Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αλλα ετσι κ αλλιως θα κανεις restore ωστε να βαλεις και την ελληνικη γλωσσα αρα θα αναγνωρισει οτι εισαι Ευρωπη

Δε χρειάζεται restore. Απλά πας στις ρυθμίσεις, του βάζεις τοποθεσία "Ελλάδα" και ενεργοποιείς και το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

αλλα ετσι κ αλλιως θα κανεις restore ωστε να βαλεις και την ελληνικη γλωσσα αρα θα αναγνωρισει οτι εισαι Ευρωπη

Δε χρειάζεται restore. Απλά πας στις ρυθμίσεις, του βάζεις τοποθεσία "Ελλάδα" και ενεργοποιείς και το ελληνικό πληκτρολόγιο.

3 μέρες και ξαφνικά θα πουν ότι κυκλοφορεί έτσι απλά; Το κόβω λίγο δύσκολο εώς αδύνατο! Είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα και δεν έχει ακουστεί κάτι επίσημο! Παρασκευή κοντή γιορτή :P

εγω πιστευω πως ετσι θα κανουν,γιατι δεν χρειαζεται και πολλη διαφημιση,και λογω της αδιαφοριας των εταιριων δεν προκειται να το ανακοινωσουν μεχρι και την τελευταια στιγμη..................

Sent from my iPhone using Insomnia.app

εγω πιστευω πως ετσι θα κανουν,γιατι δεν χρειαζεται και πολλη διαφημιση,και λογω της αδιαφοριας των εταιριων δεν προκειται να το ανακοινωσουν μεχρι και την τελευταια στιγμη..................

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Εγώ το λέω με βάση το πως το αντιμετώπισαν περισυ που το ξέραμε 1 μήνα νωρίτερα

Sent from my iPhone using Insomnia

εμφανίζει καποια δυσλειτουργία μ' αποτελεσμα οταν ακουμπας το τηλ στο αυτί καθώς μιλάς να μην σκοτεινιάζει η οθόνη κι ετσι να πατιούνται κουμπιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ το λέω με βάση το πως το αντιμετώπισαν περισυ που το ξέραμε 1 μήνα νωρίτερα

παντως δεν ξερω για εσας, ας το επιβεβαιωσει και καποιος, και να πει αν ειναι αληθεια,

εγω οταν μπαινω στο σαιτ της κοσμοτε δεν φορτωνει την σελιδα με την φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος οταν παταω στο κουτακι π λεει iphone 4,λες και δεν υπαρχει,(http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=iphone4_index&breadcrumbTitle=Apple+iPhone+4) και στο ηλεκτρονικο καταστημα της κοσμοτε εχουν μονο το iphone 3gs 8 gb.(που ειναι καινουργιο) (http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Iphone&categoryId=CP00-CP00-CP00-CP162&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP165&_windowLabel=portlet_66_13&portlet_66_13_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowIphoneHandsets&subcategoryName=%CE%A3%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AD%CF%82+iPhone)

guys, πιστευω πως αρχιζει........................................

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το ελεγξε κανεις??? εμενα ακομα δν φορτωνει...ειμαι πεπεισμενος πως αυριο μεθαυριο θα το "πεταξουν" στην αγορα....

Επεξ/σία από Notis_Extreme

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

το ελεγξε κανεις??? εμενα ακομα δν φορτωνει...ειμαι πεπεισμενος πως αυριο μεθαυριο θα το "πεταξουν" στην αγορα....

εχεις δικιο δεν υπαρχει φορμα πια :-D:lol::-D

Οκ, το proximity sensor ίσως να έχει κάτι... μιλούσα στο αυτοκίνητο και δυο φορές μου μπήκε η ανοιχτή ακρόαση...

Πάντως μην νομίσετε ότι θα το βγάλετε απ' το κουτί και θα δείξει τα δόντια του αμέσως...

Εμένα στη δουλειά ήταν αρκετοί γνώστες και ενθουσιάστηκαν... αλλά αν δεν φορτωθούν πράγματα που να το αξιοποιούν, το μόνο που θα δείτε αρχικά θα είναι η απίστευτη ευκρίνεια της retina, αλλά επί το πλείστον στο internet και όπου υπάρχουν γράμματα στην οθόνη, σε εφαρμογές που υπάρχουν π.χ. και στο 3GS, π.χ. καιρός, και στην ταχύτητα που ανοίγουν οι αρχικές εφαρμογές...

Εγώ επειδή ήμουν ακόμα στη δουλειά και δεν είχε τίποτα, του πέρασα αμέσως το Gun Range που είναι free και εκμεταλλεύεται και την ανάλυση της οθόνης και το γυροσκόπιο (που στην αρχή είναι πολύ δύσκολο να το συνηθίσεις)... όλα είναι πολύ ανταποκρίσιμα πάντως... ελπίζω να βρω κανένα καλό παιχνίδι σε λογική τιμή, γιατί ειλικρινά δεν θέλω να το σπάσω...

Με το iPad έπαθα τα ίδια και χειρότερα... μου το έδωσε φίλος να το δω και ειλικρινά αν δεν το γνώριζα ήδη, με τις απαίσιες εφαρμογές που είχε φορτώσει θα είχα απογοητευτεί...

Θα πρέπει να πω ότι όσοι δεν γνώριζαν τί εστί iPhone 4 δεν ενθουσιάστηκαν... σαν να έβλεπαν μια Lambo σταματημένη... ωραία, αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός της... πιστεύω ότι όταν πληθύνουν οι εφαρμογές, θα γίνει χαμός...

Ένα πιο σωστό review πιστεύω να γράψω μετά το πέρας της εβδομάδας μαζί του...

Τα mailboxes της Aramex πάντως σε Αγγλία και Αμερική μάλλον θα μου φανούν χρήσιμα... στο μέλλον...

Πάω να δω και για θηκούλα...

Άντε και στα δικά σας...

BTW στο iPhone 3G μου με το 4άρι το λειτουργικό, το Navigon σερνόταν και μερικές φορές κολλούσε και με πέταγε κι έξω...

Τώρα ανοίγει σε χρόνο dt....

---------- Προσθήκη στις 20:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:19 ----------

Έχει περάσει κανείς ταινιούλες μέσα; Με ποιό πρόγραμμα προτείνετε να τις φτιάξω για να δω διαφορά;

Ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...