Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ είδα και άλλα. Με ιδρωμένο χέρι έχει το έντονο πρόβλημα. Με στεγνό χάνει πολύ λιγότερο.

με το ιδρωμα ειχα προβλημα στην αποκριση της οθονης του 3g πολυ πικρα μου ερχοταν να το σουταρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τώρα μου γράφει στα settings/τηλεφωνο ότι η ενεργοποιηση facetime δεν ηταν επιτυχης. Ενεργοποιηστε το facetime για να δοκιμασετε ξανα.Το κανω off και on πάλι και πάλι δεν ηταν επιτυχης μου λέει...Τί κάνω?

με το ιδρωμα ειχα προβλημα στην αποκριση της οθονης του 3g πολυ πικρα μου ερχοταν να το σουταρω

κοιτα και στο 3gs μου οταν ιδρωνω δεν ανταποκρινεται καλα η ο8ονη! αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο, σκουπιζω το δαχτυλο και συνεχιζω!αυτο το κανει γιατι ο ιδρωτας εμποδιζει την ο8ονη απο το να καταλαβει οτι το δαχτυλο σου την αγγιζει!ΔΕΝ ειναι σοβαρο προβλημα αυτο!δεν συγκαταλεγεται καν στα προβληματα των Iphone!!

Το FaceTime για να κάνει ενεργοποίηση στέλνει ΔΩΡΕΆΝ (μέσω WiFi) ένα SMS στην apple για να ενεργοποιηθει το FaceTime ,όπου αν έχετε καρτοκινητο πρέπει να έχετε πάνω από 5 ευρώ. Όσοι έχετε κάνει jailbreak , μπείτε στο http://mitime.info για να αγοράσετε ένα προγραμμα όπου φτιάχνει τα προβλήματα του FaceTime. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε , αφαιρεστε το iPhoneDelivery :)

κοιτα και στο 3gs μου οταν ιδρωνω δεν ανταποκρινεται καλα η ο8ονη! αλλα δεν ειναι τιποτα αυτο, σκουπιζω το δαχτυλο και συνεχιζω!αυτο το κανει γιατι ο ιδρωτας εμποδιζει την ο8ονη απο το να καταλαβει οτι το δαχτυλο σου την αγγιζει!ΔΕΝ ειναι σοβαρο προβλημα αυτο!δεν συγκαταλεγεται καν στα προβληματα των Iphone!!

οχι ελεος δεν ειπα δεν ειμαι κανενας καλοθελητης οπως καποιοι που μας "εκθειαζουν" τα δηθεν σοβαρα προβληματα των κινητων apple καλυτερο κινητο απλα δε παιζει οπως και τα μακ γενικοτερα σταθερα και ευχρηστα και ασε Linuxades και windoades να λενε

---------- Προσθήκη στις 17:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:22 ----------

για να περασω τις εφαρμογες απο 3g στο 4 που εχω αγορασει πρεπει αυτες μαλλον να σβηστουνε απο το παλιο ετσι? δεν εχω ιδεα και θελω να περασω ολες τις εφαρμογες που ειχα αγορασει στο 3g στο 4 δε θα χρειαστει να πληρωσω με το ιδιο account παντα ετσι

Το εγραψα και αλλου , το λεω και εδω. Με το 4άρι , με ενεργοποιημενο το 3G δεν χανει ουτε μια μπαρα σηματος οπως και να το κρατησω, ακομα και με 2 χερια.

Τυχαιο ...

για να περασω τις εφαρμογες απο 3g στο 4 που εχω αγορασει πρεπει αυτες μαλλον να σβηστουνε απο το παλιο ετσι? δεν εχω ιδεα και θελω να περασω ολες τις εφαρμογες που ειχα αγορασει στο 3g στο 4 δε θα χρειαστει να πληρωσω με το ιδιο account παντα ετσι

οχι δεν γινεται ετσι βρε.....απλως 8α βαλεις το 4αρι σου να κανει sync με τις ιδιες εφαρμογες που εκανε sync και το 3G σου, δεν διαγραφεις τιποτα

οχι δεν γινεται ετσι βρε.....απλως 8α βαλεις το 4αρι σου να κανει sync με τις ιδιες εφαρμογες που εκανε sync και το 3G σου, δεν διαγραφεις τιποτα

thank you notis;)

Με γιες σας παιδιά... Να ρωτήσω, επειδή σήμερα μου έφεραν και ένα iPad που είναι τελικά 3G, υπάρχει περίπτωση να μου δώσει η Cosmote και δεύτερη κάρτα αλλά με ίδιο αριθμό; Στο πακέτο μου έχω 350 μέγα το μήνα δωρεάν. Τη μία κάρτα που είχα την έκοψα και την έβαλα στο 4άρι μου. Τί να τους πώ για να μου βγάλουν δεύτερη;

Υπάρχει άλλη κάρτα, π.χ. καρτοκινητής για να έχω μόνο internet;

Ευχαριστώ....

Υ.Γ. Υποθέτω πολλούς θα σας δω στα εγκαίνια του iStorm στο Κολωνάκι... Ανυπομονώ....

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Με γιες σας παιδιά... Να ρωτήσω, επειδή σήμερα μου έφεραν και ένα iPad που είναι τελικά 3G, υπάρχει περίπτωση να μου δώσει η Cosmote και δεύτερη κάρτα αλλά με ίδιο αριθμό; Στο πακέτο μου έχω 350 μέγα το μήνα δωρεάν. Τη μία κάρτα που είχα την έκοψα και την έβαλα στο 4άρι μου. Τί να τους πώ για να μου βγάλουν δεύτερη;

Ευχαριστώ....

Υ.Γ. Υποθέτω πολλούς θα σας δω στα εγκαίνια του iStorm στο Κολωνάκι... Ανυπομονώ....

αυτο που λες δεν νομιζω να γινεται.....μαλλον 8α πρεπει να βαζεις και να βγαζεις την σιμ σου απο το 4αρι και να την βαζεις στο ipad και το αντιστροφο!!!!

Το FaceTime για να κάνει ενεργοποίηση στέλνει ΔΩΡΕΆΝ (μέσω WiFi) ένα SMS στην apple για να ενεργοποιηθει το FaceTime ,όπου αν έχετε καρτοκινητο πρέπει να έχετε πάνω από 5 ευρώ. Όσοι έχετε κάνει jailbreak , μπείτε στο http://mitime.info για να αγοράσετε ένα προγραμμα όπου φτιάχνει τα προβλήματα του FaceTime. Αν δεν θέλετε να πληρώσετε , αφαιρεστε το iPhoneDelivery :)

Φίλε αφαίρεσα το iphonedelivery αλλά πάλι facetime γιοκ...

Ευχαριστώ....

Φυσικά και μπορείς, εγώ είπα στην WIND πως μου κλεψανε την σιμ και σε 2 λεπτά μου έφτιαξαν καινούρια με ίδιο αριθμό , 18Ε ζητήσανε επειδή είναι καρτοκινητο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...