Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή με έχεις μπερδέψει και εμένα, το δικό σου iPhone 4 είχε μικρότερο ή μεγαλύτερο πρόβλημα από του φίλου σου; Θεωρείς ότι το φαινόμενο εξασθένισης σήματος όπως το έχεις βιώσει εσύ είναι όντως πρόβλημα σε σχέση με άλλα τηλέφωνα που έχεις/είχες ή είναι στα όρια του αποδεκτού χωρίς σημαντικές διαφορές στην απόδοση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του φίλου μου είχε μεγαλύτερο πρόβλημα και τώρα με την θήκη εξαφανίστηκε. Εγώ είχα ελάχιστο πρόβλημα που ακόμα και σήμερα δεν με προβλημάτισε ποτέ σε κλήσεις. Τώρα έβαλα την θήκη και το έχω ξεχάσει ήδη...

Επεξ/σία από polakis21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια εχω αρχισει να ανυσηχω... Του gsmeros του ηρθε και εμενα ακομα δεν εχει ερθει... Ξερει κανεις πιο τηλεφωνο να καλεσω για να τους πω οτι ειναι καταστημα και οτι κλεινει ?

EDIT : Ακυρο, ΗΡΘΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!! Αλλα κριμα που μεχρι 20 Αυγουστου δεν θα ειμαι αθηνα οποτε περιμενω..

Επεξ/σία από omokas

παιδια ολα τα τηλεφωνα εχουν το προβλημα, αυτο ειναι το μονο σιγουρα...

Τωρα απλα καποιοι δεν το αντιλαμβανονται γιατι ισως ειναι σε περιοχες με πολυ καλο σημα.

Εμενα λιγο να το πιασω στο επιμαχο σημειο και χανει αμεσως 3 μπαρες που πριν ηταν στο φουλ..

Μη λεμε οτι θελουμε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Apple αγόρασε τα δικαιώματα για όλα τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας από μια επιχείρηση αποκαλούμενη Liquidmetal Technologies. Κοιτάζοντας το βίντεο επίδειξης τους, δεν ξέρω τι διάολο πρόκειται να κάνουν με αυτό, αλλά πρέπει να είναι κάτι wickedly mindblowing:

http://gizmodo.com/5608322/is-apple-working-on-liquid-metal-terminators-or-what?skyline=true&s=i

ΥΓ: Μπορεί κάποιος να μου πει πώς κάνω

το βίντεο από το youtube κατευθείαν

embed στο forum?

Επεξ/σία από jk

http://www.iphonehellas.gr/20115/frash-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-flash-%CF%83%CF%84%CE%BF-iphone-%CF%83%CE%B1%CF%82/

Πριν από μερικές εβδομάδες σας είχαμε ενημερώσει για το Frash, την εφαρμογή του Comex που ενεργοποιεί την αναπαραγωγή Flash περιεχομένου στο iPad.

edit:αν και θα επρεπε να το κανω ποστ στα 3αρια Iphone

φήμες ακούγονται για κυκλοφορία στην ελλαδα 25 αυγουστου.

αντε να δούμε και μας εχει φάει η αναμονή.

Νέες φήμες λένε για Γερμανό 20 Αυγούστου Παρασκευή ή πώληση από Δευτέρα 23...Άντε να δούμε. Θα γίνει πανικός. Όλη η Ελλάδα το θέλει. Κάπου διάβασα ότι έχουν γίνει 20.000 αιτήσεις ενδιαφέροντος σε Vodafone-Cosmote!!!

Κρίση σου λέει μετά. Παπαριές...

οι αιτήσεις-προκρατησεις δεν λένε και πολλά... Ο καθένας κάνει κράτηση και στις δύο εταιρίες αφού δεν είναι δεσμευτικο και από όπου το πάρει πρώτος....

Ναι αμέ... ακύρωσαν όλοι... γμτ... ακόμα η Apple μου λέει στις 25 Αυγούστου delivery... και πόσες μέρες θέλει η Aramex να μου το φέρει;

Έπρεπε να το έχω παραγγείλει από Ιούλιο... βλακεία μου...

Δεν μιλάω προφανώς για Αμερική. Μιλάω για τον μέσο Έλληνα που τον σκίσανε με τα μέτρα για τους μισθούς και την βενζίνη. Πιστεύετε λοιπόν ότι ο μισθωτός των 800-1000€ θα σκάσει 700€ για ελαττωματική συσκευή η οποία θα αντικατασταθεί με νέο διορθωμένο μοντέλο μέχρι τα Χριστούγεννα?

Από την παρέα μου 3 άτομα (κατοχοι 3g/s) είχαν δηλώσει ενδιαφέρον, αλλά θα περιμένουν την διορθωμένη έκδοση. Και δεν νομίζω να αποτελούν την εξαίρεση.

Είναι από πάρα πολύ δύσκολο έως απίθανο να βγει νέο μοντέλο τα Χριστούγεννα... εκτός και αν άλλαξαν τόσα πολλά στην apple με το θέμα κεραία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...