zapermania Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ξαναποστάρω ενα θέμα που είχα βάλει σε αλλο μέρος του forum. Καλησπέρα σε όλους και σε όλες.Θα ήθελα την βοήθειά σας.¨Εχω ενα samsung omnia II pro με το λειτουργικό του τίτλου και δεν μπορώ να βρώ πως να εμφανήσω στην μπάρα που λέει έναρξη κτλ το εικονίδιο της μπαταρίας.¨Εχω φάει τον τόπο να βρώ πως να το κάνω αλλα τπτ!!¨Οποιος γνωρίζει ας μου πεί. Επίσης άλλο ενα θεματάκι που υπάρχει είναι η εξής:έχω εγκατεστημένο το πλοηγό n drive που είχε το κινητό από μόνο του.¨Οταν πατάω για να το ανοίξω μου λέει οτι θα χρειαστεί το bluetooth και τα μνμ μου και κάτι άλλα κ ξεκινά αλλα μπαίνει internet.Εγώ δν θέλω να μπαίνει ιντερνετ και να χρεώνομαι!!!Είμαι πολυ λάθος...;;; Sorry για τις παιδικές μου ερωτήσεις αλλα έρχομαι πρώτη φορά σε επαφή με windows mobile και τα έχω βρεί παλούκια..... Παρακαλώ εναν μοδερετορ να κλείσει το αλλο θέμα
Net. Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Για το δεύτερο μπορώ να απαντήσω. Πήγαινε στις ρυθμίσεις του GPS και απενεργοποίησε το A-GPS. Μετά μπες στις ρυθμίσεις του NDrive και ρύθμισε την πόρτα και την ταχύτητα επικοινωνίας του GPS με το πρόγραμμα.
zapermania Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Το a-gps το απενεργοποίσα.Μετά στις ρυθμίσεις του n-drive έχει διάφορες και πολλές ρυθμίσεις.Το είχα σετάρει στο αυτόματα.Σε τι ταχύτητα και σε ποιά θύρα πρέπει να το σετάρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.