P@no- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Ενας φιλος μου θελει να κανει φορματ μπορειται να μου δωσετε οδηγειες?
gemini235 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 googlαρισέ το και θα βρείς απειρους οδηγούς και με φωτος. Μερικοι υπολογιστες εχουν και ετοιμα cd στα αποια δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα εσυ (restore cds)
doutsos13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=Wf2Ffm33DhA&feature=related[/ame] Windows-Format
isay Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 εχει τα xp Πάνο είσαι χρήστης από το Φεβρ. Αποκλείεται να μην δει το Wiki. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275133
pgmank Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Είναι σημαντικό να πείς που θες να κάνεις το format, δηλαδή σε ποιό δίσκο και αν είναι διαφορετικός από το λειτουργικό που τρέχει. Στην περίπτωση που θες να κάνεις format στο λειτουργικό σου για να εγκαταστήσεις κάποιο άλλο, οι τρόποι για το format είναι πολλοί ανάλογα με το τι λειτουργικό πρόκειτε να εγκατατήσεις. Το format γίνετε συνήθως μέσα από το CD των λειτουργικών, στην περίπτωση που θες να κάνεις format ένα λειτουργικό - διότι υπάρχει και η επιλογή από τον υπολογιστή μου δεξί κλικ πάω σε μία συσκευή αποθήκευσης και διαμόρφωση (ισχύει για όλα τα Windows, αλλά διαρφώνει μόνο δίσκους εκτός του C). Οπότε, άμα θέλεις να εγκαταστήσεις κάποιο συγκεκριμένο λειτουργικό πρέπει να ακολουθήσεις τις συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς εγκαθιστάται και πώς κάνεις format στο δίσκο που θα γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού.
P@no- Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 οχι δεν θελω να εγκαταστησω καποιο αλλο λογισμικο το ιδιο ξανα
pgmank Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Τότε πρωτού ξεκινήσει ο υπολογιστής σου βάλε το δικάκι των Vista να τρέχει, αφού έχει αλλάξει από το BIOS να κάνει BOOT από CD. Ύστερα ακολούθα τα βήματα των Vista
papkosta Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 για σας και από μένα έχω το εξής πρόβλημα,αγόρασα ενα laptop fujitsu siemens με 7αρια και θέλω να βάλω XP profesional .στην προσπάθεια να κανω format μου βγάζει ότι δεν εντόπισε συσκευές αποθήκευσης.Μπορεί κανεις να μου πει τα βήματα ένα-ένα ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
eparon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 όταν λες ότι δεν εντόπισε συσκευές αποθήκευσης εννοείς ότι δε σου εντοπίζει σκληρούς δίσκους? αν είναι αυτό το πρόβλημα, το πιο πιθανό είναι να προσπαθείς να εγκαταστήσεις κάποια παλιά έκδοση των xp (πριν sp3) που δεν έχει μέσα drivers για sata σκληρούς. σε αυτή την περίπτωση πρέπει είτε να βάλεις την τελευταία έκδοση των xp (με sp3 δηλαδή) είτε να βρεις το driver για το σκληρό σου και να τον φορτώσεις όταν σου βγάλουν σχετικό μήνυμα τα windows. (κάπου στην εγκατάσταση λέει να πατήσεις F8 νομίζω για να φορτώσεις κάποιο driver εκτός αυτών που είναι στο cd)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.