ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εχει καταφερει κανεισ να το παιξει με gamepad? εγω εχω ενα απλο της HAMA το οποιο δεν αναγνωριζει. Επισης δοκιμασα και τον emulator του xbox και παλι τιποτα... Τσεκαρω την επιλογη στα options κανονικα αλλα δε βγαζω ακρη αν πρεπει να κανω κατι επιπλεον. Ασε που μου ξετσεκαρει την επιλογη μολις ξαναμπαινω στα options Κανένα πρόβλημα με XBOX360 Gamepad
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 άλλα DS επαιζες...το παιχνιδι ειναι μια κονσολια που 'μπορείς' να παιξεις στο PC και να μη σε χαλασει αν δεν λεγόταν Dungeon Siege Περιεργο μιας και εχω το DS2 στο PC μου εγκατεστημενο κανονικα. Set up με τετοιο τροπο ωστε το group να πολεμαει μονο του χωρις να χρειαζεται απο εμενα τιποτε παραπανω απο το να κανω κλικ για να προχωρανε και απλα να πολεμανε μονοι τους με autoattacks, auto-spells, auto-potions, auto-buffs και λοιπα. Οσο για τα RPG στοιχεια εδω θα μου επιτρεψεις να ρωτησω. Ποια RPG στοιχεια μιλαμε ακριβως? Γιατι και το DS3 μια χαρα εχει μπολικα RPG στοιχεια.
Tobajara Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Έπαιξα το demo με το μπυροκοιλιά μάγο και αυτό που είδα ήταν ήδη μέτριο 10 χρόνια πριν. Τέλειωνα όλες τις μάχες με μπρος - πίσω για να τους τραβήξω και να τους φάω έναν έναν. Δεν είδα πουθενά kiting ή περικύκλωση παρά μόνο ένα χύμα ντου. Ο χειρισμός του το κάνει σχεδόν unplayable με πληκτρολόγιο ποντίκι, και ειδικά η κάμερα. Είναι μια κάκιστη υλοποίηση του διπλού αναλογικού της κονσόλας. Από εκεί και πέρα το Interface μου ήταν αδιάφορο και δε ζητάω να το αλλάζουν από έκδοση σε έκδοση, αλλά για single player το παιχνίδι δε λέει μία. Σε co-op θα είναι καλύτερο, αλλά σε solo υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια...
xavier Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 με gamepad σας παιζει κανονικα? γιατι ενω το το παταω να το ενεργοποιησει, το απενεργοποιει μονο του...
DeTiPaleuw Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 με gamepad σας παιζει κανονικα? γιατι ενω το το παταω να το ενεργοποιησει, το απενεργοποιει μονο του... Oυτε εμενα επαιζε αλλα υπαρχει λυση. Κατεβασε τον emulator για χειριστηριο xbox360 και πετα τα αρχεια μεσα στο φακελο του παιχνιδιου. Τρεξε το αρχειο,φτιαξε τα κουμπια εαν δεν ειναι ηδη φτιαγμενα και μπες στο παιχνιδι. Αυτο το dinput8.dll μη το βαλεις http://www.tocaedit.com/IB/index.php?app=downloads&showfile=4
xavier Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ωραιος φιλος, δουλευει αψογα το προγραμματακι. γιατι λιγο που το δοκιμασα με ποντικι δεν μου αρεσε καθολου ο χειρισμος, με το gamepad τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα...θα δειξει στη συνεχει αμα αξιζει το παιχνιδακι...
DeTiPaleuw Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Οπως τα λες... Ειλικρινα δε ξερω αν θα το ακουμπουσα αν δεν αλλαζαν τα controls ή αν δεν γινοταν με gamepad
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Οπως μπηκε ετσι βγηκε...μου αρεσει που κραζαμε το Dragons Age 2 για κονσολοποιηση. Αυτο ειναι ο ορισμος της ντροπης για pc game ακομα και για παιδικο action rpg που πηγαν να το πλασαρουν...αλλα τι να περιμενεις απο τη square enix.
activex Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 αλλα τι να περιμενεις απο τη square enix. Το Deus Ex Human Revolution
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μπρρρρρ...αν κρινω απο τα πρωτα trailer θα του εχουν αλλαξει τα φωτα δεοντως.
Tobajara Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εγώ θα σου έλεγα να μην κρίνεις από το τρέιλερ
raven3x7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Επαιξα το to demo και τα keyboard controls ειναι απαραδεκτα. Κατα τα αλλα δεν μπορω να κρινω πολλα απο το demo. Συμπαθητικό action rpg φαίνεται. Το voice acting ειναι ομως πολυ καλο
Spyrus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δεν έχει επιλογή να αλλάξατε τα πλήκτρα; (key bindings)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα