spyzog Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Γεια σας και από εμένα. Εχω μια Camera Sony DCR-TRV345E Hi8 και θέλω να μεταφέρω τα βίντεο από τις κασσέτες στο PC. Σύνδεσα τη camera με το pc μέσω usb, χρησιμοποίησα το ROXIO για τη μεταφορά αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την ποιότητα. Εχω επιλέξει τη καλύτερη ποιότητα εξαγωγής(MPEG2,DVD) αλλά δεν έχω καλό αποτέλεσμα και για να μετατρέψω τη κασσετα χρειάζονται γύρω στα 4GB στο σκληρό. Η κάμερα έχει και άλλες υποδοχες για σύνδεση π.χ DV,S-VIDEO αλλά δεν έχω τα καλώδια προς το παρόν(μπορώ να τα βρω όμως). Θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γίνει η μεταφορα στο pc και ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω(έχω και το pinnacle12) To pc έχει δύο κάρτες γραφικών υπάρχουν θυρες fireware μπροστα και πίσω, 4πύρηνο και γενικά είναι ένα καλό εργαλείο.
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Η καλύτερη λύση είναι το καλώδιο firewire και μπορείς να το κάνεις μέσα από το Pinnacle. Θα κάνεις καταγραφή σε DV-AVI PAL αν θέλεις να μοντάρεις το βίντεο και μετά εξαγωγή σε dvd μέσα από 12. Χρειάζεσαι, για να γίνει το παραπάνω, περίπου 12 GB στον δίσκο για κάθε ώρα εγγραφής βίντεο (για το dv-avi) και 4GB για την μετατροπή. Μετά μπορείς να σβήσεις το avi αν δεν το χρειάζεσαι ή να το μετατρέψεις σε κάποιο mkv ή divx-avi με το format factory. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μοντάζ μπορείς να κάνεις την καταγραφή σε MPEG2 με bitrate γύρω στα 8.000 Mbps.
spyzog Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Η καλύτερη λύση είναι το καλώδιο firewire και μπορείς να το κάνεις μέσα από το Pinnacle.Θα κάνεις καταγραφή σε DV-AVI PAL αν θέλεις να μοντάρεις το βίντεο και μετά εξαγωγή σε dvd μέσα από 12. Χρειάζεσαι, για να γίνει το παραπάνω, περίπου 12 GB στον δίσκο για κάθε ώρα εγγραφής βίντεο (για το dv-avi) και 4GB για την μετατροπή. Μετά μπορείς να σβήσεις το avi αν δεν το χρειάζεσαι ή να το μετατρέψεις σε κάποιο mkv ή divx-avi με το format factory. Αν δεν σε ενδιαφέρει το μοντάζ μπορείς να κάνεις την καταγραφή σε MPEG2 με bitrate γύρω στα 8.000 Mbps. Σε ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.