guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Είχα κάτι χρόνια να παίξω κάνα game πέρα από wow , και πρόσφατα έβαλα το Dragon Age. Παρατήρησα ότι όταν παίζω , το CPU use είναι κολλημένο στο 100% και στους δύο πυρήνες. Το περίεργο είναι πως δεν δείχνει να ανεβάζει θερμοκρασία (δεν το τσέκαρα με κάποιο soft , απλά δεν ανεβάζει ουτε ελάχιστα στροφές το ανεμιστήρι όπως όταν πχ τρέξω κάτι άλλο βαρύ) Επίσης παρόλα αυτά το PC είναι μια χαρά. Δηλ , ανοίγω χαλαρά 10 tabs Opera , winamp , utorrent κτλ κτλ , και το alt tab πάει σφαίρα during gaming χωρίς το παραμικρό κόλλημα Sorry αν η απορία μου είναι κουλή ή δείχνει σημάδια ασχετοσύνης , απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν ανεβάζει θερμοκρασία και γιατί δεν σέρνεται , όταν είναι κολλημένο στο 100% για ώρα btw για το PC της υπογραφής μιλάω
phanispal Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τσέκαρε ποιες processes καταναλώνουν επεξεργαστική ισχύ.
guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ok i will. απλά είμαι δουλειά , και τώρα μου ρθε φλασιά να ποστάρω το θέμα . Πιο αργότερα που θα μαι σπίτι θα ποστάρω και Temps κτλ κτλ.
Dosas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 το dragon age τους χρησιμοποιεί όλους τους πηρύνες full, το ίδιο και το mass effect 2 και γενικά τα παιχνίδια της bioware.
guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ok , απλά δεν έπρεπε να έχω αυξηση στην cpu temp ή έστω να σέρνεται κάπως το PC; Εδώ πάω να τρέξω τπτ άλλο πχ κανά scan και αμέσως μου παίρνει τα αυτιά ο zalman , γιατί τον έχω ήδη πολύ χαμηλές στροφές στο idle.
guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 οκ είχα τελείως λανθασμένη εντύπωση για τις θερμοκρασίες και τις στροφές του φαν. anyway όντως το process του DA χτυπάει 98% , απλά δεν μου κολλάει το pc όσες εφαρμογές και να ανοίξω. τεσπα φωτο#1 idle φωτό#2 με DA
guido Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 ok thx, απλά μου είχε κολλήσει η χαζή ιδέα πως είναι κάπως εικονικό αυτό το 100% .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.