Προς το περιεχόμενο

Image μεμονωμένου προγράμματος

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκατεστημένο ένα παιχνίδι, το planescape torment. Σε αυτό έχω βάλει ένα σωρό patches και mods, μετά από πολύ κόπο. Ρωτάω λοιπόν, υπάρχει τρόπος να του πάρω κάποιου είδους image, έτσι ώστε να μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω εύκολα, αν τυχόν χρειαστεί για κάποιο λόγο να το κάνω uninstall;

Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα είναι στις καταχωρήσεις που κάνει το παιχνίδι στη registry. Σκεφτομαι λοιπόν πως αν κάνω ένα απλό delete στον φάκελό του δεν θα πειραχτεί τίποτα στη registry, οπότε αργότερα θα μπορέσω να βάλω στην ίδια τοποθεσία το image του παιχνιδιού και όλα να είναι καλά. Σωστό;

Δημοσ.

Δυστυχως ο μονος τροπος να κανεις αυτο που θελεις ειναι να κανεις ενα Ghost image τον δισκο (εαν περιλαμβανει και το λειτουργικο) :P

Δημοσ.

Γιατι να μπεις στον κοπο να το κανεις uninstall? Δυστυχως τοχει αυτο το pc gaming, εαν εχεις ενα δισκο μονο τα games τοτε εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Γιατί το έχω εγκατεστημένο κανένα 15μερο τώρα, δεν το έχω ξεκινήσει και ούτε βλέπω να το ξεκινάω σύντομα. Τέλος πάντων, ούτε να φάει ούτε να πιει μου ζητάει, ας μείνει εκεί.

Αν και λέω να το δοκιμάσω έτσι όπως λέω, να το κάνω delete τον φάκελό του και μετά να το επαναφέρω από το image του, έτσι, να μου φύγει η περιέργεια.

Δημοσ.

Γιατί πιστεύεις πως αν σβήσεις μόνο τον φάκελο δε θα χάσεις patches και mods;

Εκεί αποθηκεύονται, όχι στην registry.

Δημοσ.

Μα αφού όλα είναι εγκατεστημένα μέσα στο ίδιο φάκελο, τον φάκελο του παιχνιδιού.

Κάνω image όλον τον φάκελο του παιχνιδιού όπως είναι με τα patches και τα mods. Κάνω delete τον φάκελο του παιχνιδιού (όχι απεγκατάσταση) και μετά, όταν θέλω, απλά επαναφέρω το image στην ίδια τοποθεσία στον σκληρό που ήταν αρχικά εγκατεστημένο. Δεν βλέπω τον λόγο να μη δουλέψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...