Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τέλη Αυγούστου- Αρχές Σεπτεμβρίου.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

μην ξεχνατε παιδια ομως οτι στην αρχη φερνουν 5-6 κομματια σε καθε μαγαζι..

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ άκουσα από αξιόπιστα άτομα ότι μάλλον τα πρώτα που θα έρθουν μέσα με τέλη Αυγούστου είναι όλα ήδη πουλημένα στις προπαραγγελίες... Εκεί μπορούμε και θα πρέπει να αφήσουμε ένα περιθώριο ελπίδας μήπως οι μη insomniacs ενδιαφερόμενοι μάθουν τότε πια για το death grip και ακυρώσουν τις παραγγελίες τους...

Μετά, τα υπόλοιπα πάνε για τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη... Όλα όμως υπό επιβεβαίωση...

Το μόνο που μετανοιώνω είναι που άργησα να βάλω παραγγελία από Aramex... Ίσως τώρα να είχα και το δικό μου...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
Εγώ άκουσα από αξιόπιστα άτομα ότι μάλλον τα πρώτα που θα έρθουν μέσα με τέλη Αυγούστου είναι όλα ήδη πουλημένα στις προπαραγγελίες... Εκεί μπορούμε και θα πρέπει να αφήσουμε ένα περιθώριο ελπίδας μήπως οι μη insomniacs ενδιαφερόμενοι μάθουν τότε πια για το death grip και ακυρώσουν τις παραγγελίες τους...

Μετά, τα υπόλοιπα πάνε για τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη... Όλα όμως υπό επιβεβαίωση...

Το μόνο που μετανοιώνω είναι που άργησα να βάλω παραγγελία από Aramex... Ίσως τώρα να είχα και το δικό μου...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Η προπαραγγελία πως γίνεται; Ρώτησα Vodafone και Cosmote αλλά κανείς τους δεν έχει τέτια επιλογή.

Δημοσ.

Έχω iPhone 3GS κατέβασαν μια εφαρμογή όμως αυτή έχει κολλήσει και αν δεν εγκατασταθέι αυτή δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Τι να κάνω?

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

παιδια μολις παρατηρησα κατι..το 4αρι μου στο επιμαχο σημειο antennagate εχει μονωση..ενα μαυρο υλικο που καλυπτει πληρως το κενο..συμφωνα με αυτο πηρα απο καινουργια παρτιδα http://www.ifixit.com/blog/2010/07/is-apple-silently-fixing-the-iphone-4-antenna-issue/

Δημοσ.
παιδια μολις παρατηρησα κατι..το 4αρι μου στο επιμαχο σημειο antennagate εχει μονωση..ενα μαυρο υλικο που καλυπτει πληρως το κενο..συμφωνα με αυτο πηρα απο καινουργια παρτιδα http://www.ifixit.com/blog/2010/07/is-apple-silently-fixing-the-iphone-4-antenna-issue/

Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι καινούρια παρτίδα... όλα έτσι ήταν από την αρχή, όπως και το δικό μου

Δημοσ.
Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι καινούρια παρτίδα... όλα έτσι ήταν από την αρχή, όπως και το δικό μου

δεν νομιζω,αν κοιταξες το λινκ θα εβγαζες διαφορετικο συμπερασμα

Δημοσ.

Το μονωτικό υλικό ανάμεσα στα ενώματα των κεραιών ήταν από την αρχή εκεί... αυτό το μαύρο υλικό που λες. Αν δεις στην αρχή του τόπικ το αναφέρω και εγώ καθώς από τις φωτό που έβλεπα νόμιζα ότι είναι κενό εκεί.

Αυτό που άλλαξε σε κάποια καινούρια (από ότι λένε και διάβασα και εγώ) είναι η υφή εκεί κοντά στην κεραία αλλά δεν είμαι και ο αρμόδιος για να το αναλύσω. Σίγουρα πάντως τα μαύρα πλαστικάκια ανάμεσα στα σημεία των κεραιών ήταν από την αρχή και παραμένουν και τώρα.

(κρατάω ακόμα μια μικρή επιφύλαξη ότι ίσως εννοείς κάτι άλλο τόση ώρα και να μην κατάλαβα γιατί ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ΣουΚου)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...