Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχετε βρει κάπου ετοιμοπαράδοτες θήκες ή bumpers για το iphone4? Επίσης έχετε βρει μεμβράνες για την οθόνη?

Εγώ προσωπικά έχω πάρει την zagg invisible shield for iPhone 4(maximum protection) απο το αμερικανικό σάιτ παραγγελιά, και επειδή μου αρέσει το άσπρο χρωμα πήρα ενα αυτοκόλλητο απο gelaskins που θα μετατρέψει το μαύρο μου iPhone 4 σε άσπρο......(http://i.tuaw.com/2010/07/06/nice-white-iphone-4-mod/)....δεν ξέρω τι θα γίνει με τις δωρεάν θήκες στην ελλάδα, αλλά εγώ τσιμπησα ενα μαύρο bumper σε δημοπρασία έναντι 15 € απο το eBay.... Φυσικά και αυτά δεν είναι ετοιμοπαραδοτα ε, εγώ τα παρρηγγειλα στις 20 και τα περιμένω στις 30 του μήνα περίπου....αντε να πάω να πάρω και το iPhone 4 απο το Γερμανό αύριο μεθαύριο που θα το φέρει και θα είμαι τζι τζι !!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα ήθελα και γω να το δοκιμάσω αλλά δν έχω στα χέρια μου ακόμα το iPhone 4.....κλαψ κλαψ......αλλά για ενα ευχάριστο? νέο κοιταξτε εδώ:

Η τιμή του iPhone απο τη vodafone....προσωπικά πστευω είναι αληθινό....(http://www.appleworldhellas.com/index.php?/topic/434-v)

Και δείτε και αυτό για την ημερομηνία κυκλοφορίας που επικρατέστερη είναι η Παρασκευή, με την Πέμπτη να βρίσκει σε καθε κατάστημα ενα iPhone 4 για demo....(http://www.iphonehellas.gr/20380/iphone-4-ellada/)

Μόλις γύρισα από Oteshop επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συσκευή θα υπάρχει την παρασκευή προς πώληση ο υπάλληλος μου έδειξε και το email που τους ήρθε από τα κεντρικά σχετικά με το iphone 4 ,, το περίεργο είναι ότι στο μήνυμα από τα κεντρικά αναφέρεται σειρά προτεραιότητας ως προς την πώληση του τηλεφώνου και σαν πρώτη επιλογή έχει την πώληση ως απλή συσκευή και μετά τα συμβόλαια , ανανεώσεις κ.λ.π.

Μόλις γύρισα από Oteshop επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συσκευή θα υπάρχει την παρασκευή προς πώληση ο υπάλληλος μου έδειξε και το email που τους ήρθε από τα κεντρικά σχετικά με το iphone 4 ,, το περίεργο είναι ότι στο μήνυμα από τα κεντρικά αναφέρεται σειρά προτεραιότητας ως προς την πώληση του τηλεφώνου και σαν πρώτη επιλογή έχει την πώληση ως απλή συσκευή και μετά τα συμβόλαια , ανανεώσεις κ.λ.π.

αρα 8ελουν να βγαλουν γρηγορο χρημα στην αρχη,(νεοι πελατες κλπ....) και μετα να εξυπηρετησουν τους παλιους που τους εχουν σιγουρους......καλη τακτικη απο πλευρα κερδους αλλα ποιος 8α δωςει 659 € για κινητο?εκτος απο αυτους που ξερουν τι εστι iphone 4

αρα 8ελουν να βγαλουν γρηγορο χρημα στην αρχη,(νεοι πελατες κλπ....) και μετα να εξυπηρετησουν τους παλιους που τους εχουν σιγουρους......καλη τακτικη απο πλευρα κερδους αλλα ποιος 8α δωςει 659 € για κινητο?εκτος απο αυτους που ξερουν τι εστι iphone 4

Ετσι ακριβώς μάλλον καίγονται για ρευστό.

Το κερδος που βγαζουν οι 2 παροχοι(vodafone,cosmote) πουλωντας σαν σκετη συσκευη το iphone ειναι ελαχιστο, πιθανον μαλιστα να ειναι και μηδενικο.

Ολα σχεδον πανε στην apple.

Ένα έχω να πω:

Μόλις παρέλαβα iphone 4 από Vodaphone Παλαιού Φαλήρου το 32αρι στα 779 ευρώ!!!!!!!!

Ήρθα σπίτι. Αργότερα εντυπώσεις και φωτό από τιμολόγιο, τηλέφωνο κλπ...

Πρωι πρωι μου ηρθε sms απο το καταστημα vodafone που το ειχα κανει προπαραγγελια οτι η συσκευη ειναι διαθεσιμη&εχω δικαιωμα να την παραλαβω εντος 3 ημερων!Δεν αναφερει τπτ για τιμη! Συμπτωματικα χθες ενας φιλος που θελει να του πουλησω το 3G μου με πιεζε να του το δωσω ,αλλα μετα το ipad ειπα να συγκρατηθω για το 4αρι &τωρα δεν ξερω τι να κανω!

Φίλε μου έχω iPhone... αλλά εγώ όταν πρωτοβγήκε το πήρα γύρω στα 400€ και μιλούσαμε για κάτι πρωτοποριακό. Εδώ μιλάμε απλά για μια βελτιωμένη έκδοση συσκευής που για μένα προσωπικά δεν δικαιολογεί με τίποτα την τιμή της. Δεν κάνω κριτική σε αυτούς που το πήραν. Μαγκιά τους και να το χαίρονται. Απλά μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλο το ποσό... that's all.

Φίλε μου έχω iPhone... αλλά εγώ όταν πρωτοβγήκε το πήρα γύρω στα 400€ και μιλούσαμε για κάτι πρωτοποριακό. Εδώ μιλάμε απλά για μια βελτιωμένη έκδοση συσκευής που για μένα προσωπικά δεν δικαιολογεί με τίποτα την τιμή της. Δεν κάνω κριτική σε αυτούς που το πήραν. Μαγκιά τους και να το χαίρονται. Απλά μου φαίνεται υπερβολικά μεγάλο το ποσό... that's all.

συγνωμη αλλα ξυπνησε το φαν μποϋ μεσα μου πριν.........ειναι υπερβολικο το ποσο, το πιστευω και εγω, ειδικα αν σκεφτεις οτι στην ελβετια το πουλανε το 16αρι στα 565 € χωρις συμβολαιο!και στην αμερικη το ιδιο, χωρις συμβολαιο στα 400 € περιπου! αλλα τα αξιζει τα λεφτα του,εγω προσωπικα 8α το παρω με συνδεση οπως και το 3gs μου και ετσι με την ανανεωση συμβολαιου μου 8α μου ερ8ει πιο φτηνα...απο 659 που εχει εδω εγω λεω ε δν 8α το παρω στα 550 € ? του πουστη δηλαδη.........

779 είναι εξωπραγματική τιμή και σίγουρα κανένα τηλέφωνο δεν θα έπρεπε να κοστίζει τόσο. 550 το 16άρι και 650 το 32 θα ήταν κάπως πιο λογικές τιμές, δυστυχώς εδώ στο Ελλάντα που τα πάντα είναι πιο ακριβά, με το ΦΠΑ στα 23 και τα φαινόμενα αισχροκέρδειας, δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...