Προς το περιεχόμενο

MBP - Spaces + Οθόνες

BlackScorpionX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι ξέρω ο τίτλος δεν είναι και πολύ περιγραφικός αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται (και πώς) σε Macbook Pro 15,6' (αγορασμένο πέρυσι τον ιούλιο) να λειτουργήσουν δύο οθόνες ανάλογα με τα spaces.

Δηλαδή να είναι πχ συνδεδεμένο με μία οθόνη και να δείχνει το 1 και στην δική του οθόνη να δείχνει το 2; Μια ματιά που έριξα στο google δε βρήκα και πολλά.

Τώρα θα μου πείτε...μα γιατί να το κάνεις αυτό; Ε! Θα έχω του λόγους μου... :P

Επίσης αν γίνεται να συνδέσω το mbp σε περισσότερες οθόνες, δηλαδή να το συνδέσω ας πούμε με μία οθόνη και μία τηλεόραση (Αυτό το τελευταίο δεν το θέλω για πρακτική εφαρμογή, εγκυκλοπαιδικά ρωτάω :-D)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπόν... στο mbp έχω 2 οθόνες κανονικά ( τη μία τη δικιά του και μία samsung). Οι επιλογές που μου δίνει είναι miror ( και οι δύο οθόνες δείχνουν το ίδιο ) ή επέκταση. Δεν έχω δοκιμάσει πως συμπεριφέρεται το spaces γιατί δεν το χρησιμοποιώ.

Για μία οθόνη και μία τηλεόραση πως θα το κάνεις? μία επιπλέον έξοδο έχει το mbp. Αν υπάρχει κάποια συσκευή που να μοιράζει το σήμα σε περισσότερα εξόδους, θεωρητικά μπορεί να γίνει, αλλά και πάλι πως θα παίξει το mirror - extend? Δημιουργούνται θέματα...

αλλο ζηταει ρε παιδια ... εχει μονο 1 εξωτερικη οθονη οπου θελει να εχει ενα ξεχωριστο space...!!

Αυτό θέλω ναι! Όποιος ξέρει ή το έχει δοκιμάσει να μου πει. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο στη δουλειά όσο και για χαβαλέ στο σπίτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...