Προς το περιεχόμενο

Ξέχασα τον κωδικό του Administrator

NetworkMeltdown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα τρελαθώ!!! Τώρα τελευταία εγκατέστησα τα Windows XP Pro για να παίξω κάποια παιχνίδια και για να δώσω στο μηχάνημα μου ένα boost. Αλλά αφού πέρασα 3 γμμνς

μέρες μπροστά στο PC για να τον φτιάξω (install games/apps/managing files/media)

ξέχασα το pass του admin. Το PC μου έχει 2 χρήστες:

1. Administrator (εγώ)

2. Dimitra (η αδερφή μου - κανονικός χρήστης / guest)

Το θέμα είναι οτι η αδερφή μου είναι 8 χρονών και λόγο ηλικίας της αφαίρεσα όλα τα δικαιώματα που έχουν να κάνουν με managing software (install / uninstall). Όμως μπορώ να δυνδεθώ μόνο απο τον δικό της λογαριασμό τώρα.

Πώς μπορώ αλλάξω το pass του Admin παρόλο που είμαι guest? ή να τον κάνω recover?

1. Μετά απο 1 ώρα Googling βρήκα μερικά batch commands

>net user administrator 123

αλλάζει το pass του admin σε 123. Αλλά δεν έχω δικαιώματα για να την εκτελέσω.

2. Υπάρχουν πολλά προγραμματα για recover admin's password αλλά όλα θέλουν

installation. Ακούγεται αστείο αφού δεν μπορώ να κάνω install ούτε uninstall κανένα

πρόγραμμα.

Πως μπορώ να πάρω όλα τα δικαιώματα του admin παρόλο που είμαι guest?

ξέρετε: Writing to the registry/changing passwords/installing programs...

Ξέρω οτι έκανα βλακεία αλλά γιατι μου είρθε να αλλάξω το pass έτσι και αλλιώς.

Γαμώ! θα τρελαθώ!...

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Προγραμματισμός. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.

Θες να ανακτήσεις τον κωδικό ή να τον καταργήσεις τελείως;

Administrator ονόμασες το δικό σου λογαριασμό ή χρησιμοποιείς τον λογαριασμό administrator των windows;

Δημοσ.
Όταν λες administrator εννοεις εναν δικό σου λογαριασμό ή το admin που φτιαχνουν τα windows ?

Είχα διαγράψει τον δικό μου γιατί δεν ήξερα τι όνομα να βάλω με ένα batch command...

κάτι τέτοιο:

>net user nick /delete

και μετά αλλάξα το pass του admin και συνδέθηκα σε αυτόν.

Μήπως έκανα βλακεία που το πόσταρα στο section του προγραμματισμού? αλλα λογικά

εδώ θα ξέρετε καλύτερα ;) (cough cough)

Απο περιέργα θα ήθελα να τον ανακτήσω :P. Αλλά πώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα !!!... είμαι απλός θνητός Guest. Έχω και γυναικείο όνομα.

Η πρόταση <<Όλα καλά ?>> είναι τόσο <<κάγκουρη>> όσο το να κολλάς το σήμα της Daewoo σε μια BMW

:P

Δημοσ.

Δεν ξερω αν γινεται κατι απο guest αλλα στον πινακα ελεγχου εχει ενα admin tools που μπορεις να φτιαχνεις χρηστες κτλ.... Μπορει να σου εχει καποιον admin απενεροποιημενο αν εισαι τυχερος.

Δημοσ.

http://www.passwordunlocker.com/windows-password-unlocker.html

Το χρησιμοποίησα πρόσφατα με επιτυχία. Χρειάζεσαι ένα άλλο υπολογιστή να το εγκαταστήσεις και να <<κάψεις>> ένα cd.

Άλλη λύση είναι το hireνs boot cd που πάλι πρέπει να το κατεβάσεις και να το κάψεις.

Δημοσ.
http://www.passwordunlocker.com/windows-password-unlocker.html

Το χρησιμοποίησα πρόσφατα με επιτυχία. Χρειάζεσαι ένα άλλο υπολογιστή να το εγκαταστήσεις και να <<κάψεις>> ένα cd.

Άλλη λύση είναι το hireνs boot cd που πάλι πρέπει να το κατεβάσεις και να το κάψεις.

πρέπει να το αγοράσω :-( όταν λέμε trial θα κάνει δουλειά ? μην ψάχνω για CD τζάμπα.

Δημοσ.

Εγώ μίλησα για αγορά.

Εναλλακτικά ψάξε για το hirens boot cd. Δεν είναι νόμιμο αλλά είναι ένα πολυ-εργαλείο που έχει σώσει πολύ κόσμο.

Δημοσ.
Εγώ μίλησα για αγορά.

Εναλλακτικά ψάξε για το hirens boot cd. Δεν είναι νόμιμο αλλά είναι ένα πολυ-εργαλείο που έχει σώσει πολύ κόσμο.

Θέλει serial για activation? δηλαδή γίνεται να μου το δώσεις εσύ ως καλός σαμαρείτης?

Δημοσ.

Κατέβασε το Active@ Boot Disk από εδώ

Είναι iso, κάψτο σε ενα σι ντι και κάνε τη δουλειά σου. Η επιλογή που σε ενδιαφέρει είναι το Active@ Password Changer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...