Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα έχω να πω:

Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!!

Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ...

Καλοριζικο. Μια ερωτηση, σου εδωσαν ϑηκΗ δωρεαν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eπειδη αναφερθηκε ,στην Αμερικη πωλειται κλειδωμενο , χωρις συμβολαιο 700$ &οχι 400$.

Στην Αμερική, δεν μπορείς να το πάρεις χωρίς συμβόλαιο. Μόνο αν πας στον Καναδά, μόνος σου...

Ναι, πιστεύω ότι θα το σιγουρέψω τις επόμενες μέρες, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το έχει... καθώς και το proximity...

Όχι βέβαια ότι παίζει κανένα ρόλο... είναι σαν τη φάση στο Top Gear που ο ψηλός δοκίμαζε την Veyron και έψαχνε πόση ώρα να απενεργοποιήσει την αεροτομή... ζορίστηκε, το θεώρησε κάτι αρνητικό, αλλά δεν ξεχνάμε ότι ήταν μια Veyron... Κι αυτό είναι το καλύτερο κινητό μακράν... θα βάλω ένα bumper case για να το προστατέψω, αν και συνήθως χρησιμοποιώ bluetooth (το οποίο δεν ξέρω γιατί αλλά και στο 4 και στο 3G με ακούνε πάρα πολύ σιγά, ενώ με το ίδιο στο Κ800 ακούγομαι κανονικά)....

Sent from my iPhone using Insomnia.app

ρωτησα την κοσμοτε για τις δωρεαν θηκες και μου ειπε αυτο, αν και δν πολυκαταλαβα: @alany2 @Notis_Xtreme_GR Οι δωρεάν θήκες bumper θα δίνονται αποκλειστικά μέσω παραγγελίας σε itunes.

επισης ρωτηςσα για τα προγραμματα του κινητου και μ ειπανε αυτο :@Notis_Xtreme_GR Θα πρέπει να απευθυνθείτε σε κατάστημα του δικτύου καταστημάτων COSMOTE ή να στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών τηλ.1212.

οσο για τιμη δν εχει βγει τιποτα ακομα αλλα το οτι το 16αρι ειναι στα στα 659 € ειναι κοινο μυστικο πια........αυριο 8α παω να ρωτησω για τα προγραμματα απο κοσμοτε και βοντα και 8α ενημερωσω....

o "Notis_Xtreme_GR" είναι η Cosmote!!!

WTF ??? τι λε ρε, ο Notis_Xtreme_GR ειμαι γω λολ :lol::lol::lol::lol::lol:

----------

αν εννοεις οτι λεω ψεματα, ψαξε το και μονο σου, see for youself :http://twitter.com/COSMOTEGR

WTF ??? τι λε ρε, ο Notis_Xtreme_GR ειμαι γω λολ :lol::lol::lol::lol::lol:

----------

αν εννοεις οτι λεω ψεματα, ψαξε το και μονο σου, see for youself :http://twitter.com/COSMOTEGR

ΑΧΑ! twitterοκούβεντα... έπρεπε να το είχα καταλάβει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...