Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό χάνει 15-20db άκοπα. Μια διάφανη ζελατινούλα τύπου invisible shield που να προστατεύει το μέταλλο περιμετρικά (για αυτούς που δε θέλουν θήκες) και είμαστε κομπλέ γιατί το κινητό κατά τα άλλα σπέρνει, φοβερή απόκριση.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1 ωρα το χω και εχω αρκετα καλες εντυπωσεις ενταξει πολυ καλυτερη οθονη πολυ γρηγορη αποκριση το σημα οταν το κρατας πεφτει αλλα δε προκαλει προβλημα και μπορει να ειναι και ιδεα μου γενικα η ολη αισθηση ειναι καλυτερη αλλα δεν επαθα και ντουβρουτζα οπως με το πρωτο ιphone

παλι τα ακουμπησαμε στην apple :o

Δημοσ.

Παιδιά μόλις πριν λίγο φέρανε το 4αρι στο public Συντάγματος , πολύ γέλιο επειδή με το που το δοκιμασε κάποιος είχε το Cydia εγκατεστημένο, το αστείο είναι ότι το έκανε jailbreak το ίδιο το Public χαχα :P

Δημοσ.
Φυσικά και μπορείς, εγώ είπα στην WIND πως μου κλεψανε την σιμ και σε 2 λεπτά μου έφτιαξαν καινούρια με ίδιο αριθμό , 18Ε ζητήσανε επειδή είναι καρτοκινητο :)

Και σου ακυρώσανε αυτή που τους είπες ότι σου κλέψανε άρα πάλι 1 κάρτα έχεις.

Δημοσ.
Και σου ακυρώσανε αυτή που τους είπες ότι σου κλέψανε άρα πάλι 1 κάρτα έχεις.

Οχι, λειτουργει κανονικα, απλα μια φορα λειτουργει η μια και οταν κανω επανεκκκινηση το iPhone λειτουργει αυτη που ειναι στο iPhone.

Και ο πατερας μου που ειναι στην COSMOTE εχει κανει 2 καρτες, μια την εχει στο iPhone 3G και την αλλη στο iPhone 2G. Και οι δυο λειτουργουν :)

Δημοσ.
Οχι, λειτουργει κανονικα, απλα μια φορα λειτουργει η μια και οταν κανω επανεκκκινηση το iPhone λειτουργει αυτη που ειναι στο iPhone.

Και ο πατερας μου που ειναι στην COSMOTE εχει κανει 2 καρτες, μια την εχει στο iPhone 3G και την αλλη στο iPhone 2G. Και οι δυο λειτουργουν :)

Τότε μακριά από wind εφόσον δεν ακυρώνουν κάρτα που τους είπες ότι σου κλέψανε ή έχασες.

Δημοσ.

Αντε με γεια μας .. Εγω σταθηκα τυχερος και προλαβα ενα απο κοσμοτε 32αρι ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. αυτο ηταν ειμαι απο της 5 το απογεμα και συνεχιζω.. Η μπαταρια ειναι 3-4 φορες καλυτερη ..η οθονη απλα τα σπαει... 4.0.1 version

Δημοσ.
Φυσικά και μπορείς, εγώ είπα στην WIND πως μου κλεψανε την σιμ και σε 2 λεπτά μου έφτιαξαν καινούρια με ίδιο αριθμό , 18Ε ζητήσανε επειδή είναι καρτοκινητο :)

δηλαδη εγω που 8α παω να παρω την πρωτη μου micro sim πρεπει να πληρωσω για να την παρω(εχω και γω καρτοκινητο)

Δημοσ.
δηλαδη εγω που 8α παω να παρω την πρωτη μου micro sim πρεπει να πληρωσω για να την παρω(εχω και γω καρτοκινητο)

Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα πάντως. Η βόντα μαζί με κάθε iPhone δίνει δωρεάν και την microsim με τον αντάπτορα (επιδότηση, όχι σκέτη συσκευή, για σκέτη συσκευή δε γνωρίζω).

Δημοσ.

Δυστηχως οι microSIM δινονται μονο σε αφτους που εχουν συμβολαιο. Θα πρεπει να την κοψεις οπως εκανα εγω :)

Δημοσ.

1 ημερα αντεξα με το iPhone 4 και το εδωσα για να επιστρεψω στο iPhone 3gs.

Με το 3gs μπορω να κανω surfing κρατωντας το με το αριστερο χερι, με το iPhone 4 οι ταχυτητες στο surfing ηταν τραγικες οταν το επιανα με το αριστερο χερι.(το πιο λογικο δηλαδη ωστε να κανεις touch με το δεξι).

Στο iPhone 4 απο 3 μπαρες 3g επεφτα στην 1 μπαρα gprs οταν το επιανα .

Για γρηγορο surfing το iPhone 4 θελει θηκη. (εκτος αν το κρατατε προσεκτικα με τα ακροδακτυλα σας,πραγμα δυσκολο οταν κανετε surfing)

Κατα τα αλλα εξαιρετικη οθονη,ταχυτατο(τεραστια διαφορα σε σχεση με το 3g, μικρη σε σχεση με το 3gs) και πολυ στιβαρο.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 ημερα αντεξα με το iPhone 4 και το εδωσα για να επιστρεψω στο iPhone 3gs.

Με το 3gs μπορω να κανω surfing κρατωντας το με το αριστερο χερι, με το iPhone 4 οι ταχυτητες στο surfing ηταν τραγικες οταν το επιανα με το αριστερο χερι.(το πιο λογικο δηλαδη ωστε να κανεις touch με το δεξι).

Στο iPhone 4 απο 3 μπαρες 3g επεφτα στην 1 μπαρα gprs οταν το επιανα .

Για γρηγορο surfing το iPhone 4 θελει θηκη. (εκτος αν το κρατατε προσεκτικα με τα ακροδακτυλα σας,πραγμα δυσκολο οταν κανετε surfing)

Κατα τα αλλα εξαιρετικη οθονη,ταχυτατο(τεραστια διαφορα σε σχεση με το 3g, μικρη σε σχεση με το 3gs) και πολυ στιβαρο.

Προφανώς δεν είσαι σε περιοχή με καλό σημα. Και γω με το αριστερό το κρατάω για browsing αλλά δεν χανω το 3G! Το πολύ πολύ αν το χουφτωσω εντελώς να πέσει μια γραμμή.

Άσχετο, κατάλαβε κανείς πως λειτουργεί το FaceTime? Που εμπλέκεται ο αριθμός του κινητού και το alert πως μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις για SMS ενεργοποιησης?

Μια χαρά έπαιξε η κλήση μέσω FaceTime απλά έχω περιέργεια.

:)

Δημοσ.
Προφανώς δεν είσαι σε περιοχή με καλό σημα.

Ειμαι σε περιοχη με 2-3 γραμμες σημα 3g .

Στην ιδια περιοχη με το 3GS δεν εχω τετοια πτωση ταχυτητας, μπορω μια χαρα να κανω γρηγορο browsing.

Το προβλημα δεν ειναι στην περιοχη, αλλα στο κινητο.

Με το που το κραταω με το αριστερο χερι , χανει για πλακα 15db σημα. Ειναι το γνωστο προβλημα του iPhone 4, το 3gs δεν το εχει.

Ιδια συμπεριφορα εχει και το iPhone 4 ενος φιλου, οπως και το iPhone 4 του kirileman:

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3556181#post3556181

Έβαλα το signal, τα 20db τα χάνει για πλάκα σε gsm και 3G. Αλλά σε 3G αν είναι χαμηλά σε πετάει σε gsm, δε βγάζει no service και όταν μιλάς δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι. Στο ίδιο σημείο με το 3GS, το 4 δείχνει καλύτερο σήμα αλλά όταν τα πιάνεις χάνει περισσότερο.

---------- Προσθήκη στις 01:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:25 ----------

Άσχετο, κατάλαβε κανείς πως λειτουργεί το FaceTime? Που εμπλέκεται ο αριθμός του κινητού και το alert πως μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις για SMS ενεργοποιησης?

Μια χαρά έπαιξε η κλήση μέσω FaceTime απλά έχω περιέργεια.

:)

Εγω δεν ειχα υποψην μου τιποτα για SMS ενεργοποιησης κλπ.

Απλως καλεσα ενα φιλο με facetime και δουλεψε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω δεν ειχα υποψην μου τιποτα για SMS ενεργοποιησης κλπ.

Απλως καλεσα ενα φιλο με facetime και δουλεψε.

Αν δεις στις ρυθμίσεις στο Phone και κλείσεις και μετά ανοίξεις πάλι το FaceTime θα σου εμφανίσει ένα pop up μήνυμα ότι μπορεί να υπάρξουν χρεώσεις για την ενεργοποίηση.

Επίσης αν σε κάποιους βγάζει αποτυχία ενεργοποίησης της υπηρεσίας, αρκεί ένα reset network settings για να στρώσει!

B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...