Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 4

kage

Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;  

381 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο χρώμα του iPhone 4 σας αρέσει περισσότερο ;

• Άσπρο
      276
    • Μαύρο
      532
    • Whatever brotha
      141

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σίγουρα καμία εταιρεία δεν θέλει κάτι τέτοιο, απλά η Apple το εφαρμόζει πολύ καλά και για εμένα καλύτερα απ' όλους. Γι' αυτό λέω έχει κατα τη γνώμη μου το καλύτερο marketing ή αν όχι το καλύτερο απο τα καλύτερα. Με το που μπήκε στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας άλλαξε τα πάντα στα κινητά. Προσπάθεια για οθόνη αφής είχαν κάνει και άλλοι πρίν απο την Apple, αλλά όχι με τόσο τεράστια επιτυχία!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν θα πώ ψέματα .. Είμουν και εγώ μέσα σε αυτούς :o

Το ίδιο αρνητικός είμουν και με τα aluminum Macbooks και Macbook Pros στην αρχή .. Δεν τίθεται θέμα πλέον όμως για το ποιά προτιμάω .. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με το iPhone 4 ..

Their though exactly!

Με τη ram τι κάνανε; Ίδια έμεινε;

Γιατί είχες πρόβλημα με την μια εφαρμογή/φορά που τρέχεις ποτέ;:Ρ

Multitasking. Επανάσταση στο χώρο.

Συγκλονιστικο ....απιστευτο...10 χρονια πισω ολοι οι αλλοι

Apple did it!

χοχοχ:Ρ

ε, μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά για τα 10 χρόνια πίσω όλοι οι άλλοι..Μόλις τώρα εφηύρε η apple το multitasking στα κινητά..:Ρ

Toτε γιατι θελει 1Ghz επεξεργαστη για να τρεξει... Και μιας και λεμε για software....

Multitasking + 1ghz = 26% μεγαλύτερη μπαταρίας..

Όλα καλά με τη συσκευή (σε 2 χρόνια που θα αλλάξω το συζητάμε) αλλά 2 πράγματα με χαλάνε, η έλλειψη mini usb και η υποχρεωτική χρήση αυτής της αηδίας της apple που τολμά να λέγετε connectorας (να μου το θυμηθείτε στο τέλος θα είναι όσο το iphone X) και η έλλειψη ραδιοφώνου.. (έεε ρε μόλις ανακαλύψει ο Τζομπς τα FM, πάει η deutsche welle..)

Πάντως εγώ είμαι σίγουρος ότι εάν το iPhone 3g είχε το design του iPhone 4 και σήμερα αποκάλυπταν σαν νέα εμφάνιση αυτήν που όλοι ξέρουμε σαν iphone θα υπήρχε πολύ μεγαλύτερος ενθουσιασμός.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Πω πω φανταστική η Apple δεν ξέρω τη άλλο να πω... :P Πέρα απο την φοβερή πραγματικά οθόνη πρέπει να το παραδεχτώ, τη άλλο καινούριο έχει το ιphone που δεν είχαν τα άλλα κινητά τόσα χρόνια..? Και μην μου πείτε το multitasking γτ θα χαζέψω...

Ρε παιδιά είστε σοβαροί, θέλετε ραδιόφωνο στο iPhone?! Μήπως θέλετε και λειτουργία walkie talkie! Ξέρετε είμαστε στο 2010! Πάρτε κανένα μαϊμού κινέζικο για αυτά, έχει και τηλεόραση UHF! Πέρα από την πλάκα μπείτε yourmuze.fm και ακούστε ότι σταθμό γουστάρετε απροβλημάτιστα ακόμα και σε GPRS. Άκου εκεί Τρανζιστοράκι το iPhone! Χεχε!

Σοβαροτατοι ειμαστε οπως και τοσοι χιλιαδες αλλοι που το θελουν και δε μιλαμε μονο για Ελληνες..... γιατι με το σκεπτικο σου επρεπε να ειχαν πτωχευσει οι ραδιοφωνικοι σταθμοι ανα τον κοσμο αφου ειμαστε στο 2010....

Και περα απ αυτο γιατι να κουβαλαω 2 συσκευες με 2 διαφορετικα ακουστικα αντι να εχω μια και καλη.....τι μαζοχισμος ειναι αυτος.....ασε που δεν εχουν ολοι λεφτα για τα προγραμματα με ιντερνετ....

Σοβαροτατοι ειμαστε οπως και τοσοι χιλιαδες αλλοι που το θελουν και δε μιλαμε μονο για Ελληνες..... γιατι με το σκεπτικο σου επρεπε να ειχαν πτωχευσει οι ραδιοφωνικοι σταθμοι ανα τον κοσμο αφου ειμαστε στο 2010....

Και περα απ αυτο γιατι να κουβαλαω 2 συσκευες με 2 διαφορετικα ακουστικα αντι να εχω μια και καλη.....τι μαζοχισμος ειναι αυτος.....ασε που δεν εχουν ολοι λεφτα για τα προγραμματα με ιντερνετ....

Όχι ρε... το βλέπει σαν θετικό που δεν έχει ραδιόφωνο γτ του το παρουσίασε ο steve jobs έτσι. ;) peace

Καλημέρα κύριοι,

έχει επιβεβαιώσει μήπως κάποιος ένα concept

που υπήρχε σχετικά με το να αναβοσβήνει το τετραγωνάκι

του home σαν επισήμανση ανάλογα με το συμβάν?(π.χ. μνμ, αναπάντητη)

Μέχρι και εμένα μου άρεσε η παρουσίαση του iphone4.

Όμως ρε παιδιά τώρα που κοιτάω το 3g,κοστίζει 500+ ευρώπουλα ενώ στην Αμερική 300 ευρώ max.

Τελικά αξίζει η αγορά ενός τόσο ακριβού κινητού?

Edit: Βασικά πείτε μου πόσο κοστίζει και αν αξίζει σύνδεση (για να κατεβεί "πολύ πιο κάτω" η τιμή)

τι διαφορά βρίσκεις δηλαδή με τα παλιά σε κεραία, wifi και bluetooth; Εμένα δεν με απασχολεί που είναι αρκεί να μην εξέχουν από την συσκευή. Αν τώρα έπρεπε να μπουν εκεί για να γίνει πιο λεπτό οκ... αλλά εμένα μου κακοφαίνεται.

Κατά τα άλλα ωραίες αλλαγές εκτός της οθόνης... πολύ μπλα- μπλά για την ρετσίνα και ήρθε λίγες μέρες μετά την ενασχόληση μου με την oled του desire που ήταν μίλια μπροστά... είμαι πολύ περίεργος να την δω από κοντά.

Μακάρι να καταλάβαινα τι εννοείς. Δλδ ποιος ήταν μίλια μπροστά από ποιον; Εννοείς η amoled σε σχέση με την προηγούμενη οθόνη του iphone? Όσον αφορά για τη ρετίνα θα τη δούμε και μετά θα κρίνουμε αν η amoled είναι καλύτερη, ή αν θα ψάχνουμε πάλι κάνα εξάμηνο μέχρι να βρούμε iphone που δεν είναι καπαρομένο! Άσε ρε Άλεξ, μην παίζεις με τον πόνο μας!

---------- Προσθήκη στις 04:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:06 ----------

@ όλους τους μουρμούρηδες: Παίδες έχετε δίκιο! iphone χωρίς ραδιόφωνο; Και λένε ότι είναι το καλύτερο κινητό και μπαρούφες! Αίσχος! Άκου εκεί να μην έχει fm! Μιλάμε για πολύ σημαντική έλλειψη! Μην το προπαραγγείλετε! Σας θερμοπαρακαλώ! (Δε θέλω να χάσω πάλι 2-3 μήνες από τη ζωή μου επειδή για κάθε 10 iphones υπάρχουν 1000 προπαραγγελίες!)

Σοβαρά τώρα... μην το αγοράσετε! Πληζ!

υπαρχει πραγματικα καποιος εδω μεσα που να το πιστευει αυτο?

Γιατί όχι;;;; Δεν παίζει ρόλο η συχνότητα αλλά η κατανάλωση!!!!!! ;)

Καινούργιας τεχνολογίας επεξεργαστές, λιγότερη κατανάλωση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...