Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσοτεροι Γερμανοι εχουν απο ενα 16gb και ενα 32gb iphone 4.

Τα δινουν και σαν σκετες συσκευες χωρις συμβολαιο.

Τα δινουν ακομα και σημερα, αλλα αποδειξη θα κοψουν απο αυριο.

Επεξ/σία από haHa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δλδ πουλάνε χωρίς απόδειξη? Χαχα.:cry:

Δλδ πουλάνε χωρίς απόδειξη? Χαχα.:cry:

Ναι!

Δινουν ενα προχειρο χειρογραφο σημειωμα που λεει οτι εξωφληθει και πας καποια απο τις επομενες μερες να παρεις την αποδειξη.

Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει περαστει-ενεργοποιηθει ο κωδικος στο συστημα μηχανογραφησης τους,μιας και απο αυριο θα διατεθει επισημα.

εγω ημουν σε αυτο ακριβως το διλημμα μεχρι χτες, προχτες, και τελικα κατεληξα στο να παρω το iphone 4.Ακου γιατι: πρωτα διαβασε αυτο(http://www.iphonefreak.com/2010/01/why-the-ipad-shouldnt-replace-your-iphone.html)

retina display: μολις δεις στα ματια σου αυτην την καταπληκτικη ο8ονη,8α πα8εις πλακα....εχω δει και την ο8ονη του ipad αλλα και του iphone 4.πιστεψε με, η οθονη του iphone ξεπερνα κατα πολυ αυτη του ipad.

μετα ειναι το 8εμα multitasking(ασχετα με το αν το ipad 8α εχει το ιOS 4 τον οκτωβρη και ετσι 8α μπορει να το κανει), ελλειψη καμερας, κλπ κλπ, με πιανεις νομιζω, και το θεμα οτι σε 5 μηνες μαξιμουμ, 8α βγει νεο ipad kai εσυ 8α κλαις τα λεφτα σου.....δες αυτο, 8α σε ενδιαφερει μιας και ανεφερες τα κομικ και ολα αυτα(http://www.cultofmac.com/rumor-7-inch-ipad-minis-with-retina-display-coming-next-year/53913)

το 8εμα ειναι οτι το iphone ειναι ΠΟΛΥ πιο χρησιmο απο το ipad.χωραει στην τσεπη σου, δεν 8ελει ολοκληρη τσαντα για να το βαλεις.πολλες φορες μου εχει τυχει να εχω ενα προβλημα πχ πως να μαγειρεψω κατι, μια λεξη απο μια ξενη γλωσσα που δεν ξερω τι σημαινει, πολλα και διαφορα και τσακ βγαζω το Iphone τρεχω ενα app και στο πι και φι το προβλημα λυθηκε! φυσικα δεν στο λεω αυτο για να προτιμησεις το iphone επειδη 8α σε βοηθαει να μαγειρευεις, προς 8εου, αλλα φατντασου να επρεπε να βγαλεις το ipad εκεινη τη στιγμη, πιστευω 8α ητανε ενας μεγαλος pain in the @ss. ασε που και το οτι το ipad προοριζεται οπως ειπε και ο Στιβ, να αντικαταστησει τα netbook, να γεμισει το κενο αναμεσα στα smartphones και τα λαπτοπ,ηδη η asus εχει χαμηλες πωλησεις στα netbook εξαιτιας του ipad....αναμεσα στα δυο να ξερεις διαλεγω το iphone, ελπιζω να σε βοηθησα με την επιλογη σου..........

Thanks Notis, απ' ότι βλέπω θα προτιμήσω και εγώ το iphone4. Όσο για ipad βλέπουμε σε κανά 3 χρόνια...:-D

Έτσι μόλις το τσίμπησε ένας κολλητός.

Καλημερα παιδια και πολλα συγχαρητηρια στον ΠΑΟΚ που μεσα στην Πολη Αντεξε !!!!! ,(μπραβο και στην δικη μου την ομαδουλα που περασε κακην κακως ...... αρε αεκαρα ....)

Λοιπον παιδια ο,τι και να λεμε το iphone 4 ειναι , θα το ξαναπω υπεροχο

1.-Η καμερα που βγαζει ειναι ακρως εντυπωσιακη , μερα και νυχτα !!! αν την συνδιασεις και με την ευκολια που εχει η εφαρμογη της καμερας στα iphone εχεις τρομερο αποτελεσμα ... μπραβο η apple που επιτελους εβαλε ενα πολυ καλο φακο μεσα ...

2.- Ταχυτητα , Ταχυτητα, Ταχυτητα ... σε ολα απο gps μεχρι ....... σε ολα

3.- ΟΘΟΝΗ , ειλικρινα δεν εχω ξαναδει ποιο καθαρη οθονη σε κινητη συσκευη , ακομα και απο του ipad (εκει βεβαια σε κερδιζει το μεγεθος ) συγκριτικα το iphone3gs εχει 5/10 , ipad 8/10 , iphone 4 10/10 , πρεπει να το δεις για να το πιστεψεις ,,,, και στον ηλιο φαινεται αρκετα καθαρα ...

4.- Ηχος στα ιδια περιππου επιπεδα, αλλα λιγο ποιο δυνατος και ποιο καθαρος

5.- Ποιοτητα κατασκευης ειναι ΑΡΙΣΤΗ

6.- Σημα .... μεχρι σημερα ΚΑΜΠΑΝΑ !!!!!!!!

7.- wifi ..YPERTAXYTATO KAI KAMPANA

Αν η apple καποια στιγμη βγαλει ipad με τς δυνατοτητες του iphone 4 (καμερα, οθονη κλπ) θα ειναι το επομενο κινητο μου και ας ειναι και 10 ιντζες ... χαχαχ (με φανταζεστε .....)

Προς το παρον ο συνδυασμος ipad - iphone 4 ειναι τελειος .....

Όπως ειπε και ο φιλος ποιο πανω η Retina Display είναι από άλλο πλανήτη και η ανάλυση των pixel της δεν υπάρχει σε καμία ηλεκτρονική συσκευή (όχι μόνο smartphones) που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.Η ταχύτητα, η απόκριση , η κάμερα , το HD video, είναι 50% καλύτερα από το προηγούμενο 3gs.Ο εκπληκτικός τρόπος που έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας cmos πίσω από τον φακό(πρώτη φορά σε κάμερα)είναι ασύληπτο. Το έξτρα γυροσκόπιο τριών αξόνων είναι πραγματικά ένα θαύμα της τεχνολογίας.(Δείτε τα όλα αυτά στο iFix it και θα καταλάβετε για τι μιλάω......)Θα μπορούσα να γράφω ώρες γαι τον Α4 για την διπλάσια ram του τηλεφώνου και το κυριότερο για τα πόσο 'μικρές΄είναι όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες που χωράνε στο 1/4 της συσκευής αφού τα άλλα 3/4 τα καταλαμβάνει η μεγαλύτερη από τα 3g-3gs μπαταρία, και όλα αυτά σε μία συσκευή 25% μικρότερη από τον προκάτοχο της.Χωρίς πολλά λόγια το iPhone 4 είναι ότι πίο εξελιγμένο έχει να μας προσφέρει η παγκόσμια αγορά ηλεκτρονικών καταναλωτικών προιόντων σήμερα

Με λιγα λογια το iphone 4 ειναι αυτο που ειπε το φιλος μας ο steve

Αυτο ειναι το νεο μωρό μας και ηρθε να τα αλλαξει ξανα ολα .....

ΥΓ. Δεν θελω να κανω καποια αντιπαραθεση με τα αλλα κινητα , αλλα εκρφαζω απολυτα την προσωπική μου γνωμη , μια γνωμη ενος που αλλαξε και (εχασε αρκετα χρηματα ,,,) πολλα κινητα

Ειλικρινα δεν πιστευω αν καποιος δει και δουλεψει λιγο το iphone 4 θα ξαναγυρισει σε αλλο κινητο

Απο την αλλη αντιπαλλος προσωρινα ειναι ΜΟΝΟ ΤΟ GALAXY s , το οποιο ομως ηδη δειχνει απλα κινεζικη απομιμιση ... αν δεν υπήρχε το 4 θα ηταν το καλλιτερο ...... τωρα ομως ...

να ρωτησω κατι?Εγω πχ που λεω να παω να το παρω απο την cosmote στη Κηφισιας και εχω κοσμοτε,θα μου αντικαταστησουν την sim που εχω με micro sim?Η δικια μου ειναι και 2 σε 1...

εγω μολις το παρηγγειλα απο το eshop της cosmote!!!!!!! αντε να ερ8ει με το καλο!!! κανενας αλλος το παρηγγειλε με αυτον τον τροπο ?

---------- Προσθήκη στις 11:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:00 ----------

Τι OS έχει επάνω του ? 4.0.1 ? 4.0.2 ?

νομιζω εχει το 4 κα8αρο ή το 4.0.1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...