχει σήμα (αδύναμο συνήθως) και να έρχεται SMS μετά από λίγη ώρα;

Και μια και αναφέρθηκε, θεωρώ πως η θήκη είναι απαραίτητη αν το κρατάτε με το αριστερό. Έκανα πολλά τεστ τόσο σε κλήσεις όσο και στο speedtest. Τεράστια διαφορά από δεξί σε αριστερό στις μπάρες και σε ταχύτητες. Προσωπικά, μετά από μια ημέρα χρήσης, αντιλαμβάνομαι πλήρως το πρόβλημα, είμαι απόλυτος στο ότι υπάρχει, είναι σημαντικό αλλά κρατάω το κινητό επειδή κατα τα άλλα είναι άψογο (οθόνη, μπαταρία, κάμερα, αισθητική και ποιότητα) και η θήκη για μένα είναι απαραίτητη για τέτοιας αξίας συσκευή (αν και με βλέπω να καταλήγω αργότερα σε invisible shield).

Τουλαχιστον μπραβο σου που το παραδεχεσαι. Να σου πο την αληθεια μετα απο τοσο καιρο που το συζηταμε ειχα πειστει οτι δεν θα το παραδεχτεις στο τελος... Μολις κερδισες την εκτιμηση μου, αν αυτο εχει καποια αξια ;) Σχετικα με την θηκη τωρα, θεωρω οτι σε καθε ακριβο κινητο πρεπει να υπαρχει μια θηκη για περιπτωσεις που το κινητο μπορει να κινδυνεψει. Για παραδειγμα αν παω σε καποιο club εκει επιβαλεται με ολα τα ποτα και τα νερα στα τραπεζια και τον καθε μεθυσμενο που μπορει να στο μπουγελωσει ή να στο ριξει κατω ;) Aσχετα απο το σημα στο Desire που εχω εχω βαλει και εγω θηκουλα για ολα βγαινω για καφε μιας και τα τραπεζια στις κεφετεριες γρηγορα γινονται μουσκεμα απο τα νερα που βγαζουν τα ποτηρια ;)

Αν έχεις ένδειξη ότι είναι φορτισμένο δεν εχει νόημα να το αφήσεις στο ρεύμα!

Για να λειτουργήσει αρχικά το iphone χρειάζεται ενεργοποίηση μέσα από το itunes κάτι που δεν χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου data (κάτι KB). Απο κει και πέρα επειδή μάλλον η έκδοση του λειτουργικού που έχεις είναι η 4.0.1, έχει βγει και νεότερη 4.0.2 που είναι μερικές εκατοντάδες MB, οπότε εκεί θα χρειαστείς σταθερό internet. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητο να το κάνεις τώρα. Οπότε αρκεί απλά να το ενεργοποιήσεις ακόμη και με την ασύρματη κάρτα internet που έχεις (stick) για να μπορέσεις να το χρησιμοποιήσεις χωρίς πρόβλημα.

Για να σου στείλουν τη δωρεάν θήκη συμπληρώνεις την αίτηση εδώ: http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/

B)

Ευχαριστώ πολύ για όλες της πληροφορίες! Πρέπει να γίνει το σήμα της μπαταρίας πράσινο? Εμένα δν μου δείχνει την αστραπή (που σημαίνει ότι φορτίζει, στο 3GS) αλλά μου έχει πάνω στην μπαταρία (το χρώμα της οποίας είναι άσπρο) ένα μικρό σηματάκι σαν πρίζα (το οποίο στο 3GS σήμαινε ότι έχει φορτίσει...) Τι να κάνω? Να το αφήσω κι άλλο?? Θα γίνει πράσινο το σήματάκι?? Δεν θέλω να χαλάσω την διάρκεια ζωής της μπαταρίας...

Τα κατάφερα και το "έκαψα" το νεό μου iphone :X

Μετά από restore και προσπάθεια για update (το οποίο δεν έγινε ποτέ) το iphone δεν άνοιξε ξανά...

Έβγαζε τόση θερμότητα που με δυσκολία το έπιανες (έψηνες άνετα αυγουλάκι πάνω του :P)

Το άφησα μέχρι και σήμερα να δω αλλά και πάλι δεν άνοιγε με τίποτα (μάυρη οθόνη συνέχεια - dead)

[Φυσικά και δοκίμασα να το βάλω σε DFU ή Restore Mode χωρίς αποτέλεσμα]

Το πήγα πίσω αλλά για κακή μου τύχη δεν υπήρχε άλλο κομμάτι ουτε για δείγμα.

Next week τώρα μετά από αυτή τη ξενέρα, και ΑΝ... :rolleyes:

Είμαι ο πρώτος @Greece με hardware issue?

(Παρόμοια θέματα έχουν εμφανιστεί και σε άλλους σύμφωνα και με το forum της apple: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2477205&tstart=0)

Τα κατάφερα και το "έκαψα" το νεό μου iphone :X

Μετά από restore και προσπάθεια για update (το οποίο δεν έγινε ποτέ) το iphone δεν άνοιξε ξανά...

Έβγαζε τόση θερμότητα που με δυσκολία το έπιανες (έψηνες άνετα αυγουλάκι πάνω του :P)

Το άφησα μέχρι και σήμερα να δω αλλά και πάλι δεν άνοιγε με τίποτα (μάυρη οθόνη συνέχεια - dead)

[Φυσικά και δοκίμασα να το βάλω σε DFU ή Restore Mode χωρίς αποτέλεσμα]

Το πήγα πίσω αλλά για κακή μου τύχη δεν υπήρχε άλλο κομμάτι ουτε για δείγμα.

Next week τώρα μετά από αυτή τη ξενέρα, και ΑΝ... :rolleyes:

Είμαι ο πρώτος @Greece με hardware issue?

(Παρόμοια θέματα έχουν εμφανιστεί και σε άλλους σύμφωνα και με το forum της apple: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2477205&tstart=0)

Να λες και ευχαριστω που απο την θερμοτητα δεν εκανε κανενα μπαμ η μπαταρια στα χερια σου ;)

Καλησπερα παιδιά... σκευτομαι να το αγοράσω την Δευτέρα... να δοκιμάσω επιτέλους ενα κινητο με οθόνη αφής! Το θέμα είναι αξίζει? (τα λευτά του?) και επίσης το πρόβλημα με το σήμα είναι πολύ μεγάλο? με θήκη λύνεται? και αν ναι ειναι καλύτερα θήκη ή το "invisible shield" που λέτε.. συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα 650ευρώ είναι αυτά.. :P

Καλησπερα παιδιά... σκευτομαι να το αγοράσω την Δευτέρα... να δοκιμάσω επιτέλους ενα κινητο με οθόνη αφής! Το θέμα είναι αξίζει? (τα λευτά του?) και επίσης το πρόβλημα με το σήμα είναι πολύ μεγάλο? με θήκη λύνεται? και αν ναι ειναι καλύτερα θήκη ή το "invisible shield" που λέτε.. συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα 650ευρώ είναι αυτά.. :P

Με θήκη έχει καλύτερο σήμα από κάθε smartphone χωρίς να πέφτει. Η γνώμη μου είναι ότι με αυτό κατά νου, ναι αξίζει για πολλούς λόγους (απρόσκοπτη λειτουργία, εφαρμογές, μπαταρία κ.α) αλλά παραμένει ένα από τα ακριβότερα κινητά.

Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που υπαρχει... Αν και δεν εχω δοκιμασει κανενα αλλο... Τελευταιο που ειχα και εχω ακομα για εταιρικο τηλεφωνο ειναι το Κ800...

Το 2008 πηρα το 3G μου και απο τοτε ησυχασα...

Το 4αρι ειναι απολυτο... Το θεμα με το reception οποιος το λυσει π.χ. με θηκη, τοτε ειναι τελειο...

Ξερει κανεις ποτε θα βγει το app για τη δωρεαν θηκη στο ελληνικο appstore;

Με θήκη έχει καλύτερο σήμα από κάθε smartphone χωρίς να πέφτει. Η γνώμη μου είναι ότι με αυτό κατά νου, ναι αξίζει για πολλούς λόγους (απρόσκοπτη λειτουργία, εφαρμογές, μπαταρία κ.α) αλλά παραμένει ένα από τα ακριβότερα κινητά.

Η θήκη ειναι ενοχλητική κατά την χρήση? το "invisible shield" προστατευει το σήμα κ ειναι πιο βολικό κατα την χρηση? και επίσης μπορω να το επιστρεψω το κινητό και να παρω τα λευτα μ πίσω αν δεν μ αρέσει? ευχαριστώ..

Oh yes!

Οι 2 αυτοι παραγοντες με εξωθησαν να το δωσω:

Δεν ειχα προβλημα τοσο που ειναι ενα πανακριβο κινητο.

Αλλα οχι να εχω ενα πανακριβο κινητο που να εχει προβλημα με το σημα και να μην μπορω να κανω γρηγορο surfing(και καμμια φορα να εχω και dropped calls) αν το κραταω με το αριστερο και δεν του φοραω θηκη.

Πανεμορφο κινητο, στιβαρο, οθοναρα, αλλα ακριβο και με με προβλημα στο σημα.

Όταν το δεις με μια invisible shield ή με μια πολύ λεπτή κυβιστική θήκη που ταιριάζει με το design του, θα το θες πίσω. Και χωρίς θήκη, γλυστράνε από το χέρι τα ρημάδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...