Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωπω οντως πολεμος.

ΙΜΗΟ παντα.

Εγω εχω ενα w810i ενα omnia Και εχω δουλεψει αρκετα το iphone.

Δε ξερω τι διαλο θελετε παιδια σε ενα κινητο τηλεφωνο και ναι οι αναγκες του κινητου τηλεφωνου για τον καθενα ειναι διαφορετικες(???!!!).

ΙΜΗΟ ξαναλεω ωραιο το iphone,καλο ηταν και το Omnia αλλα το μονο κινητο που χρησιμοποιω ειναι το w810.Ενα τηλεφωνακι και αντε που και που 1 φωτο και ακομα πιο σπανια 1 video.

Παραδεχομαι οτι ωραια πραγμματα βγαζει η Apple αλλα OMG ειμαι στην χειροτερη οικονομικα χωρα της Ευρωπης και αν μου δωσουν μια επιδοτηση θα τους πω"κοψτε μου την και βγαλτε μου χρηματα απο το παγιο".Αλλα αυτος ειμαι εγω.Αν ειχα τα χρηματα πιθανολογω οτι και εγω θα το επαιρνα.

• Moderators
Δημοσ.

Παραδεχομαι οτι ωραια πραγμματα βγαζει η Apple αλλα OMG ειμαι στην χειροτερη οικονομικα χωρα της Ευρωπης και αν μου δωσουν μια επιδοτηση θα τους πω"κοψτε μου την και βγαλτε μου χρηματα απο το παγιο".Αλλα αυτος ειμαι εγω.Αν ειχα τα χρηματα πιθανολογω οτι και εγω θα το επαιρνα.

Δεν εχεις κανενα αδικο,αλλα δεν μιλαμε για τον average Ελληνα εδω.Ολοι εδω μεσα καλως ή κακως εχουμε ενα μικροβιο επι του θεματος,ειτε αυτο ειναι το iphone ή το νεο σετακι ram της cellshock.Ο καθενας πληρωνει τα βιτσια του.

Tο 2011 θα βγάλουν πάλι καινούργιο?

Δεν νομιζω να περιμενεις σιγουρη απαντηση απο καποιον.Αν κρινουμε απο την μεχρι τωρα πορεια της Apple,ναι θα βγαλουν καινουριο.

Δημοσ.

Αχχχχχχ... το ακόλουθο κείμενο αποτελεί τις πρώτες εντυπώσεις ενός αδέκαστου και ανεξάρτητου (κατόχου iPhone 3gs και macbook pro) παρατηρητή.

1. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση..

Φτωχά πράγματα, πολύ φτωχά πράγματα. Εκτός από ένα δύο στοιχεία (και κυρίως την τιμή και διαθεσημότητα) τα υπόλοιπα είχαν διαρεύσει και τα ξέραμε......

2. Σε ό,τι αφορά το IOS 4, επίσης πολλά πράγματα τα ξέραμε....

Πολλά επίσης είναι δεδομένα σε άλλες πλατοφορμες εδώ και καιρό...

Ομολογουμένως όμως ένα εξαιρετικό os γίνεται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και σε πολλά σημεία του ακόμα πιο λειτουργικό. Αυτό που με εκνευρίζει σε απίστευτο βαθμό είναι το ότι για μια aκόμα φορά η apple..... υιοθιετεί αυτά που αρχικά έστω και ως apps απαγορευε, παρουσιάζοντάς τα ως καινοτομία.... Εϊπαμε καλό είναι που τα βάλατε.... αλλά δεν είμαστε και μαμάκες..... Έλεος....

Παράλληλα όμως σημαντικές ελλείψεις παραμένουν... ραδιόφωνο... ναι λυπάμαι είναι σημαντικό για πολλούς και εγώ όταν είμαι στο δρόμο προτιμώ να ενημερώνομαι για το τι τρέχει και όχι απλά να ακούω μουσική.... και τα apps den me καλύπτουν .....πάντα λείπουν σταθμοι και δεν έχουν όλοι data plan. Αναφέρω το ραδιόφωνο (φυσικά πάει και στο 3 πιο κάτω) γιατί είναι ένα τόσο απλό ζήτημα, τόσο φθηνό εξάρτημα... και τόσο ανόητα πεισματική (ή μάλλον $$) η απόφαση να το εξαιρείς.

Επίσης άλλο παράδειγμα αποτελεί το κουτσουρεμένο bluetooth. Θέλω να μπορώ να στέλνω αρχεία πως να το κάνουμε.Πράγμα που μας οδηγεί στους περιορισμούς στην πρόσβαση στη μνήμη του τηλεφώνου.... Ουτε ένα χώρο για να λειτουργεί ως σκληρός... Θέλω να μεταφέρω τα έγγραφά μου που να με πάρει .... να τα τροποποιώ και να τα στέλνω με μειλ-bluetooth on the go.... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΩ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΑΥΤΑ?????

Τέσπα... είναι και άλλες οι ελλείψεις.... αλλά όπως και να το κάνουμε... το λειτουργικό είνα μαναρομαναρο και με έψησε τελείως...... απλά... θα το σπάσω θα βάλω ibluenova kai iFile, Openssh και netatalk, iphonedelivery kai safari download plugin κτλ και θα κάνω τη δουλειά μου.... κρίμα όμως...

3. Σε ότι αφορά τη συσκευή....

Σχεδιάστικα? περί ορέξεως κολοκυθοσπανακοτσουρεκοτυρόπιτα ........αλλά είναι κουκλί.... πολύ πιο όμορφο και έτσι όπως το κόβω ανθεκτικό...Τα πάντα φαίνονται αναβαθμισμένα... αλλά υπάρχουν μερικές ελλείψεις....

Το ουσιατικό είναι ότι πριν το πιάσουμε στα χέρια μας... (τη νιώθω τη σφαλιάρα να έρχεται από την κυρία ... μόλις πώ ότι θα πάρω καινούργιο iphone 7 μήνες μετά την αγορά ενός iPhone).......δεν μπορούμε να εκφέρουμε ουσιαστική γνώμη

Υ.Γ. Σιχαμένε... να αφήσεις τα τρόλλια ήσυχα... επιτελούν κοινωνικό έργο... όσους περισσότερους πείθουν ότι το 4 είναι πατάτα ... τόσο πιο έυκολα θα βρούμε εμείς συσκευή.

Δημοσ.

ερωτηση... θα το παραγγειλουν πολλοι απ'εξω για να το παρουν πιο γρηγορα... με τι sim θα το εχουν; η κανονικη δεν μπαινει στο iphone 4...

Δημοσ.
ερωτηση... θα το παραγγειλουν πολλοι απ'εξω για να το παρουν πιο γρηγορα... με τι sim θα το εχουν; η κανονικη δεν μπαινει στο iphone 4...

scissors.jpg

Αυτό είναι ένα ψαλίδι και αυτοί είναι ελληνικοί χαρακτήρες ..

Δημοσ.

Δηλαδή κάποιος που έχει επιδότηση απο Vodafone πχ πάει να πάρει το iphone 4 και του λέει η vodafone έχετε ψαλίδι για να κόψετε την sim σας; Η θέλετε να σας δώσουμε extra το Vodafone ψαλίδι μας με μία μικρή χρέωση βέβαια.

Δημοσ.
Δηλαδή κάποιος που έχει επιδότηση απο Vodafone πχ πάει να πάρει το iphone 4 και του λέει η vodafone έχετε ψαλίδι για να κόψετε την sim σας; Η θέλετε να σας δώσουμε extra το Vodafone ψαλίδι μας με μία μικρή χρέωση βέβαια.

σου δινουν καινουρια micro-sim..για να την βαλεις μετα σε αλλα κινητα υπαρχει ανταπτορας οπως γινεται στις micro SD καρτες

Δημοσ.

Ήρθα από το άλλο thread που άνοιξαν στις ειδήσεις και γέλασα πολύ όταν είδα στο "Μερικές ακόμα ειδήσεις από την παρουσίαση" να αναφέρετε το Farmville, άπλα -lol...

Εύγε άντε μεγια και επόμενο βήμα το Tower Defence..

Δημοσ.

Είδα πριν λίγο τη διαφήμιση-παρουσίαση απ' το youtube, και μπορώ να πω ότι έμεινα λίγο "μα καλά, το πιστεύουν αυτό που λένε;". :lol: Καλά αν τη κρατήσουν μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά αν τη φέρουν και στην Ευρώπη που έχουμε τη δυνατότητα για βίντεο κλήση εδώ και κάτι χρόνια, δε θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...