Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
780 ευρώ για το iPhone 4. Το αστείο είναι ότι κάτι θύματα θα το πάρουν μόνο για την μούρη.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ναι αλλά θα κάνουν περισσότερο σεξ από σένα, μη ξεχνιόμαστε.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι αλλά θα κάνουν περισσότερο σεξ από σένα, μη ξεχνιόμαστε.

Για να'χουν 760 ευρώ για ένα κινητό, μάλλον έχουν παραδάκι, άρα δε χρειάζονται iphone για σεξ! ;)

Δημοσ.
ρωτησα την κοσμοτε για τις δωρεαν θηκες και μου ειπε αυτο, αν και δν πολυκαταλαβα: @alany2 @Notis_Xtreme_GR Οι δωρεάν θήκες bumper θα δίνονται αποκλειστικά μέσω παραγγελίας σε itunes.

Στις χώρες στις οποίες έχει κυκλοφορήσει επίσημα το iPhone 4, κατεβάζεις μια δωρεάν εφαρμογή της Apple από το iTunes App Store και μέσα από αυτήν παραγγέλνεις τη δωρεάν θήκη που δικαιούσαι.

Λογικά, τώρα με την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4 στην Ελλάδα, η εφαρμογή αυτή θα γίνει διαθέσιμη και στο Ελληνικό App Store και θα δέχεται και Ελληνικές διευθύνσεις αποστολής (μέχρι τώρα δεν το κάνει).

Δημοσ.

ακουτε εδω φαση με πωλητη τις Vodafone.

Χτες βασικα, εχω κανονισει, με γνωστο στην cosmote να μου φυλαξουν ενα Iphone4. Που μαλλον αυριο θα το εχω στα χερια μου. Ηδη υπογραψα τα χαρτια φωρητοτητας. Απο Voda παω πισω Cosmote.

τεσπα...σημερα λαμβανω τηλεφωνημα απο Βοντα. Και μου λεει ο τυπας γιατι αλλαζω κλπ κλπ. Και του εξηγω, ε οι λογοι, το 3G καλυψει σας ειναι χαλια...η επιδοτηση που μου δινεται, λιγα ειναι με αυτα που πληρωνω καθε μηνα. Εισαστε ακριβη και ο μεγαλυτερος λογος, ειναι επειδη η Cosmote μου κρατησε το Iphone4 για να το παραλαβω αυριο.

Απαντα ο φιλος της βοντα. ''Το Iphone 4? '' εισαστε σιγουρος? Επειδη, δεν πωλειτε ΑΚΟΜΗ! ....λολ του λεω, 100% σιγουρος...γιατι αναρωτιεστε του λεω, αφου το εχετε και εσεις στην αποθηκη σας. Λεει, μα κυριε, δεν υπαρχουν στις αποθηκες. Ναι του λεω? Γιατι τοτε, ενας φιλος μου, πηγε και το αγορασε απο μαγαζι βονταfone και το πηρε μετρητα το 32αρι, αλλα το επεστρεψε σημερα επειδη ηταν ελλατοματικο, επισης, η πωλητρια, τον παρακαλεσε να το γυρισει πισω το κινητο επειδη το πουλησατε στην λαθος μερα...κλπ κλπ. Εμεινε λιγο κοκκαλο και μου λεει το εξης κουλο...μετα δηλαδη που με κρατησαν ον hold για 2 λεπτα περιπου. Γυρναει και μου λεει, κυριε, εχουμε για σας πολυ καλες προσφορες για το Iphone3GS το IPHONE 4 ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. Δεν νομιζω να το ΕΧΕΙ Η COSMOTE! LOOOOOOOOL!. και του απαντω, ναι ε? Τοτε γιατι το ειδα στα χερια του πωλητη της cosmote χτες και μου λεει, το συνγκεκριμενο Iphone4 ειναι κρατημενο για σας!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΤΟ 3GS και μας θεωρουν τοσο ΧΑΖΟΥΣ?

Δημοσ.
Για κορόιδα ψάχνουν μάλλον.

ειλικρινα...ευτυχως ειμαι απο τους ψαγμενους, και λυπαμε τους αλλους που τους παραπλανουν. Σιγουρα αλλοι θα πιστευαν τις παπαριες τους. Ελεος.

Δημοσ.

Έχει να τους μείνει στοκ από 3GS πάντως... άλλο πράγμα!

Έχει και αυστηρή πολιτική η Apple ως προς την τιμή πώλησης και δεν θα τους αφήσει να το βγάλουν προσφορά ούτε 1€ παρακάτω. Αυτός είναι πιστεύω και ο λόγος που ήρθε τόσο ακριβά το iPhone 4. Να βρουν άτομα που θα προτιμήσουν το 3GS λόγω της διαφοράς τιμής να ξεστοκάρουν και μετά θα δούμε μια "λογική" τιμή για το iPhone 4.

Δημοσ.
ακουτε εδω φαση με πωλητη τις Vodafone.

Χτες βασικα, εχω κανονισει, με γνωστο στην cosmote να μου φυλαξουν ενα Iphone4. Που μαλλον αυριο θα το εχω στα χερια μου. Ηδη υπογραψα τα χαρτια φωρητοτητας. Απο Voda παω πισω Cosmote.

τεσπα...σημερα λαμβανω τηλεφωνημα απο Βοντα. Και μου λεει ο τυπας γιατι αλλαζω κλπ κλπ. Και του εξηγω, ε οι λογοι, το 3G καλυψει σας ειναι χαλια...η επιδοτηση που μου δινεται, λιγα ειναι με αυτα που πληρωνω καθε μηνα. Εισαστε ακριβη και ο μεγαλυτερος λογος, ειναι επειδη η Cosmote μου κρατησε το Iphone4 για να το παραλαβω αυριο.

Απαντα ο φιλος της βοντα. ''Το Iphone 4? '' εισαστε σιγουρος? Επειδη, δεν πωλειτε ΑΚΟΜΗ! ....λολ του λεω, 100% σιγουρος...γιατι αναρωτιεστε του λεω, αφου το εχετε και εσεις στην αποθηκη σας. Λεει, μα κυριε, δεν υπαρχουν στις αποθηκες. Ναι του λεω? Γιατι τοτε, ενας φιλος μου, πηγε και το αγορασε απο μαγαζι βονταfone και το πηρε μετρητα το 32αρι, αλλα το επεστρεψε σημερα επειδη ηταν ελλατοματικο, επισης, η πωλητρια, τον παρακαλεσε να το γυρισει πισω το κινητο επειδη το πουλησατε στην λαθος μερα...κλπ κλπ. Εμεινε λιγο κοκκαλο και μου λεει το εξης κουλο...μετα δηλαδη που με κρατησαν ον hold για 2 λεπτα περιπου. Γυρναει και μου λεει, κυριε, εχουμε για σας πολυ καλες προσφορες για το Iphone3GS το IPHONE 4 ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ. Δεν νομιζω να το ΕΧΕΙ Η COSMOTE! LOOOOOOOOL!. και του απαντω, ναι ε? Τοτε γιατι το ειδα στα χερια του πωλητη της cosmote χτες και μου λεει, το συνγκεκριμενο Iphone4 ειναι κρατημενο για σας!!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΤΟ 3GS και μας θεωρουν τοσο ΧΑΖΟΥΣ?

Αυτου του μ@λ@κ@ που στα ειπε αυτα πηγαινε και δειξτου αυτο και μετα να δω τι αλλες χαζομαρες 8α βρει να σ πει: http://www.iphonehellas.gr/20386/iphone-4-times-ellada/

Δημοσ.

Γειά σας! Καινούργιος εδώ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...:o

Έχω ένα iMac και σκοπεύω να αγοράσω iphone4 αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μου έχει μπεί στο μάτι και το ipad..Το οποίο βέβαια έχει κάποια ελλατώματα που με απωθούν (έλλειψη κάμερας, usb κτλ) αλλά κάποια στιγμή θα βγεί η προηγμένη εκδοσή του ή άλλη καλύτερη ταμπλέτα απο αντίπαλη εταιρεία.

Τέλος πάντων, το ποιντ είναι ότι προφανώς δεν αξίζει να έχεις και τα δύο στη κατοχή σου (iphone4, ipad) αφήστε που είναι και πανάκριβα... το πρώτο είναι τελείως φορητό ενώ το δεύτερο κάνει τα πάντα καλύτερα και πιο άνετα...εγώ βέβαια δεν κυκλοφορώ μονίμως με μία τσάντα...

Είμαι σε δίλημα γαμ*το:mad: και δεν ξέρω πια θα ήταν καλύτερη αγορά για μένα...Μπένουμε και στην εποχή του πλήρους ψηφοποιημένου βιβλίου και κόμιξ που προυποθέτει μεγάλη και άνετη οθόνη...Από την άλλη ήδη χρειάζομαι απεγνωσμένα ενα smartphone (δεν είχα ποτέ μου) ειδικά τώρα που έχουν τελειοποιηθεί! Να φανταστείτε δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε ένα iphone app που χαλάνε κόσμο!:shock:

:cry:help?

Δημοσ.
Γειά σας! Καινούργιος εδώ και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...:o

Έχω ένα iMac και σκοπεύω να αγοράσω iphone4 αλλά πρέπει να παραδεχτώ ότι μου έχει μπεί στο μάτι και το ipad..Το οποίο βέβαια έχει κάποια ελλατώματα που με απωθούν (έλλειψη κάμερας, usb κτλ) αλλά κάποια στιγμή θα βγεί η προηγμένη εκδοσή του ή άλλη καλύτερη ταμπλέτα απο αντίπαλη εταιρεία.

Τέλος πάντων, το ποιντ είναι ότι προφανώς δεν αξίζει να έχεις και τα δύο στη κατοχή σου (iphone4, ipad) αφήστε που είναι και πανάκριβα... το πρώτο είναι τελείως φορητό ενώ το δεύτερο κάνει τα πάντα καλύτερα και πιο άνετα...εγώ βέβαια δεν κυκλοφορώ μονίμως με μία τσάντα...

Είμαι σε δίλημα γαμ*το:mad: και δεν ξέρω πια θα ήταν καλύτερη αγορά για μένα...Μπένουμε και στην εποχή του πλήρους ψηφοποιημένου βιβλίου και κόμιξ που προυποθέτει μεγάλη και άνετη οθόνη...Από την άλλη ήδη χρειάζομαι απεγνωσμένα ενα smartphone (δεν είχα ποτέ μου) ειδικά τώρα που έχουν τελειοποιηθεί! Να φανταστείτε δεν έχω χρησιμοποιήσει ούτε ένα iphone app που χαλάνε κόσμο!:shock:

:cry:help?

εγω ημουν σε αυτο ακριβως το διλημμα μεχρι χτες, προχτες, και τελικα κατεληξα στο να παρω το iphone 4.Ακου γιατι: πρωτα διαβασε αυτο(http://www.iphonefreak.com/2010/01/why-the-ipad-shouldnt-replace-your-iphone.html)

retina display: μολις δεις στα ματια σου αυτην την καταπληκτικη ο8ονη,8α πα8εις πλακα....εχω δει και την ο8ονη του ipad αλλα και του iphone 4.πιστεψε με, η οθονη του iphone ξεπερνα κατα πολυ αυτη του ipad.

μετα ειναι το 8εμα multitasking(ασχετα με το αν το ipad 8α εχει το ιOS 4 τον οκτωβρη και ετσι 8α μπορει να το κανει), ελλειψη καμερας, κλπ κλπ, με πιανεις νομιζω, και το θεμα οτι σε 5 μηνες μαξιμουμ, 8α βγει νεο ipad kai εσυ 8α κλαις τα λεφτα σου.....δες αυτο, 8α σε ενδιαφερει μιας και ανεφερες τα κομικ και ολα αυτα(http://www.cultofmac.com/rumor-7-inch-ipad-minis-with-retina-display-coming-next-year/53913)

το 8εμα ειναι οτι το iphone ειναι ΠΟΛΥ πιο χρησιmο απο το ipad.χωραει στην τσεπη σου, δεν 8ελει ολοκληρη τσαντα για να το βαλεις.πολλες φορες μου εχει τυχει να εχω ενα προβλημα πχ πως να μαγειρεψω κατι, μια λεξη απο μια ξενη γλωσσα που δεν ξερω τι σημαινει, πολλα και διαφορα και τσακ βγαζω το Iphone τρεχω ενα app και στο πι και φι το προβλημα λυθηκε! φυσικα δεν στο λεω αυτο για να προτιμησεις το iphone επειδη 8α σε βοηθαει να μαγειρευεις, προς 8εου, αλλα φατντασου να επρεπε να βγαλεις το ipad εκεινη τη στιγμη, πιστευω 8α ητανε ενας μεγαλος pain in the @ss. ασε που και το οτι το ipad προοριζεται οπως ειπε και ο Στιβ, να αντικαταστησει τα netbook, να γεμισει το κενο αναμεσα στα smartphones και τα λαπτοπ,ηδη η asus εχει χαμηλες πωλησεις στα netbook εξαιτιας του ipad....αναμεσα στα δυο να ξερεις διαλεγω το iphone, ελπιζω να σε βοηθησα με την επιλογη σου..........

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι το πρόβλημα που πρέπει να λύσω είναι το ότι δεν έχω χρήματα να πάρω και τα δύο... κι όχι το ποιό πρέπει από τα δύο να πάρω...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.
Εγώ θα έλεγα ότι το πρόβλημα που πρέπει να λύσω είναι το ότι δεν έχω χρήματα να πάρω και τα δύο... κι όχι το ποιό πρέπει από τα δύο να πάρω...

Εεεεετσι! :-)

Δημοσ.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

αν δεν εχεις λεφτα να παρεις και τα 2 τοτε καμια απο τις 2 συσκευες δεν ειναι για εσενα. Αν ειναι να κανεις το σκ@τ0 σου παξιμαδι για ενα κινητο, αστο δεν αξιζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...