Προς το περιεχόμενο

Τι γλωσσα να χρησημοποιησω;

gealan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τώρα πως σου ήρθε ότι μπορείς να το κάνεις μόνος σου, 17 χρονών (αν είσαι τόσο) και χωρίς ιδέα από προγραμματισμό, ένας θεός ξέρει !

Η ηλικία δεν έχει καμία σημασία... Σημασία έχει η διάθεση του να διαβάσεις και η υπομονή και επιμονή μέχρι να καταφέρει αυτό που θέλεις...

Βρες αυτό που ψάχνεις έτοιμο στο νετ (google it)

Πλέον μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα στο Internet. Σημασία για κάποιον που θέλει να μάθει όμως δεν έχει να το βρει έτοιμο αλλά να το φτιάξει ώστε να μάθει και την λογική του...

Υ.Γ. (συμφωνώ με το Υ.Γ. σου :P )

Δημοσ.
Βρες αυτό που ψάχνεις έτοιμο στο νετ (google it). Σίγουρα θα το βρεις υλοποιημένο σε php. Είχα βρει κάτι παρόμοιο για κάποιο φίλο που του χρειαζόταν σε εργασία για μεταπτυχιακό !

Τώρα πως σου ήρθε ότι μπορείς να το κάνεις μόνος σου, 17 χρονών (αν είσαι τόσο) και χωρίς ιδέα από προγραμματισμό, ένας θεός ξέρει !

Υ.Γ. Το πόσο αρέσει σε ορισμένους να κάνουν ότι ξέρουν ότι bleeding edge τεχνολογία υπάρχει χωρίς να τις έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ δε λέγεται ...

Συμφωνώ απολύτως.

Και μάλιστα διασκεδάζω με την αφέλεια προηγούμενων απαντήσεων.

Αφού λέει ότι είναι εντελώς αρχάριος γιατί δεν του απαντάτε ευθέως ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό βραχυπρόθεσμα ;

Δημοσ.
Συμφωνώ απολύτως.

Και μάλιστα διασκεδάζω με την αφέλεια προηγούμενων απαντήσεων.

Αφού λέει ότι είναι εντελώς αρχάριος γιατί δεν του απαντάτε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό βραχυπρόθεσμα ;

ειπώθηκε ;ρ

Δημοσ.
Βρες αυτό που ψάχνεις έτοιμο στο νετ (google it). Σίγουρα θα το βρεις υλοποιημένο σε php. Είχα βρει κάτι παρόμοιο για κάποιο φίλο που του χρειαζόταν σε εργασία για μεταπτυχιακό ! Τώρα πως σου ήρθε ότι μπορείς να το κάνεις μόνος σου, 17 χρονών (αν είσαι τόσο) και χωρίς ιδέα από προγραμματισμό, ένας θεός ξέρει !

Υ.Γ. Το πόσο αρέσει σε ορισμένους να κάνουν ότι ξέρουν ότι bleeding edge τεχνολογία υπάρχει χωρίς να τις έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ δε λέγεται ...

Ναι αλλα τι θα αναζητησω στο google;

Δηλαδη δεν υπαρχει καμια περιπτωση να το φτιαξω γιατι ο πατερας μου ειναι προγραμματιστης αλλα οχι σχετικος με το αντικειμενο, οποτε μια βοηθεια μπορω να εχω απλα δεν ηξερε πολυ καλα ουτε αυτος και για αυτον το λογο ρωτησε εδω, και δεν ειμαι 17 χρονων ειμαι 15 ειμαι αλλα δε νομιζω να εχει σημασια...

Δημοσ.

Ότι μπορείς να το φτιάξεις μπορείς... Δεν έχει σημασία αν είσαι 15, 10 ή 25 χρονών για να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό. Σημασία έχει η όρεξη που έχεις για να μάθεις.

Αν ασχοληθείς θα καταφέρεις να το φτιάξεις. Απλά θέλει αρκετό διάβασμα και υπομονή. Μην φανταστείς δηλαδή ότι θα το καταφέρεις μέσα σε 1-2 μέρες...

Πάρε απόφαση και ξεκίνα να διαβάζεις μία γλώσσα προγραμματισμού και στην πορεία, όσο διαβάζεις, θα καταλαβαίνεις τρόπους για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Έτσι θα φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις.

Δημοσ.

Πάρε απόφαση και ξεκίνα να διαβάζεις μία γλώσσα προγραμματισμού και στην πορεία, όσο διαβάζεις, θα καταλαβαίνεις τρόπους για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Έτσι θα φτάσεις στο αποτέλεσμα που θέλεις.

Ξεκινησα ηδη με C++ και την πιο απλη την html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...