endj3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αξιζει να δωσω το Omnia i900 16gb για ενα Nokia 5800?? Το χρησιμοποιω καθημερινα οποτε θελω : -ευκολια στην χρηση και το θελω για: -Μουσικη -Internet browsing (Wi-Fi) -Ταινιες που και που -Games / Apps κ.λ.π
or30n Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Αξιζει να δωσω το Omnia i900 16gb για ενα Nokia 5800??Το χρησιμοποιω καθημερινα οποτε θελω : -ευκολια στην χρηση και το θελω για: -Μουσικη -Internet browsing (Wi-Fi) -Ταινιες που και που -Games / Apps κ.λ.π Αγαπητέ φίλε endj3.Εγώ ασχολούμε με κινητά λίγο καιρό και μπορώ να πώ ότι τώρα τελευταία που ήρθε στα χέρια μου ένα νοκια 5800 έχω μείνει πραγματικά έκπληκτος απο τις εφαρμογές του.Τού έκανα μία απλή αναβάθμηση σε τελευταίο firmware 50.0.005 s60 5th edition και μία MicroSD 16gb (σε λίγο καιρό αλλάζει σε 32gb)και το κινητάκι δουλεύει τέλεια.Έχει πάρα πολλές εφαρμογες,wi-fi,GPS καί ταινίες.Βέβαια η οθόνη του έιναι λίγο μικρή αλλά αυτό για εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πώ ότι με πειράζει.Κατα τη γνώμη μου μπορείς να δείς και σε μερικά άλλα forum τι λένε γι'αυτό το κινητό, να δείς και κάποια σχετικά βιντεάκια στο ίντερνετ και να αποφασίσεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Eγω δεν θα αλλαζα το ΟΜΝΙΑ για το συγκεκριμενο, εκτος και αν δεν μου αρεσε το περιβαλλον των windows mobile. Αν δεν εχεις προβλημα με αυτο τοτε μεινε εκει που εισαι κατα την γνωμη μου.
endj3 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις η αλλαγη εγινε ηδη και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος
or30n Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Οκ ευχαριστω για τις απαντησεις η αλλαγη εγινε ηδη και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος :-):-):-):-):-):-):-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.