Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρα ειναι απο καινουρια παρτιδα αυτα που ηρ8αν στην ελλαδα..........ουτως η αλλως για την 4.0.2 δεν 8α υπαρξει jailbreak αλλα θα υπαρξει για την 4.1 αρα περιμενετε

---------- Προσθήκη στις 11:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:09 ----------

ρε ασε με τον γερμανο, πηγα να το παρω σημερα πρωι και μου λεει μαλακιες εκει μια χαζοκοπελιτσα οτι πρεπει οπωςδηποτε να το παρω με συνδεση, γιατι αλλιως δεν αξιζει να το παρω,και οτι δεν το χρησιμοποιω σωστα αν δεν εχω ιντερνετ on the go και οτι δεν το εχει στο αποθεμα και κλπ κλπ.....της λεω οτι ενα μαγαζι vodafone 5 λεπτα πιο κατω το εχει στο απο8εμα και εκεινη τα εχασε ελεγε απο σεμπτεβρη και βλεπουμε........νευριασα παρα πολυ........πηγα σπιτι και το παρηγγειλα απο eshop της cosmote......αντε πια με αυτους τους ηλιθιους..εδω αγοραζω κατι απο ebay, και απο αλλα site του εξωτερικου,και μου λεει ο πωλητης απο τον οποιο αγοραζω, ευχαριστω πολυ που με πληρωσες γρηγορα,και ακομα μια φορα εχω βρει και σημειωμα μεσα στην παρραγγελια μου που λεει thank you(γραμμενο με το χερι,οχι στον υπολογιστη) και εδω η αλλη με αποτρεπει απο το να το αγορασω!!!!! 660 ευρω ειμαι ετοιμος να σκασω εκει στο μαγαζι ζεστα ζεστα, τον μισ8ο αυτηνης σχεδον και μου λεει οτι δεν αξιζω να παρω τετοιο κινητο επειδη μονο και μονο δεν 8ελω να κανω συνδεση για να πληρωσω την αξια του κινητου+αλλα 360 €(30 ευρω το μηνα για 12 μηνες) !!!!!!!!! ε ρε ελλαδαραααααααααααααα

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσπαθω να μπω στο eshop της cosmote να δω την κατασταση της παραγγελιας του iphone μου και ειναι λες και το site ειναι down.....κανενας αλλος το παθαινει?

Δημοσ.
προσπαθω να μπω στο eshop της cosmote να δω την κατασταση της παραγγελιας του iphone μου και ειναι λες και το site ειναι down.....κανενας αλλος το παθαινει?

παρομοιως...

Δημοσ.

ελεος λες να εγινε οπως με τους server της apple που πεσανε απο την πολλη κινηση για να το παραγγειλουν? δεν το πιστευω!!! ευτυχως που το παρηγγειλα ομως

Δημοσ.
ελεος λες να εγινε οπως με τους server της apple που πεσανε απο την πολλη κινηση για να το παραγγειλουν? δεν το πιστευω!!! ευτυχως που το παρηγγειλα ομως

σιγουρα επεσε κινηση...

Δημοσ.

Όποιος πάει να το πάρει με συμβόλαιο στη Voda ας κοιτάξει και αυτό. Έβαλα 10 ευρώ επιπλέον στο πάγιο για 300 MB ίντερνετ και κέρδισα επιπλέον 90 ευρώ επιδότηση, δηλαδή σχεδόν τα 9 από τα 12 πάγια. Για τα 100 MB που κοστίζουν 5 ευρώ το μήνα, δεν προβλέπεται κάτι, όπως με ενημέρωσε ο πωλητής της Voda. Θεωρώ ότι αξίζει.

Δημοσ.
καταλαβα.....για οσους ενδιαφερονται το σαιτ της κοσμοτε ειναι up και παλι

Ναι αλλα με εξαντλημένο το 16άρι... ΧΑ ΧΑ ΧΑ. Όποιος πήρε πήρε. Απο τον άλλον μήνα πάλι...

Δημοσ.

ρε παιδια καμμια συμβουλη για καποιο προγραμμα συμβολαιο κοσμοτε για iphone να μου βγει κανα 400αρι γιατι αυτοι ζητανε τη μανα τους και το πατερα τους

Δημοσ.

Ηλεκτρονική αγορά από σάιτ κοσμοτέ σήμερα στις 11.

τηλεφωνηματάκι από κοσμοτέ, επιβεβαίωση παραγγελίας και Δευτέρα Τρίτη παράδοση.

Νέα παραλαβή από τέλος της άλλης εβδομάδας, ξαναδοκιμάστε μου λέει στο ηλεκτρονικό κατάστημα αν θέλετε...

:lol::lol::lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...