Προς το περιεχόμενο

Ποιο media player?

ioankoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω ενα media player κατα προτιμηση με ethernet και υποστηριξη για wi-fi.

Το εργαλειο που παιζει δυνατα στην κατηγορια ειναι το Egreat M34A αλλά εχει αρχισει να δειχνει την ηλικία του αφου βρισκεται στην αγορα 1.5 χρονο περιπου. Βασικο μειον, δεν υποστηριζει blu ray αρχεια. Απο την αλλη διαβασα οτι το M31A τα κανει ολα αλλά δεν εχει τοσο καλη ποιοτητα ηχου.

Τα Popcorn hour C200 (?) ειναι πανακριβα και το WD Live tv δεν το ξερω καθολου. Ισως να παιζουν και αλλα, απλα δεν τα ξερω..

Τι προτεινετε σε μια λογικη κατηγορια τιμης μεχρι 150ε; Θα προτιμουσα να υποστηριζει τα παντα και να ειναι σταθερο/γρηγορο χωρις να σπαει τα καρε στο playback ακομα και σε βαρια αρχεια. Ας μην εχει wifi, αρκει να υποστηριζει τα παντα απο USB χωρις να χρειαζονται conversions σε εικονα η/και ηχο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τα χρήματα που διαθέτεις και με βάση τα χαρακτηριστηκά που θέλεις να έχει το μηχανηματάκι σου προτείνω το εξής:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Media-Players/ASUS-Digital-Media-Player-O!Play-Air-90-YTM61120-EA10WZ.htm

ορίστε και οι λόγοι για τους οποίους επέλεξα τα παραπάνω:

1]Συνδέετε ασύρματα ή ενσύρματα

2]Έχει μεγάλη συμβατότητα αρχείων και απεικόνιση Full HD 1080p

3]Έχει μικρό μέγεθος

4] γρήγορες ταχύτητες

Δημοσ.

Μακρια απο ASUS, τα Firmware Updates τους ειναι χαλια σε σχεση με τις αλλες εταιρειες.

Στα 150 μπορεις να παρεις το ACRyan PlayON!HD, ειναι ενα παρα πολυ καλο μηχανημα. Ακομα μπορεις να περιμενεις τα νεα EGREAT αν θελεις.

Δημοσ.
Μακρια απο ASUS, τα Firmware Updates τους ειναι χαλια σε σχεση με τις αλλες εταιρειες.

Στα 150 μπορεις να παρεις το ACRyan

Αυτό με τα Firmware updates της Asus δεν το ήξερα.

Για το ACRyan εχω ακούσει αρκετά καλά λόγια χωρίς όμως να έχω ο ίδιος καμια προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Για το ac ryan εχω ακουσει καλα λογια οπως επισης και για το xstreamer αλλα δεν τα εχω δει

Εχω το WD HD TV LIVE και παιζει τα παντα αψογα( 1080p) αλλα δεν εχει wifi ,εχει ethernet και δυνατοτητα να μπει wifi usb stick (εχει 2 usb ports)

και στην τιμη των 100 ευρω που το πηρα ειναι πολυ ανταγωνιστικο στην τιμη του,και εχει καλη υποστηριξη απο firmware

Δημοσ.

Καθώς έχω σχετική άγνοια με τους Media Players, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον media player που να παίζει όλα τα συνηθισμένα αρχεία (avi, divx, mkv...) και σε DTS (ώστε να μην μετατρέπουμε τα αρχεία για να μετατρέψουμε τον ήχο) και αν είναι δυνατόν με δικό του σκληρό δίσκο, ώστε να μην χρειάζεται να χρησιμοποιώ συγχρόνως και εξωτερικό σκληρό;

Και φυσικά να υποστηρίζει πλήρως ελληνικούς υπότιτλους και να συνδέεται με HDMI για πλήρη απόλαυση 1080p.

Θα χαρώ να ακούσω τις προτάσεις σας, σε όσο το δυνατόν καλύτερο κοστολόγιο φυσικά.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και εγω εχω ακουσει "καλα" σχολια για το Extreamer, αλλα εταιρεια που δινει μετρημενα στα δαχτυλα κομματια για παρουσιασεις στο δικτυο εγω προσωπικα δεν την εμπιστευομαι.

Δημοσ.

Ρε παίδια το Extreamer έχει όλα αυτά που αναφέρω; Τα έχει δοκιμάσει κανείς; (π.χ. παίζει mkv με dts ήχο ή πρέπει να το μετατρέπουμε; )

Επίσης, έχει σωστή υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων ή πρέπει να ψάχνω 500 ώρες στο internet για το "σωστό σετάρισμα";

Βοηθήστε τον άσχετο :-)

Δημοσ.
Ρε παίδια το Extreamer έχει όλα αυτά που αναφέρω; Τα έχει δοκιμάσει κανείς; (π.χ. παίζει mkv με dts ήχο ή πρέπει να το μετατρέπουμε; )

Επίσης, έχει σωστή υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων ή πρέπει να ψάχνω 500 ώρες στο internet για το "σωστό σετάρισμα";

Βοηθήστε τον άσχετο :-)

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=67765

εδώ μπορείς να διαβάσεις για τον xtreamer

αυτός που προτείνει ο φιλος παραπάνω ξέρουμε αν παίρνει μέσα δίσκο??

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επειδή ψάχνω και γω αυτόν τον καιρό να αγοράσω έναν media player, ποιον προτείνετε; Κοίταξα το Xtreamer Sidewinder και φαίνεται αρκετά καλό μηχάνημα, αλλά η εταιρεία δεν μου φάνηκε καθόλου αξιόπιστη και σε ορισμένες περιπτώσεις οι παραγγελίες αργούν πάνω από 2 μήνες (που διάβασα για το Xtreamer Pro). Μήπως είναι καλύτερο το ACRyan; Τι διαφορές έχουν; Εκτός από τη συμβατότητα και την ταχύτητά τους, πιο είναι πιο λειτουργικό και με περισσότερες δυνατότητες; Ευχαριστώ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...