Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ημερα αντεξα με το iPhone 4 και το εδωσα για να επιστρεψω στο iPhone 3gs.

Με το 3gs μπορω να κανω surfing κρατωντας το με το αριστερο χερι, με το iPhone 4 οι ταχυτητες στο surfing ηταν τραγικες οταν το επιανα με το αριστερο χερι.(το πιο λογικο δηλαδη ωστε να κανεις touch με το δεξι).

Στο iPhone 4 απο 3 μπαρες 3g επεφτα στην 1 μπαρα gprs οταν το επιανα .

Για γρηγορο surfing το iPhone 4 θελει θηκη. (εκτος αν το κρατατε προσεκτικα με τα ακροδακτυλα σας,πραγμα δυσκολο οταν κανετε surfing)

Θα με τρελλάνει το κινητό. Είμαι στο εξοχικό και χθες το βράδυ έπεφταν τα db για πλάκα, από -87 και κάτω κατάφερνα και μου έβγαζε no service γύρω στα -107, άντε -108 ( πού είναι τα -121 που μας έλεγαν οέο; ). Σήμερα στο ίδιο σημείο (στο κρεβάτι) με το ζόρι να χάσει 12, 13, άντε 14 db και δεν πέφτει το σήμα. Τόσα χάνει και το 3GS που έχω δίπλα μου. Όλα αυτά μετρημένα με το signal. Εκεί έχω δει επίσης ότι όταν πέφτει χαμηλά το σήμα, αλλάζει cell και αμέσως κερδίζει κάποια db ανάλογα την περιοχή, δεν είμαι ειδικός για να τα ερμηνεύσω σωστά αλλά αυτό είναι εμφανές. Να σημειώσω ότι είμαι σε περιοχή με κακό σήμα (3 μπάρες, λίγο γύρω στα -90, δεν έχει καν 3G κάλυψη). Θεωρώ ότι αν είστε σε περιοχή με κακό σήμα (από -87 και κάτω), με το 4άρι θέλετε θήκη οπωσδήποτε. Αλλιώς, δεν είναι απαραίτητη. Προσωπικά, του έχω ήδη παραγγείλει μια που δεν του αλλοιώνει την αισθητική μαζί με μια invisible shield για την περιμετρικη κεραία (ως εναλλακτική αυτή, να δω τι κάνει) ενώ έκανα αίτηση και για μια από τις πολλές θήκες που δίνει δωρεάν η apple (εκτός του bumper) γιατί κακά τα ψέμματα, τη θήκη τη θέλει όχι για το σήμα αλλά γιατί είναι πανάκριβο και αν σου πέσει κάτω θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

https://input.media.euro.apple.com/gr/programmes/bumper/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

...Να σημειώσω ότι είμαι σε περιοχή με κακό σήμα (3 μπάρες, λίγο γύρω στα -90, δεν έχει καν 3G κάλυψη). Θεωρώ ότι αν είστε σε περιοχή με κακό σήμα (από -87 και κάτω), με το 4άρι θέλετε θήκη οπωσδήποτε.

Περιοχη με 3 μπαρες δεν θεωρειται οτι εχει κακο σημα.

Οπως και να εχει , το προβλημα ειναι εντονο σε περιοχες που εχουν 3g καλυψη και θελεις να κανεις surfing.

Αν εχει 2-3 μπαρες 3g και το πιασεις το κινητο για να κανεις surfing, τοτε συνηθως το γυρναει σε gprs. Υπαρχουν και μερικες περιπτωσεις που μπορει να παει σε "No Service".

Παλι καλα που το iphone 3gs δεν εχει τετοιο προβλημα με απλο κρατημα, μπορεις να κανεις απροσκοπτο surfing σε περιοχες με 2-3 μπαρες 3g.

Περιοχη με 3 μπαρες δεν θεωρειται οτι εχει κακο σημα.

Οπως και να εχει , το προβλημα ειναι εντονο σε περιοχες που εχουν 3g καλυψη και θελεις να κανεις surfing.

Αν εχει 2-3 μπαρες 3g και το πιασεις το κινητο για να κανεις surfing, τοτε συνηθως το γυρναει σε gprs. Υπαρχουν και μερικες περιπτωσεις που μπορει να παει σε "No Service".

Παλι καλα που το iphone 3gs δεν εχει τετοιο προβλημα με απλο κρατημα, μπορεις να κανεις απροσκοπτο surfing σε περιοχες με 2-3 μπαρες 3g.

Μην σκέφτεσαι μπάρες. Το -90 είναι μέτριο προς κακό σήμα. Το θέμα είναι άλλο. Έφτασα και το 3GS στα -110 και αντί να βγάλει και αυτό no service όσο εύκολα βγάζει το 4, άλλαξε cell και και ανέβηκε στα -100 χωρίς να χάσει σήμα. Δυστυχώς είναι σε διαφορετικούς παρόχους τα δυο κινητά αυτή τη στιγμή για να συγκρίνω.

• Super Moderators
Προσωπικά, του έχω ήδη παραγγείλει μια που δεν του αλλοιώνει την αισθητική μαζί με μια invisible shield για την περιμετρικη κεραία (ως εναλλακτική αυτή, να δω τι κάνει) ενώ έκανα αίτηση και για μια από τις πολλές θήκες που δίνει δωρεάν η apple (εκτός του bumper) γιατί κακά τα ψέμματα, τη θήκη τη θέλει όχι για το σήμα αλλά γιατί είναι πανάκριβο και αν σου πέσει κάτω θα κλαις με μαύρο δάκρυ.

https://input.media.euro.apple.com/gr/programmes/bumper/

Και γω παρήγγειλα το original bumper από την Apple αλλά το βλέπω χλωμό να το χρησιμοποιήσω γιατί σιχαίνομαι τις θήκες και τα προστατευτικά γενικότερα!

B)

Και γω παρήγγειλα το original bumper από την Apple αλλά το βλέπω χλωμό να το χρησιμοποιήσω γιατί σιχαίνομαι τις θήκες και τα προστατευτικά γενικότερα!

B)

Σε χαλάει να βάλεις μια invisible shield σε όλο το μέταλλο περιμετρικά;

B)

Γιατί μια χαρά είναι η θήκη.

• Super Moderators

Εντελώς μιας και θα ξέρω πως υπάρχει εκεί. Προτιμώ να απολαύσω τη συσκευή και ότι γίνει παρά να την έχω κουκουλωμενη!

Εντελώς μιας και θα ξέρω πως υπάρχει εκεί. Προτιμώ να απολαύσω τη συσκευή και ότι γίνει παρά να την έχω κουκουλωμενη!

Μιλάμε για διάφανη λεπτή ζελατίνα. Δε φαίνεται καν. Όταν δεις χτυπήματα στο μετάλλο, τότε να δεις πως δε θα μπορείς να ξεχάσεις ότι υπάρχουν.

• Super Moderators
Μιλάμε για διάφανη λεπτή ζελατίνα. Δε φαίνεται καν. Όταν δεις χτυπήματα στο μετάλλο, τότε να δεις πως δε θα μπορείς να ξεχάσεις ότι υπάρχουν.

Η ζελατινα δεν είναι μέταλλο και προφανώς θα γυαλιζει περισσότερο. Προτιμώ τις γρατζουνιες από την καθημερινή χρήση παρά να έχω στα χέρια μου μια συσκευή με διάφορες ...προσθήκες!

Προφανώς ρισκαρω πολλά αλλά ...γούστα είναι αυτά.

:)

Μην σκέφτεσαι μπάρες. Το -90 είναι μέτριο προς κακό σήμα.

Τα -90db δεν ειναι κακο σημα. Ολα σχεδον τα κινητα μπορουν και δουλευουν απροσκοπτα με γρηγορες ταχυτητες surfing με -90db σημα.

δυστυχώς εγώ ήμουν ένας από τους άτυχους, μιας και το iPhone 4 το οποίο αγόρασα χθες -φαίνεται να- παρουσιάζει πρόβλημα στο μικρόφωνο.

Ήρθα σε επαφή με τo τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του παρόχου μου αλλά δεν έβγαλα κάποια άκρη... θα μιλήσω μαζί τους τη Δευτέρα το πρωί.

Παράλληλα έχω ήδη στα draft mails μου ένα email το οποίο σκέφτομαι να τους στείλω ταυτόχρονα με το τηλεφώνημα τη Δευτέρα.

Η συσκευή Apple iPhone 4/3G+/32GB/ΜΑΥΡΟ με Serial No. ###, αγοράστηκε στις 27.08.2010, από το κατάστημα σας που βρίσκεται στην περιοχή των ###.

Στο ίδιο κατάστημα έγινε και η αντικατάσταση της SIM card, που χρησιμοποιούσα μέχρι εκείνη τη στιγμή, με νέα microSIM card (την οποία microSIM card χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή, με ειδικό προσαρμογέα σε άλλη τηλεφωνική συσκευή χωρίς να παρουσιάζει οποιοδήποτε πρόβλημα).

Για την ενεργοποίηση της συσκευής Apple iPhone 4 χρησιμοποιήθηκε ένα Apple MacBook Pro με όλες της τελευταίες ενημερώσεις λειτουργικού και την τελευταία έκδοση του iTunes εγκατεστημένη σε αυτό.

Μετά το τέλος όλων των απαραίτητων αναβαθμίσεων λειτουργικού της συσκευής και των ρυθμίσεων του παρόχου, διαπιστώθηκε το εξής:

Ενώ η συσκευή είναι σε θέση να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε κλήση (είτε σε σταθερή γραμμή, είτε σε κινητό τηλέφωνο), είναι αδύνατο για το συνομιλητή να ακούσει οτιδήποτε (mute effect)! Να σημειωθεί ότι είναι αδιάφορο αν στη συσκευή είναι συνδεδεμένα hands free και η κλήση πραγματοποιείται με αυτά ή αν η κλήση πραγματοποιείται με την επιλογή speaker ενεργοποιημένη. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, ο συνομιλητής δεν είναι σε θέση να ακούσει! Εννοείται δε, πως η επιλογή mute δεν είναι ενεργοποιημένη σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ωστόσο πως, το μικρόφωνο δεν -φαίνεται να- παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα κατά τη λειτουργία της προεγκατεστημένης εφαρμογής της συσκευής ‘Voice Memo’, στην οποία μπορώ να ηχογραφήσω χωρίς κανένα πρόβλημα οποιαδήποτε σημείωση (τόσο με τη χρήση hands free, όσο και χωρίς), ή ακόμα και με άλλες εφαρμογές που χρησιμοποιούν το μικρόφωνο της συσκευής (όπως είναι το ‘Shazam Encore’).

Παρακαλώ πολύ να φροντίσετε για την άμεση επίλυση του προβλήματος. Πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της συσκευής, κατάσταση για την οποία –όπως με ενημέρωσε ο υπεύθυνος του καταστήματος σας, η εταιρία σας εφαρμόζει την πολιτική DOA (dead on arrival), αντικαθιστώντας τις ελαττωματικές συσκευές εντός εφτά (7) ημερών, και όχι επισκευάζοντας αυτές (service).

Τέλος, η Apple, στην επίσημη ελληνική της ιστοσελίδα (http://www.apple.com/gr/) αναφέρει συγκεκριμένα (http://www.apple.com/gr/iphone/case-program/):

‘Επιστροφή χρημάτων για το iPhone 4 - Αν δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με το iPhone 4, μπορείς να επιστρέψεις τη συσκευή, χωρίς καμία φθορά, σε ένα κατάστημα της εταιρίας κινητής τηλεφωνίας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς και θα σου επιστραφούν τα χρήματά σου.’

να σημειώσω ότι το πρόβλημα αυτό είναι αρκετά σύνηθες από ότι κατάλαβα διαβάζοντας μερικά posts στο official support forum της Apple.

• Super Moderators

Για όσους έχουν Google Calendars και μάλιστα μοιράζονται περισσότερα από ένα και μετά τη ρύθμιση του gmail account και την ενεργοποίηση του Calendar sync στο iphone4 εμφανίζεται μόνο το default calendar και όχι όλα, κάνουμε απλά το εξής:

από τον browser του iphone πάμε στο http://www.google.com/calendar/iphoneselect , κάνουμε login και μας βγάζει τη λίστα με όλα τα calendars που έχουμε! Επιλέγουμε όσα θέλουμε και πατάμε save και μετά "μαγικά" ενημερώνεται και η εφαρμογή του ημερολογίου στο iphone!

I Love Google!

B)

Υπάρχει invisible shield για μόνο περιμετρικά?

Γιατι που έριξα μια ματιά βρίσκω μόνο για full... και για την οθόνη... :-(

εδω φιλε μου: διαλεξε το 4FIX Band/Antenna Coverage for $9.99 (Save your signal)

http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-4-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php

Εδώ είσαι, τσέκαρε.

http://www.mobilefun.co.uk/cat/iPhone-4-Cases.htm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...