ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Τα προβληματα του φτιαχνονται με ενα μονο patch, official ή μη. Αν εχεις controller μια χαρα θα εισαι.
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δεν μου άρεσε , ιδικά η κάμερα με έκανε να μην θέλω να το ξαναδώ.
Galis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 οντως πολυ "καθετη" η καμερα ως εκνευριστικη ωρες ωρες
IMMORTALFRANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Παίζοντας το demo με απογοήτευσε αρχικά. Κυρίως λόγω γραφικών και χειρισμού. Όπως και να το κάνουμε, είναι ένα hack 'n' slash για κονσόλες. Βέβαια, καθώς δεν είναι και τελείως μάπα, και ως φανατικός του είδους, του έδωσα μια ευκαιρία. Με το χειριστήριο του xbox τα πράγματα έιναι πάρα πάρα πολύ διαφορετικά. Το παιχνίδι είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του. Όσοι έχετε, παίξτε το με αυτό. Ξέρω ότι θα πείτε ότι τα rpg γενικά δεν παίζονται με χειριστήριο, σε αυτή την περίπτωση γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Μπορείς μάλιστα να ρυθμίσεις λίγο την γωνία θέασης λιγο, αλλά όχι αρκετά. Στο προκείμενο τώρα...... Το παιχνίδι τελειώνει άνετα σε 3-4 μερούλες. Στο demo παίζετε αποσπασματικά την πρώτη μια ώρα από το κανονικό storyline. Πολύ μικρό για παιχνίδι του είδους. Η ιστορία είναι καλά δομημένη, με αρκετό υπόβαθρο, άκρως ενδιαφέρουσα και φυσικά δεν τελειώνει για να υπάρξει και συνέχεια. Τα side quests δεν είναι επαναλαμβανόμενα, αλλά είναι λίγα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εχθρούς και τοποθεσίες. Γενικά, τελειώνοντας μια τοποθεσία, φεύγετε οριστικά από εκεί, δεν ξαναγυρνάτε εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Υπάρχει το σύστημα που σου δείχνει πού πρέπει να πας για το επόμενο quest, αλλά αν δεν είστε rookies μην το χρησιμοποιήσετε για να έχει και ένα ενδιαφέρον (και θα τελειώσει και πολύ πιο γρήγορα το παιχνίδι ). Οι χάρτες του δεν είναι στυλ diablo 2, μοιαζουν σε δομή με το dungeon siege 1-2. Δεν έχουν "άπλα", είναι στενοί διάδρομοι, πολυδαίδαλοι σε λίγες περιπτώσεις, και ποτέ επαναλαμβανόμενοι. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι πολλές από τις αποφάσεις που θα κληθείτε να λάβετε στο παιχνίδι , επηρρεάζουν λιγο έως πολύ τη ροή της ιστορίας. Στο τέλος σου αφήνει αυτή την γλυκόπικρη γεύση του ότι πάνω που είχες πορωθεί, τελέιωσε Το παιχνίδι έχει χαμηλή δυσκολία. Ακόμα κα στο Hard, από τη μέση και μετά που ο χαρακτήρας έχει γίνει "τούμπανο" δεν πεθαίνεις με τίποτα (το έπαιξα με mage). Γενικά θα του έβαζα ένα 7/10 μόνο και μόνο για την ποικιλία αντιπάλων, τοποθεσιών και αποστολών, την ιστορία του και την εθιστικότητά του!!!!
az1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 σημερα ειπα να το δοκιμασω και εγω το παιχνιδι και δεν ειδα κατι το πολυ μεμτο,ειναι ενα συμπαθητικο action rpg και ακομα και ο χειρισμος με ποντικι-πληκτρολογιο δεν ειναι τοσο κακος οσσο γραφουν καποιοι.τα γραφικα μια χαρα, ο ηχος καλος και γενικα ενα 7/10 το παιρνει,απλα πιστευω οτι οι περισσοτεροι απογοητευτηκαμε γιατι περιμεναμε κατι το πολυ καλο.ενα παιχνιδι σε ποιοτητα diablo πχ γιαυτο και ξενερωσαμε αφου μας προσγειωσε λιγο ασχημα...παντως για να περασεις την ωρα σου καλο ειναι!
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 με τις ωρες που εχω για gaming η αληθεια ειναι οτι περιμενα πως και πως να βγει για να ασχοληθω εστω και αυτο το 2ωρο - 3 ωρο την βδομαδα που ΑΝ τυχει παιζω λιγο πλεον . Απο αυτα που διαβαζω απογοητευτηκα . Με βλεπω να περιμενω ακομα D3 και αν αργησει την κατσαμε αφου δεν βλεπω φως στο τουνελ απο κανενα παιχνιδι αυτη την στιγμη .
ikaruga24 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Στο λεω ετσι απλα, μην ακους τι γραφουν εδω τα παιδια. Το παιχνιδι ειναι πολυ καλο αρκει να το παιξεις με controller. Ουτε να σκεφτεις με mouse + keyboard εκτος και αν περιμενεις το patch.
GaGaS_Thess Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 μπα λεω να παω στην εκδοση για XBOX μιας και που το εχω στησει σε μια 42 αρα οποτε δεν με απασχολει το keyboard , mouse απο οσα διαβαζω . Αρκει να ειναι και εκει το ιδιο <<καλη>> .
Galis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 το παιχνιδι ειναι απλα καλουτσικο (το παιζω με controller). Πολυ εντυπωσιακα τοπια αλλα τπτ παραπανω. Παρα πολυ λιγα skills κ abilities.Στο hardcore που το παιζω κανεις ολο το ιδιο πραγμα.Βλεπεις τους εχθρους,τρεχεις πισω κ τους απομονωνεις εναν εναν.Εκτος απο τα bosses βεβαια που εχουν καποιο ενδιαφερον
paragontikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 μόλις το τερμάτισα στο πιο δύσκολο επίπεδο, ανάμικτα συναισθήματα. Καταρχήν μου φάνηκε πολύ μικρό (χτες το έκανα install..),μετά μπορώ να πω ότι δεν έχει και μεγάλη σχέση με τα dg 1-2 και όλα μου φάνηκαν διαφορετικά σαν να παίζεις άλλο παιχνίδι. Ο λόγος μπορεί να είναι και οτι το έχουν κάνει πολύ κονσολοηδες, χειρισμός-κάμερα αρκετά σπαστικά,γραφικά απλά(για να μεταφερθεί και σε κονσόλες προφανώς), ελαφρύ παιχνίδι,αν και ανησυχούσα έπαιζε ολα full στα 60fps με την 4870 που έχω. Από κει και πέρα εντάξει απο στορυ-gameplay δεν με τρέλανε,έχει λίγη διαδραστικότητα ανάλογα τις επιλογές που κάνεις στους διαλόγους που αλλάζουν την ροή του παιχνιδιού (π.χ. αποφασίζεις αν θα σκοτώσεις ή θα χαρίσεις τη ζωή κάποιου αρχηγού κτλ). Στο πιο δύσκολο επίπεδο μου φάνηκε εύκολο αν εξαιρέσεις λίγες μάχες που είναι ψιλό-μέτριες πράγμα που σε κάνει απο ένα σημείο να το βαριέσαι μιας και δεν έχει ούτε πολλά skills & abilities και εδώ φαίνεται και η διαφορά με τα προηγουμενα 2, επίσης μπορείς να έχεις μονο έναν ήρωα ακόμα μαζί σου σαν πάρτυ και όχι 3 όπως στα άλλα,απλά σου δίνει την επιλογή ποιον απο τους 3 θέλεις και μπορείς να αλλάζεις και επίσης δεν μπορείς να τους χειριστείς(εκτός αν δε βρήκα εγώ πως γίνεται ) Κατώτερο των προσδοκιών σίγουρα, περίμενα κάτι καλύτερο,παρόλα αυτά θεωρώ οτι παλεύεται ίσως γιατί είναι μικρό και αν συνηθίσεις λίγο το gameplay του μπορεί να το βρεις και ευχάριστο. Πάντως σίγουρα δεν είναι παιχνίδι που θα ασχοληθείς ξανά ή θέλεις να παίξεις online. τελικά το έκανε άλλη εταιρία αποτι κατάλαβα,δεν είδα MS πουθενά, ισχύει αυτο? η ήταν συνεργασία? Υ.Γ. άλλο ένα παιχνίδι που στο τέλος είπα υπομονή για το Diablo 3
Lucifer Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Κάηκα για κάνα 5ωρο χθες με μια φίλη. Ωραίο είναι, αλλά μου λείπουν οι σοβαρές διαφοροποιήσεις στα όπλα. Δε γίνεται να έχεις 2 attack modes σε όλο το παιχνίδι με μοναδική χρησιμότητα να τιγκάρεις Focus/Mana για να σκάσεις το ability. Και μου λείπουν τα potions, που είναι οι ένδοξες μέρες που κατέβαζες 8 λίτρα Health αλλά μπορούσες τουλάχιστον να στέκεσαι ακίνητος και να τις μαζεύεις; Τώρα απ' το dodge η οθόνη μου μοιάζει λες και την κλάνουν κουνάβια.
john2gr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Βγήκε το patch που προσθέτει καλύτερο χειρισμό. Θα σας κατέβει αυτόματα από το Steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα