Παναγιωτης1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 οσο ειδα δεν μου αρεσε μακαρι να αλλαξω γνωμη
Bigi444444 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αυτό το πράγμα δεν είναι ds, πώς να γίνει δηλαδή;Θα μπορούσαν να κάνουν ένα καινούριο ip... Δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν σαν παιχνίδι δυστυχώς.Το βρήκα πολύ κονσολάδικο, με πολλή γραμμικότητα και προκαθορισμένα πράγματα.Ούτε γωνία στην κάμερα δε μπορείς να αλλάξεις.Το βαρέθηκα γρήγορα.Ούτε που το τελείωσα το demo να φανταστείτε.Τα μόνα θετικά που βρήκα είναι το ύφος των εισαγωγικών σκηνών, τα γραφικά που είναι όμορφα και οι τοποθεσίες που μου άρεσαν επίσης. Κατά τα λοιπά νομίζω είναι ένα υπεραπλοϊκό action παιχνίδι που είναι μόνο για κονσόλα.Δε νομίζω ότι μπορεί να περπατήσει στο pc... Α ξέχασα: ο χειρισμός είναι για τα χάλια!
ikaruga24 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δεν μαρεσει οτι διαβαζω απο εσας ως τωρα. Εγω κραταω πιστη ομως μονο και μονο επειδη ειναι Obsidian. Τεχνικα θεματα ειχε ανεκαθεν η εταιρια τα οποια φτιαχνονται με ορισμενα patch. Αν τα προβληματα ειναι απλα τεχνικα τοτε δεν υπαρχει θεμα. Υπαρχει θεμα ομως για το gameplay το οποιο κραταω επισης πιστη και παλι λογο obsidian. Το "υπεραπλουστευμενο" που λετε με προβληματισε καθως και τα προηγουμενα DS ηταν υπεραπλουστευμενα σε σημειο ωστε να μην παει παρακατω. Δεν πιστευω το 3 να ειναι κατω απο τα προηγουμενα 2.
aekoupoli Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 βασικα μου θυμιζει πολυ το dungeon hunters σε iphone k ps3 εκτος απο το θεμα καμερας φυσικα
lalanis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μετά από 2ο playthrough καταλήγω ότι θα το αγοράσω μάλλον........όταν το steam το βάλει -75%, κάτι το οποίο προβλέπω να γίνεται σύντομα...
Anastazio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Οχι ρε γαμω μη με πληγωνετε ετσι,ποσα χρονια να περιμενω ακομα να δω καλο hack&slash?πφφφφφ,παω να κατεβασω ντεμο...pray in process..
Bigi444444 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Αχαχα, aekoupoli αυτό θα έλεγα κι εγώ.Μου θύμισε πολύ έντονα το dungeon hunter στο android και σε θέμα interface αλλά και γενικότερα σαν παιχνίδι.Ikaruga, αυτό εννοώ όταν λέω ότι είναι απλοϊκό.Σου θυμίζει πιο πολύ παιχνίδι που βγήκε για τηλέφωνο.Ακολουθείς ένα μονοπάτι, δεν πας όπου θέλεις και γενικά είσαι πολύ περιορισμένος.Σου λέω, δεν έχεις καν δυνατότητα αλλαγής της κάμερας πέρα από τα 2 επίπεδα ζουμ που έχει συνολικά! Πάντως τεχνικά σε μένα τουλάχιστον βγήκε αρτιότατο.Αλλού πάσχει.Και τα πρώτα ds ήταν απλά, άλλά όχι με τον ίδιο τρόπο.Αυτό νομίζω θα το έλεγα πιο πολύ παιδικό, χωρίς παιδικά γραφικά. jvgrjohn, έχεις χειριστήριο επάνω;Γιατί κι εγώ είχα συνδεδεμένο του xbox και δεν άκουγε το ποντίκι μέχρι που έβγαλα το χειριστήριο.Για όλες τις κινήσεις μου έβγαζε τα αντίστοιχα εικονίδια του χειριστηρίου.
Xorxhs! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 και μετα λενε οτι δεν φταινε οι κονσολες για το χαλι των pc games...
Anastazio Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 και μετα λενε οτι δεν φταινε οι κονσολες για το χαλι των pc games... Ναι γαμω την καταδικη τους...
Tobajara Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ο χειρισμός του παιχνιδιού είναι ΚΑΡΓΑ optimized για κονσόλα και σε PC είναι εντελώς άβολος ως τραγικός. Από εκεί και πέρα, όσο είδα στο demo ήταν corridor hack and slash χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο. Σε co-op ίσως κάτι λέει αλλά single player υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια...
Xorxhs! Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 μουσικη γραφικα αρκετα καλα, αλλα το gameplay κονσολια μεχρι αηδιας....οποιος σκασει λεφτα γιαυτο, καλυτερα να τα δωσει στον Γιωργακη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα