lalanis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Γιατί να τα σκάσω στο DS3 και να μην περιμένω το Torchlight 2 ή (φυσικά) τον Εωσφόρο 3... 30€ με τίποτα....7,5€ είναι μια χαρά... Μην πω 4,99€ και θεωρηθώ εμπαθής....
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Παιδια δεν μαρεσει αυτα που ακουω γιατι ειδα ολοκληρο το demo σε gameplay στο youtube και προσωπικα μου αρεσε αυτο που ειδα. Μαλλον πρεπει να το κατεβασω και εγω και να εκφερω αποψη.
Bigi444444 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Κατέβασέ το κι εσύ ντε!Δε σέρνει θάνατο, μικρό είναι! Πάντως, όπως και να έχει είναι εντελώς κονσολάδικο.Δυστυχώς η ζημιά που έχουν κάνοι οι κονσόλες αυτής της γενιάς είναι υπολογίσιμη...
kanesaxo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 παντως στην εκδοση του θείου απτην αμερική λεει στη κατηγορια "action"...φαντάζομαι πως το κάναν τέρμα action δηλαδή,απ'οτι βλέπω απ'τα γραφόμενα σας. Συνεπως δε μπαινω καν στο κοπο. Τα πρωτα 2 ηταν ευπεπτα αρπιτζι,δε λέω...
Bigi444444 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ναι προσωπικά αν θα με ρωτούσε κανείς θα έλεγα πως είναι 3d action με μερικά rpg στοιχεία.Όχι action rpg όμως.Δηλαδή δε μπαίνει στην κατηγορία των 2 πρώτων ας πούμε, του loki, sudeki κτλ... Και γι αυτό απορώ και με την ονομασία του.Ίσως βέβαια να ήξεραν πως χωρίς αυτό το όνομα δεν πάει πουθενά.Ίσως πάλι να είναι χειρότερα γιατί μπορεί να απογοητεύσει πολύ κόσμο και να συνδέσει το όνομα της σειράς με την τελευταία πατάτα.
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Λοιπον μολις τελειωσα το demo και εχω να σας πω ενα πραγμα. WTF are you all smoking? -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ενα σωστο hack and slash dungeon crawler με ενδιαφερον (προσπερναω demon souls) που να ειναι και τοσο καλοφτιαγμενο. Συμφωνουμε οτι εχει ενα κονσολαδικο, arcade στοιχειο αλλα μην λεμε και οτι θελουμε. Η μαχη ειναι "βαρια" και νοιωθεις τα χτυπηματα, τα περιβαλλοντα τουλαχιστον στο demo διαφορετικα μεταξυ τους χωρις να χρησιμοποιει ιδια tilesets ξανα και ξανα, η μουσικη και το voice acting (ειδικα το δευτερο) πολυ καλα. Ο χειρισμος μαλλον θα ειναι καλυτερα να παιχτει με controller γιατι ειναι πολυ smooth για τα PC δεδομενα και ειμαι σιγουρος οτι θα το απολαυσεις και παραπανω. Επαιξα με τον warrior καθως -μονο- με εναν τετοιο θα μπεις στο πετσι της μαχης και γενικα το πως λειτουργει το ολο συστημα. Καλοδουλεμενη η μαχη, δεν ειναι αιντε παμε βουρ button mashing, οι εχθροι κρατανε τα προσχηματα. Οι ranged προσπαθουν να σε κανουν kite, αυτοι με ασπιδες χρησιμοποιουν την αμυνα τους, οι assasins θα προσπαθησουν να σου την πεσουν απο πισω κτλ κτλ. Η μαχη εμπεριεχει -επιτελους- σε ενα τετοιο παιχνιδι και λιγο βαθος. Εξερευνηση πραγματι δεν παιζει στο demo τουλαχιστον αλλα δεν με χαλασε μπορω να πω δεδομενου της φυσης του παιχνιδιου. Γενικα δεν ξερω τι περιμενατε να δειτε απο ενα demo εσεις που το θαψατε αλλα εγω βλεπω ενα πολλα υποσχομενο παιχνιδι.
EyeofOne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ο χειρισμος μαλλον θα ειναι καλυτερα να παιχτει με controller γιατι ειναι πολυ smooth για τα PC δεδομενα και ειμαι σιγουρος οτι θα το απολαυσεις και παραπανω. Για εμένα αυτό τα λέει όλα όσον αφορά στο gameplay. Δεν ξέρω περίμενα κάτι σε πιο RPG. Αυτό το πράγμα είναι action με λίγο από rpg κρυμμένο. Επίσης, εκτός απο την κάμερα που έχει ήδη αναφερθεί με χάλασε αρκετά το inventory. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κρατήσανε την κλασσική συνταγή. Για να συγκρίνω ίδια αντικείμενα αλλά και να δω τα νέα θέλω πολυ περισσότερο χρόνο απο ότι με το κλασσικό Inventory. Μπορεί στις κονσόλες να είναι καλύτερο αλλά για εμάς που επιμένουμε να παίζουμε ακόμα τα rpg μόνο με ποντίκι+πληκτρολόγιο αυτό είναι ενοχλητικό.
aekoupoli Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ειναι οτι πιο απλο υπαρχει σε action rpg που δεν το λες rpg αυτο εγω στο demo παντως δεν εχασα κ ουτε δυσκολευτηκα καθολου αφου κ οι 2 players εχουν σκιλλ για heal κ βγηκε απο τον θειο πριν καμμια ωρα θα το δοκιμασω κ εγω με xbox χειριστηριο γιατι αλλιως δεν παλευεται
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Συγνωμη τα προηγουμενα DS ηταν RPG? Το skill progression ηταν RPG? Μηπως δεν τα θυμαμαι καλα γιατι εγω θυμαμαι 2 παιχνιδια τα οποια ηταν απλα click and wait, set and let it play itself κατασταση. Τουλαχιστον το 3 εχει δυναμικο gameplay. Πολυ ποιο δυναμικο απο το οποιοδηποτε torchlight αφου πλεον οι χαρακτηρες κανουν κανονικες επιθεσεις και δεν κλικαρεις τον εχθρο που θες να ριξεις. Τα skills μοιαζουν λιγα αλλα αν τα συνδιασεις με το stance toggle βγαινουν αρκετουτσικα και πρεπει να τα χρησιμοποιεις σε συνδιασμο με το block/ dodge για να κανεις δουλεια. Το καλυτερο στοιχειο του παιχνιδιου ως τωρα για εμενα ειναι αυτο ακριβως, οτι ειναι δυναμικο. Το inventory ναι δεν λεω θα μπορουσε να παρεχει περισσοτερες πληροφοριες και στοιχεια αλλα δεν φενεται παιχνιδι που θα περνας ωρες επι ωρων μεσα εκει συγκρινοντας stats κατι για το οποιο ειμαι ευχαριστημενος αφου ουτε στα προηγουμενα DS εδινα σημασια μιας και μιλαμε μονο για αριθμους και οχι αντικειμενα που προσφερουν abilities παρα μονο status effects (για τα οπλα). Αλλο ωραιο στοιχειο ειναι οι διαλογοι που με τις επιλογες σου θα εχεις διαφορα αποτελεσματα. Δεν ειναι αναγκη να ειναι εκτεταμενο σαν κανονικο RPG αλλα αρκετο ετσι ωστε να δινει μια ωθηση και ενα Χ ενδιαφερον. Επισης το παιχνιδι δειχνει να εχει περισσοτερη εμφαση στην ιστορια απο τα προηγουμενα DS και ποιο δυναμικους χαρακτηρες. Γενικα γουσταρω, οτι ειδα ως τωρα μαρεσει στο μεγαλυτερο κομματι του και ειναι πολλα υποσχομενο.
Xorxhs! Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Συγνωμη τα προηγουμενα DS ηταν RPG? Το skill progression ηταν RPG? Μηπως δεν τα θυμαμαι καλα γιατι εγω θυμαμαι 2 παιχνιδια τα οποια ηταν απλα click and wait, set and let it play itself κατασταση. Τουλαχιστον το 3 εχει δυναμικο gameplay. Πολυ ποιο δυναμικο απο το οποιοδηποτε torchlight αφου πλεον οι χαρακτηρες κανουν κανονικες επιθεσεις και δεν κλικαρεις τον εχθρο που θες να ριξεις. Τα skills μοιαζουν λιγα αλλα αν τα συνδιασεις με το stance toggle βγαινουν αρκετουτσικα και πρεπει να τα χρησιμοποιεις σε συνδιασμο με το block/ dodge για να κανεις δουλεια. Το καλυτερο στοιχειο του παιχνιδιου ως τωρα για εμενα ειναι αυτο ακριβως, οτι ειναι δυναμικο. Το inventory ναι δεν λεω θα μπορουσε να παρεχει περισσοτερες πληροφοριες και στοιχεια αλλα δεν φενεται παιχνιδι που θα περνας ωρες επι ωρων μεσα εκει συγκρινοντας stats κατι για το οποιο ειμαι ευχαριστημενος αφου ουτε στα προηγουμενα DS εδινα σημασια μιας και μιλαμε μονο για αριθμους και οχι αντικειμενα που προσφερουν abilities παρα μονο status effects (για τα οπλα). Αλλο ωραιο στοιχειο ειναι οι διαλογοι που με τις επιλογες σου θα εχεις διαφορα αποτελεσματα. Δεν ειναι αναγκη να ειναι εκτεταμενο σαν κανονικο RPG αλλα αρκετο ετσι ωστε να δινει μια ωθηση και ενα Χ ενδιαφερον. Επισης το παιχνιδι δειχνει να εχει περισσοτερη εμφαση στην ιστορια απο τα προηγουμενα DS και ποιο δυναμικους χαρακτηρες. Γενικα γουσταρω, οτι ειδα ως τωρα μαρεσει στο μεγαλυτερο κομματι του και ειναι πολλα υποσχομενο. άλλα DS επαιζες...το παιχνιδι ειναι μια κονσολια που 'μπορείς' να παιξεις στο PC και να μη σε χαλασει αν δεν λεγόταν Dungeon Siege
ilos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εγώ πάντως τείνω να συμφωνήσω με τον ikaruga24, παρά τον προφανή βιασμό-κονσολοποίηση του brand name. Αν το είχαν λανσάρει ως spinoff-παρά-project ή ως νέο εντελώς IP (γιατί αυτό είναι) κανένας δε θα είχε παράπονο ως προς το action gameplay του (κλασικό παράδειγμα τα Baldurs Gate Dark Alliance για το PS2 που ήταν ιδιαίτερα αξιόλογα και δεν κατακρίθηκαν από κανένα - hint δεν κυκλοφόρησαν στο pc). ΟΚ δεν είναι action rpg σύμφωνοι, αλλά δεν το κρίνουμε ως τέτοιο λες και τα DS ήταν Planescape Torment και "βεβηλώθηκαν". Σίγουρα ο χειρισμός με kb/mouse είναι υπεραπλουστευμένος (no hotkeys - μικρό skill tree - κονσολέ inventory-interface - no map κτλ.) - με gamepad όμως το game είναι τίμιο παρά το button smashing (αν και κάπως εύκολο). Τα γραφικά είναι αξιόλογα, ο ήχος ακόμα καλύτερος, bugs δε βρήκα ούτε για δείγμα σε αντίθεση με ότι άλλο έχει βγάλει η obsidian (ακόμα περιμένω το KOTOR2 Restoration Project LMAO), το story φαίνεται υποτυπώδες αλλά όχι πρόχειρο (χωρίς μυρωδιά lore από τα πρώτα DS - new IP?) και ο χειρισμός με GAMEPAD πολύ καλός. Επίσης είναι πανάλαφρο και τρέχει άνετα σε οποιοδήποτε καβουρδιστήρι-χρέπι έχετε. Λίγο η κάμερα μου τα χαλάει που κάνει κάτι κουλά ζουμ σε γωνίες και το υποχρεωτικό letterbox (όπως και στο witcher) που τρως αν έχεις 4:3 monitor. Αυτά ΠΙΣ
lalanis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δεν αντιλέγω πως το παιχνίδι για action με στοιχεία rpg είναι καλό... Ακόμα και το "για DS καλό είναι" δέχομαι...Απλά το συγκεκριμένο πρέπει να με κερδίσει από ένα σύνολο καλών παιχνιδιών και με περιορισμένο budget... Αυτή τη στιγμή δεν θα δώσω 30€ γι αυτό το παιχνίδι... Με χαρά να δώσω μέχρι 10€....
DeTiPaleuw Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εχει καταφερει κανεισ να το παιξει με gamepad? εγω εχω ενα απλο της HAMA το οποιο δεν αναγνωριζει. Επισης δοκιμασα και τον emulator του xbox και παλι τιποτα... Τσεκαρω την επιλογη στα options κανονικα αλλα δε βγαζω ακρη αν πρεπει να κανω κατι επιπλεον. Ασε που μου ξετσεκαρει την επιλογη μολις ξαναμπαινω στα options
Daredevil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 πολύ φόλα, ένα μέτριο console action adventure με loot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα