Προς το περιεχόμενο

δεν ξέρω τη να κάνω

VagosM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδία εχω απελπιστει γιατί έκανα ένα υπολογιστή και το 4πινο καλόδιο του τροφοδοτικού δεν φτάνει να κουμπώσει στην μιτρική τι να κάνω?

Δημοσ.
για σας παιδία εχω απελπιστει γιατί έκανα ένα υπολογιστή και το 4πινο καλόδιο του τροφοδοτικού δεν φτάνει να κουμπώσει στην μιτρική τι να κάνω?

Αυτό που λες μπορείς να το φωτογραφίσεις ;

Δε παίζει να μη φτάνει, εκτός αν κούμπωσες "όπως όπως" τη μητρική!

Δημοσ.

....μμμμ μήπως προσπαθείς να κουμπώσεις το 4πινο που είναι μαζί με το 20πινο?για βγάλε μια φωτο!!

Δημοσ.
....μμμμ μήπως προσπαθείς να κουμπώσεις το 4πινο που είναι μαζί με το 20πινο?για βγάλε μια φωτο!!

ε δεν νομιζω να προσπαθει αυτο...!

Αλλιως ειναι epic WIN!

Δημοσ.
Σε μεγαλα κουτια δεν φτανει....

Και εγώ σε τέτοιο κουτί για να πω την αλήθεια (ευτυχώς) δεν έχω πέσει, Αδυνατώ μάλιστα να πιστέψω ότι σε ένα τέτοιο κουτί :full_tower_open.jpg

οι άνθρωποι θα είχαν την μεγαλοφυή ιδέα να τοποθετήσουν τη θέση του τροφοδοτικού (μόνο) τέρμα πάνω :o

Δημοσ.

το έχω δεί κ αυτό,είχε σκίσει κ το sleeve στην προσπάθεια,ευτυχώς δεν κατάφερε να το φτάσει γιατί μπαίνει κιόλας κ ας μην ταιριάζουν τα σχέδια!

Δημοσ.

Το Extension το εβγαλαν κυριως για κουτια οπως το ATCS840 και μητρικες οπως με το Χ58...

Βλεπεις εκει που ειναι το τροφοδοτικο δεν μπορει μπορει να φτασει το 4/8πινο κανονικα, ειδικα αν εχεις μια μεγαλη καρτα και μια μεγαλη ψυκτρα (σχ.1).

Αντιθετα σου δινουν ενα Extension και το πας γυρω γυρω ωστε να μην εχεις θεμα (σχ.2)

coolermasteratcs840inte.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...