Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβαλα το signal, τα 20db τα χάνει για πλάκα σε gsm και 3G. Αλλά σε 3G αν είναι χαμηλά σε πετάει σε gsm, δε βγάζει no service και όταν μιλάς δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι. Στο ίδιο σημείο με το 3GS, το 4 δείχνει καλύτερο σήμα αλλά όταν τα πιάνεις χάνει περισσότερο.

Δημοσ.
Έβαλα το signal, τα 20db τα χάνει για πλάκα σε gsm και 3G. Αλλά σε 3G αν είναι χαμηλά σε πετάει σε gsm, δε βγάζει no service και όταν μιλάς δεν αντιλαμβάνεσαι κάτι. Στο ίδιο σημείο με το 3GS, το 4 δείχνει καλύτερο σήμα αλλά όταν τα πιάνεις χάνει περισσότερο.

Με απλο,χαλαρο κρατημα χανει 15db , ενω πχ το 3gs εχανε 5db με το ζορι.

Με σφικτο κρατημα χανει πανω απο 20db.

To προβλημα ειναι εντονο οταν θελεις να κανεις surfing(που συνηθως το κραταμε με το αριστερο χερι μεσα στην παλαμη μας) που πρεπει να το κρατας με τα ακροδακτυλα σου.

Δημοσ.
Με απλο,χαλαρο κρατημα χανει 15db , ενω πχ το 3gs εχανε 5db με το ζορι.

Με σφικτο κρατημα χανει πανω απο 20db.

To προβλημα ειναι εντονο οταν θελεις να κανεις surfing(που συνηθως το κραταμε με το αριστερο χερι μεσα στην παλαμη μας) που πρεπει να το κρατας με τα ακροδακτυλα σου.

Εγώ είδα και άλλα. Με ιδρωμένο χέρι έχει το έντονο πρόβλημα. Με στεγνό χάνει πολύ λιγότερο.

Δημοσ.

ρε μαγκες να σας ρωτησω, πως εγω 8α προμηθευτω την sim για το iphone 4? Sτα καταστηματα γερμανος πχ, 8α τους παω την κανονικη μου sim και αυτοι 8α την κανουνε micro sim?8α χρειαστει να αλλαξω αριθμο?(γιατι αν πρεπει να αλλαξω αριθμο, 8α την κοψω με ενα ειδικο εργαλειο που πηρε ενας φιλος μου που κοβει τις sim σε micro sim,γιαυτο ρωταω)

Δημοσ.
ρε μαγκες να σας ρωτησω, πως εγω 8α προμηθευτω την sim για το iphone 4? Sτα καταστηματα γερμανος πχ, 8α τους παω την κανονικη μου sim και αυτοι 8α την κανουνε micro sim?8α χρειαστει να αλλαξω αριθμο?(γιατι αν πρεπει να αλλαξω αριθμο, 8α την κοψω με ενα ειδικο εργαλειο που πηρε ενας φιλος μου που κοβει τις sim σε micro sim,γιαυτο ρωταω)

Σου δίνουν καινούρια microsim με τον αριθμό σου και η παλιά σου sim παύει να λειτουργεί.

Δημοσ.

το τι ακουσα παλι εν οψη νεου iphone θυμηθηκα εποχες iphone 3g σε ενα καταστημα μου λενε δεν ιχυει η επιδοτηση σας μονο με συμβολαιο ενα αλλος πιο μαγκας με λεει ουτε επιδοτηση ουτε συμβολαιο μονο μετρητα ελεος πλακα με κανεις

αστο διαολο κοπουκια συγχιστηκα παλι

εντελει το πηρα με 400 ευρο σε ενα καλο προγραμματακι

Δημοσ.

το πηρα και εγω. Εκανα τεστ... deathgrip, full grip οτι grip θελετε, και δεν επεφτε το σημα...εκει που μπορει να εχανε μπαρα, ανεβενε κιολας. Σο ειτε ειμαι τυχερος, η απλα, δεν υπαρχη θεμα με το σημα!.. Μηπως να κοιταξουν στην αμερικη τα σηματα τους, καλυτερα? Νομιζω σαν τεχνολογια ειμαστε ανωτεροι απο τους αμερικανους οταν εχει να κανει με κινητα...λεω τωρα...

Δημοσ.

μερικά κινητά είναι με την έκδοση 4.0.2 (δλδ την κανούργια παρτίδα, χωρίς το πρόβλημα κεραίας).

Θα παρακαλούσα όταν γράφετε κάτι...από κάτω βάζετε και το OS vers σας. (4.0.1, 4.0.2 ...)

Δημοσ.
το πηρα και εγω. Εκανα τεστ... deathgrip, full grip οτι grip θελετε, και δεν επεφτε το σημα...εκει που μπορει να εχανε μπαρα, ανεβενε κιολας. Σο ειτε ειμαι τυχερος, η απλα, δεν υπαρχη θεμα με το σημα!.. Μηπως να κοιταξουν στην αμερικη τα σηματα τους, καλυτερα? Νομιζω σαν τεχνολογια ειμαστε ανωτεροι απο τους αμερικανους οταν εχει να κανει με κινητα...λεω τωρα...

ειναι πολλοι οι παραγοντες που επηρεαζουν το σημα της συσκευης.το πρωτο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το εαν το κινητο ειναι απο νεα παρτιδα η οχι(τωρα πως το ξεχωριζεις αυτο το ειχα δει στο engadget καπου αλλα δν 8υμαμαι καλα).ενα αλλο που μου ερχεται στο μυαλο ειναι το πως αντιδρα το δερμα του κα8ενος οταν ακουμπα την κεραια του κινητου(ολοι ξερουμε οτι το iphone 4 εχει εξωτερικη κεραια) γιατι μπορει ο κα8ενας να μειωνει λιγο ως πολυ, μπορει και κα8ολου το σημα...δεν το εχω διαπιστωσει,8α το κανω την δευτερα που 8α το εχω στα χερια μου,αλλα μπορει η ιδια συσκευη να συμπεριφερεται διαφορετικα(οσο αφορα το σημα) στο χερι το δικο μου που ιδρωνει ευκολα και στο χερι πχ ενος αλλου που δεν ιδρωνει ευκολα... αλλα και αν το καλοσκεφτεις, οπως ειπε ο στιβ,λιγοτερο απο το 1 % αν θυμαμαι καλα των Iphone 4 εχουν προβληματα με το σημα τους.δεν ειναι προβλημα που απανταται σε ολα τα iphone 4.ειναι να σου τυχει η οχι.ακομα και αν σου πεφτει το σημα, το σημαντικο ειναι ακομα και με 1-2 μπαρες να μπορεις να κανεις τις κλησεις σου χωρις προβληματα και να μην κοβονται...αν μπορω να κανω τις κλησεις μου καλα και ωραια δεν με νοιαζει κι ας εχω και 1 μπαρα......

---------- Προσθήκη στις 15:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:48 ----------

μερικά κινητά είναι με την έκδοση 4.0.2 (δλδ την κανούργια παρτίδα, χωρίς το πρόβλημα κεραίας).

Θα παρακαλούσα όταν γράφετε κάτι...από κάτω βάζετε και το OS vers σας. (4.0.1, 4.0.2 ...)

ενα ευχαριστω στον φιλο sandbird που μας εδωσε μια ιδεα για το πως να ξεχωριζουμε τις παρτιδες!

Δημοσ.

Η 4.0.2 ΔΕΝ βελτιώνει το σήμα σε σχέση με την 4.0.1.

Η μόνη διαφορά της 4.0.2 είναι πως δεν έχει το κενό ασφαλείας στον PDF viewer κι έτσι δεν μπορείς να την κάνεις Jailbreak.

Δημοσ.

Παιδιά έχω πάρει το 4αρι το 16αρι. Του έκανα jailbreak στην 4.0.1 και όλα οκ. Το πήρε κι ένας φίλος μου και δοκιμάζουμε facetime αλλά δεν γίνεται τίποτα! Ούτε την κλήση δεν κάνει! Τί παίζει? Είμαστε και οι 2 σπίτι με wifi 24αρες γραμμές αλλά τίποτα. Πήγα στο μενού και έκανα off την επιλογή facetime. Μετά την έκανα οn. Μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι μπορεί λέει να στέλνονται κάποια sms στον πάροχο κατά την προσπάθεια βιντεοκλήσης. Μετά από αυτό μου έχουν έρθει 5 αναφορές (από iphonedelivery) για μηνύματα σε αριθμό εξωτερικού +44********! Με χρεώνουν μηνύματα στο εξωτερικό? Τί γίνεται? Help please!!!

Δημοσ.
Η 4.0.2 ΔΕΝ βελτιώνει το σήμα σε σχέση με την 4.0.1.

Η μόνη διαφορά της 4.0.2 είναι πως δεν έχει το κενό ασφαλείας στον PDF viewer κι έτσι δεν μπορείς να την κάνεις Jailbreak.

νομιζω ολοι το ξερουν οτι δεν φτιαχνει το σημα η 4.0.2, αλλα το γεγονος οτι καποιες συσκευες εχουν την μια και καποιες αλλες εχουν την αλλη εκδοση, μου φερνει υποψιες πως ειναι διαφορετικες παρτιδες...νομιζω πως για να καταλαβεις τις παρτιδες κοιτας στο κενο αναμεσα στα δυο σημεια που ενωνεται η κεραια(το λεγομενο death grip σημειο) και αν εχει ενα μικρο πλαστικο πραγματακι που να ενωνει καπως τα σημεια ειναι απο νεοτερη παρτιδα που ΙΣΩΣ ειναι πιο αν8εκτικη στο death grip.Να επισημανω οτι αυτα δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου, υπαρχουν στο http://www.engadget.com/

---------- Προσθήκη στις 16:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:06 ----------

Παιδιά έχω πάρει το 4αρι το 16αρι. Του έκανα jailbreak στην 4.0.1 και όλα οκ. Το πήρε κι ένας φίλος μου και δοκιμάζουμε facetime αλλά δεν γίνεται τίποτα! Ούτε την κλήση δεν κάνει! Τί παίζει? Είμαστε και οι 2 σπίτι με wifi 24αρες γραμμές αλλά τίποτα. Πήγα στο μενού και έκανα off την επιλογή facetime. Μετά την έκανα οn. Μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι μπορεί λέει να στέλνονται κάποια sms στον πάροχο κατά την προσπάθεια βιντεοκλήσης. Μετά από αυτό μου έχουν έρθει 5 αναφορές (από iphonedelivery) για μηνύματα σε αριθμό εξωτερικού +44********! Με χρεώνουν μηνύματα στο εξωτερικό? Τί γίνεται? Help please!!!

Για ελεγξε ποια ports ειναι ανοιχτα στον ρουτερ σου....νομιζω η Apple εχει γραψει κατι για αυτο:

http://support.apple.com/kb/ht4245

http://www.iphonetutorialvideos.com/iphone-news/apple-facetime-ports-to-open

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=947090

http://www.tuaw.com/2010/07/01/helping-facetime-coexist-with-your-firewall/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...