Προς το περιεχόμενο

Dungeon Siege 3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειμαι στο μαγαζι κλεινουμε 6 εχει να μπει πελατης απο τις 3:30 .... αλλη 1:30 ωρα .... ΘΕΛΩ DUNGEON SIEGE ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.

ειμαι στο μαγαζι κλεινουμε 6 εχει να μπει πελατης απο τις 3:30 .... αλλη 1:30 ωρα .... ΘΕΛΩ DUNGEON SIEGE ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εχουμε ακομα, στακα.

Υ.Γ. Απο την αλλη εμενα με σχολασαν αρκετα νοριτερα. Μιλαμε απολυτη νεκρα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πωωω, ειναι οτι ποιο κοντινο στην Vampires του πρωτου Sacred. Μαλλον θα την τιμησω σαν πρωτη μου χαρακτηρα. Εχω ενα κατι με χαρακτηρες που αλλαζουν μορφες.

Δημοσ.

Πωωω, ειναι οτι ποιο κοντινο στην Vampires του πρωτου Sacred. Μαλλον θα την τιμησω σαν πρωτη μου χαρακτηρα. Εχω ενα κατι με χαρακτηρες που αλλαζουν μορφες.

Οι shapeshifters ειναι απο τους πιο ωραιους χαρακτηρες.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι με ενθουσιασε...καπως αργη δραση για hack and slash . Ισως παλι και να ειμαι εγω ο περιεργος βεβαια..

Δημοσ.

Εγω το εκανα ηδη preorder μιας και μου αρεσαν και τα 2 προηγουμενα και με + οτι θα ειναι και η square enix στη δημιουργικη ομαδα πιστευω οτι το παιχνιδι απλα θα τα σπαει!

Δημοσ.

Δεν ενθουσιάστηκα...Αργός ρυθμός,απόλυτα adapted για κονσόλα,dumped down ως αηδίας,γραφικά titan quest (2007)...

Μάλλον θα προσπεράσω,προτιμώ να τα δώσω στο torchlight 2....

Δημοσ.

Αλλά η obsidian είναι εγγύηση τουλάχιστον στην ποιότητα των τίτλων της. Δεν με έχει πουλήσει ποτέ στις επιλογές του αυτό το studio.

Δημοσ.

εμενα μου την εσπασε λιγο το θεμα καμερας,γραφικα συμπαθητικα ειναι σε full Ολα κ FHD οχι κατι πρωτοποριακο βεβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...