Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mονο ραδιο αρβuλα ..Εχει γινει τις κεκλιδομενης ..Κουραστικα πια,.. αφου το προβλημα διορθωθικε ..ν

Ti έκανε το πρόβλημα?

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμ, ότι θέλει ο καθένας λέει. Ο ένας λέει έχω γνωστό στη Vodafone αύριο θα πουλάνε τα iphone 800-900 ευρώ, άλλος λέει η θεία μου είναι στη vodafone τον Σεπτέμβριο θα έρθουν εδώ τα iphone και θα κάνουν 900-1000 ευρώ, και πάει λέγοντας. Έλεος πια όταν είναι να βγούν θα βγούν.

Δημοσ.
Ti έκανε το πρόβλημα?

νομιζω απλα... Οταν εχεις ~1000 παραπονα και ~10.000 πωλησεις και μετα απο λιγο καιρο εχεις 10 παραπονα και ~1.000.000 το συμπερασμα ποιο ειναι .... ? . Οι αριθμοι ειναι δικοι μου αλλα ποσοστιαια, δεν απεχουν απο την πραγματικοτητα...

Δημοσ.

παιδια το εχουμε καταντησει γελοιο το θεμα και ο admin Ακομη να παρεμβει... ανοιξτε αλλο θεμα μην μας τα πριζεται για το ποτε θα ερθει και ο καθενας να λεει οτι του κατεβει... ελεος...

Δημοσ.
Που τα είδες αυτά; :rolleyes:

Θα πωλείται χοντρική 880e... Το γνωρίζω απο μια φίλη μου που δουλεύει σε προμηθευτή κινητών συσκευών.

Υπομονή και θα το δείτε......:X

Δημοσ.
Που τα είδες αυτά; :rolleyes:

Θα πωλείται χοντρική 880e... Το γνωρίζω απο μια φίλη μου που δουλεύει σε προμηθευτή κινητών συσκευών.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση....ουτε μια στο εκατομμυριο...δηλαδη θες να μας πεις οτι λιανικη που θα το αγοραζουμε εμεις θα αγγιζει τα 1000? δεν παιζει.....

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση....ουτε μια στο εκατομμυριο...δηλαδη θες να μας πεις οτι λιανικη που θα το αγοραζουμε εμεις θα αγγιζει τα 1000? δεν παιζει.....

Δημοσ.

Λοιπών είχα μια δουλεία κέντρο και με την ευκαιρία πετάχτηκα σε ένα Γερμανό, Σε αρκετά κεντρικό σημείο πριν λίγο 12:10 ( Φραντζή4 κ Καλλιρόης 46 το μαγαζί ) . Η απάντηση ήταν < Μας είχαν πει τέλος Αυγούστου, Δεν έχω ακούσει κάτι νεότερο > Ούτε για τιμή ήξεραν κάτι.. ..Αυτά ( Πάει και αύτη η εβδομάδα –κλαψς--)

Δημοσ.

Λοιπών είχα μια δουλεία κέντρο και με την ευκαιρία πετάχτηκα σε ένα Γερμανό, Σε αρκετά κεντρικό σημείο πριν λίγο 12:10 ( Φραντζή4 κ Καλλιρόης 46 το μαγαζί ) . Η απάντηση ήταν < Μας είχαν πει τέλος Αυγούστου, Δεν έχω ακούσει κάτι νεότερο > Ούτε για τιμή ήξεραν κάτι.. ..Αυτά ( Πάει και αύτη η εβδομάδα –κλαψς--)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...