Προς το περιεχόμενο

CPU 100% Use οταν παίζω game.

guido

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα κάτι χρόνια να παίξω κάνα game πέρα από wow , και πρόσφατα έβαλα το Dragon Age.

Παρατήρησα ότι όταν παίζω , το CPU use είναι κολλημένο στο 100% και στους δύο πυρήνες. Το περίεργο είναι πως δεν δείχνει να ανεβάζει θερμοκρασία (δεν το τσέκαρα με κάποιο soft , απλά δεν ανεβάζει ουτε ελάχιστα στροφές το ανεμιστήρι όπως όταν πχ τρέξω κάτι άλλο βαρύ)

Επίσης παρόλα αυτά το PC είναι μια χαρά. Δηλ , ανοίγω χαλαρά 10 tabs Opera , winamp , utorrent κτλ κτλ , και το alt tab πάει σφαίρα during gaming χωρίς το παραμικρό κόλλημα

Sorry αν η απορία μου είναι κουλή ή δείχνει σημάδια ασχετοσύνης , απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν ανεβάζει θερμοκρασία και γιατί δεν σέρνεται , όταν είναι κολλημένο στο 100% για ώρα

btw για το PC της υπογραφής μιλάω

Δημοσ.

ok i will.

απλά είμαι δουλειά , και τώρα μου ρθε φλασιά να ποστάρω το θέμα . Πιο αργότερα που θα μαι σπίτι θα ποστάρω και Temps κτλ κτλ.

Δημοσ.

το dragon age τους χρησιμοποιεί όλους τους πηρύνες full, το ίδιο και το mass effect 2 και γενικά τα παιχνίδια της bioware.

Δημοσ.

ok , απλά δεν έπρεπε να έχω αυξηση στην cpu temp ή έστω να σέρνεται κάπως το PC; Εδώ πάω να τρέξω τπτ άλλο πχ κανά scan και αμέσως μου παίρνει τα αυτιά ο zalman , γιατί τον έχω ήδη πολύ χαμηλές στροφές στο idle.

Δημοσ.

οκ είχα τελείως λανθασμένη εντύπωση για τις θερμοκρασίες και τις στροφές του φαν.

anyway όντως το process του DA χτυπάει 98% , απλά δεν μου κολλάει το pc όσες εφαρμογές και να ανοίξω. τεσπα

φωτο#1 idle

φωτό#2 με DA

post-9947-129063096385_thumb.jpg

post-9947-129063096386_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...