Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γιατί όχι;;;; Δεν παίζει ρόλο η συχνότητα αλλά η κατανάλωση!!!!!! ;)

Καινούργιας τεχνολογίας επεξεργαστές, λιγότερη κατανάλωση...

τα ιδια τα specs δινουν (μολις) μια ωρα σε ομιλια, αλλα και σε αναμονη. Μια ωρα που ειναι μεσα στα πλαισια της αποκλισης που μπορουν να εχει καθε συσκευη ή της πιθανης πτωσης της αποδοσης της μπαταριας λογω κακου calibration. Δλδ δεν αλλαξε τπτ.

Δεν ξερω αν ειναι τοσο σημαντικο να εχει ραδιοφωνο ή 8ΜΡ, εγω σιγουρα θα προτιμουσα να κραταει 2 μερες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάντως η βίντεο κλήση μόνο μέσω wi-fi...πρωτοπορεία!

γενικά εντυπωσιακό και κατα τη γνώμη μου ο νέος του σχεδιασμός είναι πολύ καλύτερος απο τον προηγούμενο,μιας και είμαι φαν των κινητών με γωνίες..τελικά το xperia10 θα περιμένει όπως όλα δείχνουν,για να αποκτήσω το πρώτο μου iphone!

παιδια αξίζει να περιμένω ή να αγοράσω το 3gs τωρα μιας και μου προέκυψε προβλημα με το htc diamond 2? σημειωτέον οτι είναι το δευτερο μοντελο htc που βγάζει το ιδιο πρόβλημα μετά απο κάποιο καιρό. οποτε htc για μενα delete

• Super Moderators
Αν είχε και φλας μάλλον θα το τιμούσα παρόλο που δεν συμπαθώ ιδιαίτερα την apple. Τώρα με βλέπω μάλλον να πηγαίνω προς το nokia n8.

Το iPhone4 έχει LED flash. ;)

παιδια αξίζει να περιμένω ή να αγοράσω το 3gs τωρα μιας και μου προέκυψε προβλημα με το htc diamond 2? σημειωτέον οτι είναι το δευτερο μοντελο htc που βγάζει το ιδιο πρόβλημα μετά απο κάποιο καιρό. οποτε htc για μενα delete

Περίμενε λίγο ακόμη, να καταποντιστούν οι τιμές του 3GS.

:shifty:Y.Γ. Πόσο απολαμβάνω που συνενώθηκε το τόπικ ειδήσεων που ανέβασα εχθές το βράδι με αυτό και η είδησή μου αντικαταστάθηκε με νεότερη.Δε λέω, δικό σας είναι το φόρουμ, αλλά είναι τουλάχιστον αγενές να μην στέλνετε έστω ένα πμ σε ένα μέλος που αποδεδειγμένα σας σέβεται και δε δημιουργεί προβλήματα εδώ και 5 χρόνια. Και σε τελική ανάλυση κάθησα και έγραψα είδηση για το ινσόμνια και όχι για τόσα άλλα site που είμαι μέλος/mod/admin για να υπάρχει γρήγορη ενημέρωση, αλλά φευ...:X

και το ραδιοφωνο ειναι πραγματα που επρεπε να ειχαν μπει στο 3gs

Φαγωθήκατε με το ραδιόφωνο!

Είπε ο jobs οτι δεν γουστάρει το ραδιόφωνο και δεν πρόκειτε να το βάλει ποτέ! Τέρμα!

Όπως δεν γουστάρει το flash.

2010 να ψάχνουμε ραδιόφωνο! Έλεος!

Δεν εννούσα το led αλλά κανονικό flash. Το led δεν κάνει τπτ αν είσαι σε απόσταση πάνω απο 1 μέτρο.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα βγάλουν και αντάπτορα και θα μπορείς να βάλεις:

41br1sHz8OL._SS400_.jpg

οπότε μην σε ανησυχεί θα κάνεις την δουλειά σου και παραπάνω από 1 μέτρο. ;)

ρε παιδια.... καθε φορα τα ιδια... αν δεν σας αρεσει καποιο χαρακτηριστικο του.... απλα.... ΜΗΝ το αγοραζετε.... δεν νομιζω να σας εβαλε καποιος το μαχαιρι στον λαιμο....

και επιπλεον αυτο το thread ειναι για το Iphone 4 και οχι καποιο thread που ζηταει καποιος τη γνωμη αλλων για καινουργιο κινητο.... δεν λεω να μην γραψετε τη γνωμη σας... αλλα αυτο το πραγμα για το πιο κινητο την εχει μεγαλυτερη ειναι λιγο σπαστικο.....

οσο για τα καινουργια features που τα παρουσιαζουν σαν ουαου και φανταστικα....

ολα ειναι θεμα διαφημισης.... δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται για τις διαφημισεις με τα ιπταμενα αυτοκινητα και οτι αλλο υπερβολικο μας πλασαρουν..... :-(

αν ειχατε εσεις εταιρια πως θα προωθουσατε το προϊον σας???

του στυλ: βαλαμε και βιντεοκληση αλλα επειδη υπαρχει εδω και 4-5 χρονια μην ενθουσιαζεστε.... ολα το εχουν.... ! βαλαμε και 5mp καμερα, αλλα αλλα κινητα εχουν 8mp οποτε προτιμηστε τα αλλα... για το καλο σας το λεμε...

πφφφφ.......... :-(

Το τηλέφωνο είναι απλά καταπληκτικό. Μόνο ραδιοφωνο του λείπει αλλά τί να κάνουμε. Θα ζήσουμε και με 3g radio...

Έχω το 3gs λευκό 16αρι και το πουλάω αμέσως για να πάρω το 4!!!

Ξέρουμε από που μπορούμε να το πάρουμε από εξωτερικό ξεκλείδωτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...