Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Hδη το gizmodo παρατήρησε μια "περιεργη" συσκευή που χρησιμοποιεί την τελευταια έκδοση του Ιos να σερφάρει στα ιντερνετς.....

http://gizmodo.com/5617115/apple-tests-ios-41-in-mysterious-gadget

iphone 4.5 is on the way guys......

1. σίγουρα σουλατσάρει το καινούριο αλλά με τίποτα δεν θα σκάσει μύτη πριν τον Ιούνιο

2. είναι οι μέρες για το καινούριο ipod touch

3. πιο νωρίς περιμένουμε το καινούριο ipad

Δημοσ.
Hδη το gizmodo παρατήρησε μια "περιεργη" συσκευή που χρησιμοποιεί την τελευταια έκδοση του Ιos να σερφάρει στα ιντερνετς.....

http://gizmodo.com/5617115/apple-tests-ios-41-in-mysterious-gadget

iphone 4.5 is on the way guys......

1. σίγουρα σουλατσάρει το καινούριο αλλά με τίποτα δεν θα σκάσει μύτη πριν τον Ιούνιο

2. είναι οι μέρες για το καινούριο ipod touch

3. πιο νωρίς περιμένουμε το καινούριο ipad

Δημοσ.
Εγω πηγα σημερα στο Γερμανο Νεας Ιωνιας, και οχι μονο δεν ηξεραν τιποτα, αλλα μερικοι μου ειπαν οτι μπορει να μην ερθει και καθολου λογω προβληματος κεραιας !!!

Συγκεκριμενα μου ειπαν οτι θα ερθει απο Ιανουαριο το iphone 5 !!!

Οτι να ναι....

αυτο δεν ισυχει......εχω σιγουρες πληροφοριες εδω:

1. πηγα στο γερμανο χαλκιδας και ρωτησα και μου ειπαν οτι το iphone 4 8α ερ8ει "τελος του μηνα-αρχες σεπτεμβρη" και οτι ακομα και αν βγει νεο iphone το γεναρη 8α περασουν 2-3 μηνες ωσπου να ερθει ελλαδα,οπως και με το τωρινο iphone 4.(λογικο ακουγεται).εδω να σημειωσω οτι μου το ειπε μια κοπελιτσα που ισα ισα ηξερε τι ειναι το iphone....ελεγε οτι ακριβως ειπαν και οι εταιρειες στην αρχη του καλοκαιριου: 8α ερ8ει τελος αυγουστου,αρχες σεπτεμβρη.τελος

2. εχω φιλο που δουλευει στη vodafone, και πηγα και ο ιδιος και ρωτησα, και μου ειπανε πως την αλλη πεμπτη ξεκιναει η πωληση του iphone 4 ΠΡΩΤΑ σε αυτους που το ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ VODAFONE ( δηλαδη ΔΕΝ ΙΣΥΧΕΙ η φορμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος πια ) και μετα στους υπολοιπους.....

για ποσοτητες δεν εμαθα τιποτα αλλα κρινοντας απο τα περσινα δεδομενα με το iphone 3gs προβλεπω οτι 8α υπαρχουν για αρχη 10-15 κομματια για τους πελατες που δεν το εχουν παραγγειλει....εγω οταν πηρα το 3gs υπηρχαν 3 ! μονο κομματια στο γερμανο...

ελπιζω να σας ενημερωσα καπως :P

Δημοσ.

εγώ θα σας ρωτήσω το εξής...

το iphone4 ήρθε και θα πωλείται χοντρική στα 880... οπου αυτό μεταφράζεται γύρω στο 1.000άρικο λιανική... (τιμή συσκευής - χωρίς συμβόλαιο)

Αξίζει λοιπόν να δώσει κάποιος 1.000ρικο για μια "ελατωματική συσκευή" ? ???:X

Δημοσ.

το iphone4 ήρθε και θα πωλείται χοντρική στα 880... οπου αυτό μεταφράζεται γύρω στο 1.000άρικο λιανική... (τιμή συσκευής - χωρίς συμβόλαιο)

Που τα είδες αυτά; :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι, για εμένα τουλάχιστον και 3 εκατομμύρια άλλους(μέχρι τις 16 ιουλίου).

Δημοσ.

1000 ευρώ;;;; Πέσε λίγο.....

Δημοσ.

Mονο ραδιο αρβuλα ..Εχει γινει τις κεκλιδομενης ..Κουραστικα πια,.. αφου το προβλημα διορθωθικε ..Και στο κατω τις γραφης οτι θελει ο καθε ενας κανει ..........Καλα πριν θα επερνα ενα αλλα τωρα με αφτα που βλεπω.. θα παρω (με δοσεις)και σε κανα φιλο μου να του ανοιξω τα ματια, με τις αλλες τις αηδιες που κυκλοφορουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...