grigoriou Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σιγα μη μας στειλουν και τα στελθ Το πρόβλημα της ελλλάδας είναι ότι κάθε μήνα, το ελληνικό δημόσιο καταναλώνει δυο δις ευρώ περισσότερα από ότι εισπράτει. Και αυτό το προβλημα δεν λύνεται ούτε με υποτίμηση, ούτε με επιπλέον δάνεια, ούτε με αναδιάρθρωση, ούτε με επιστροφή στη δραχμή, ούτε με τίποτα άλλο περίπλοκο. Λύνεται απλά με μείωση των δαπανών και αύξηση των εσόδων. Mειωση δαπανων οσο αυτοι που ειναι πανω και οι δικοι τους τρων και πινουν, δε θα εχουμε ποτε. Αντιθετα, θα τα φορτωνουν παντα στις πλατες μας Για να παρει ο Ακης πχ. τη μιζα του θα εχεις εσυ ο μισθωτος μια μειωση 10% κ.ο.κ. πάντως εδώ πάνω έχει ακουστεί πολύ ότι στην Νέα Σάντα (καμιά 40 χλμ από Σαλλλονίκη) έχουν δημιουργηθεί ειδικές μονάδες με συμμετοχή του ΝΑΤΟ και κάνουν ασκήσεις καταστολής διαδηλώσεων. Προσωπικά δεν μου στέκει και πολύ, θα ψήφιζα ότι είναι αρβυλιά. Μια χαρά ΜΑΤ έχουμε να μας σπάσουν στο ξύλο αν βγούμε στους δρόμους, δεν νομίζω ότι παίζει να παρέμβει το ΝΑΤΟ σε ενδοελληνική εξέγερση. Σιγά μην μας βομβαρδίσουν κιόλας. Δε νομιζω οτι αν διαδηλωσεις ειρηνικα θα σε σπασει κανεις στο ξυλο... Αν επιδιωξεις ντου στη Βουλη λογικο δεν ειναι να αντιδρασουν οι μοναδες καταστολης?
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Στη βόρεια Ελλάδα όλοι το ξέρουν εδώ και μήνες γιατί όλο και κάποιος γνωστός-γνωστού παίζει στην εν λόγο καναδεζομεταφερόμενη ταξιαρχία. Όταν ήμουν εγώ πάντως τέτοια άσκηση δεν κάναμε. Εγω δεν μιλαω για την συγκεκριμενη ασκηση απο αυτη τη ταξιαρχια και ουτε για αυτες τις ημερομηνιες.Οι ημερομηνιες που εχω ειναι απο αρχες Μαιου μεχρι τα μεσα Μαιου σε αλλο μερος και σε συγκεκριμενα "γραφεια".Οσα για το αν τα ΜΑΤ μπορουν να καταστειλουν στο μελλον ειναι μια επισφαλης προβλεψη διοτι πλεον μπαινουν και αλλοι στο παιχνιδι.
apd453 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δε νομιζω οτι αν διαδηλωσεις ειρηνικα θα σε σπασει κανεις στο ξυλο... Αν επιδιωξεις ντου στη Βουλη λογικο δεν ειναι να αντιδρασουν οι μοναδες καταστολης? Αν σε ένα κράτος μονάδα καταστολής θεωρείται ο στρατός μάματα και με μεγάλα γράμματα.
frenzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τους Seals να φοβάστε που θα σκάσουν να καταστείλουν τους εξεγερμένους στο Καστελλόριζο.
grigoriou Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν σε ένα κράτος μονάδα καταστολής θεωρείται ο στρατός μάματα και με μεγάλα γράμματα. Οχι ο στρατος, τα ματ(μοναδες αποκαταστασης ταξης). Αν πανε να σου σπασουν το μαγαζι απ αυτους περιμενεις να σε προστατεψουν. Ο στρατος φανταζομαι θα επεμβει αν γινει στρατιωτικη χουντα, οπως το 1967-74.
Thanos1972 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλα γελατε εσεις.εδω εφυγε ταγμα για πλωτα μια μερα μετα που γυρισαν απο το κοσσοβο τον μαϊο.ξερετε ποσο κοστιζουν αυτες οι ασκησεις......
apd453 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τους Seals να φοβάστε που θα σκάσουν να καταστείλουν τους εξεγερμένους στο Καστελλόριζο. Για πες μας για ποιο λόγο γίνονται οι ασκήσεις και ποιο λόγο μέχρι πριν αρκετούς μήνες δεν γινόταν? http://www.youtube.com/watch?v=zCvOCncLqak&feature=related Στο 2:40 φαίνεται και το πανό που γράφει "peace" για όσους αμφιβάλουν ακόμη όσον αφορά τους λόγους για τους οποίους κάνουν τη προπόνηση. Η άσκηση λέγεται ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ.
frenzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Για πες μας για ποιο λόγο γίνονται οι ασκήσεις και ποιο λόγο μέχρι πριν αρκετούς μήνες δεν γινόταν? Εδώ είναι το ράδιο-αρβύλα. Οι ασκήσεις άρχισαν όταν γινόταν της πουτάνας σε Αλγερία και Αίγυπτο. Το ΝΑΤΟ κάνει ασκήσεις για παν ενδεχόμενο, το να συνδέεις όμως ένα μόνο ενδεχόμενο με τα οικονομικά προβλήματα της χώρας είναι θεωρίες συνωμοσίας και αρλούμπες. Όπως και το πως θα μας επιτεθεί η Τουρκία τώρα που σφίξαν οι κώλοι, όπως και το πως μας ψεκάζουν με χημικά για έλεγχο συνειδήσεων. Η ανοησία δεν έχει όρια. Αλλά μη σας τη χαλάω, εγώ ήθελα μονάχα να γράψω τη λέξη αρλούμπες κάτω από το αντίστοιχο ποστ, συνεχίστε.
apd453 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αυτά που λες που τα ξέρεις? link please. Αρλούμπες λοιπόν. Στην Αλγερία και στην Αίγυπτο από την άλλη είχαν άδικο οι διαδηλωτές? Ήταν μήπως μπαχαλάκιδες και αυτοί χωρίς αιτία? Η διάψευση από την άλλη γιατί έγινε? Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι αυτά που λες δε στέκουν. Στην αρχή δεν πίστευες για τις ασκήσεις και έλεγες ότι ήταν αρλούμπες. Αφού μέχρι και βίντεο σου ποστάραμε το γύρισες σε Αλγερίες.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εδώ είναι το ράδιο-αρβύλα. Οι ασκήσεις άρχισαν όταν γινόταν της πουτάνας σε Αλγερία και Αίγυπτο. Το ΝΑΤΟ κάνει ασκήσεις για παν ενδεχόμενο, το να συνδέεις όμως ένα μόνο ενδεχόμενο με τα οικονομικά προβλήματα της χώρας είναι θεωρίες συνωμοσίας και αρλούμπες. Όπως και το πως θα μας επιτεθεί η Τουρκία τώρα που σφίξαν οι κώλοι, όπως και το πως μας ψεκάζουν με χημικά για έλεγχο συνειδήσεων. Η ανοησία δεν έχει όρια. Αλλά μη σας τη χαλάω, εγώ ήθελα μονάχα να γράψω τη λέξη αρλούμπες κάτω από το αντίστοιχο ποστ, συνεχίστε. Eισαι εκτος τοπου και χρονου.Εχει καταντησει γραφικο οποιαδηποτε πληροφορια να θεωρειται θεωρια συνωμοσιας.Σου ειπα οτι για 2 εβδομαδες αρχες Μαιου εγιναν συγκεκριμενες ασκησεις οι οποιες αφορουσαν αποκλειστικα τους τροπους καταστολης στην Ελλαδα.Εχεις καποιον ιδιαιτερο λογο που το αμφισβητεις?Θελεις να βρεθουμε και να μιλησεις με εναν απο τους επικεφαλης των συγκεκριμενων ασκησεων?Τι σχεση εχουν οι ψεκασμοι και η Τουρκια με αυτα που λεμε?
frenzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ηδη εχει εκπονηθει σχεδιο καταστολης το οποιο το γνωριζω απο μεσα. Εδώ ήταν το πρόβλημα, γι' αυτό και κουόταρα μονάχα αυτό. Υπονοεί πως έχουν ήδη προβλέψει την εξέγερση στην Ελλάδα και ήδη ετοιμάζονται για αυτήν. Οι νατοϊκοί. Αρλούμπες.
apd453 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εδώ ήταν το πρόβλημα, γι' αυτό και κουόταρα μονάχα αυτό. Υπονοεί πως έχουν ήδη προβλέψει την εξέγερση στην Ελλάδα και ήδη ετοιμάζονται για αυτήν. Οι νατοϊκοί. Αρλούμπες. Ασκήσεις καταστολής γίνονται και δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις άλλωστε (ευτυχώς γιατί δεν θα το πίστευες αλλιώς). Οι λόγοι μιας τέτοιας άσκησης είναι για υπάρχει ετοιμότητα και μόνο (εντός η εκτός Ελλάδος). Αν δεν υπάρχει υποψία εξέγερσης δεν θα υπήρχε και η εν λόγο άσκηση όπως και δεν υπήρχε τόσα χρόνια. Είτε εντός, είτε εκτός ο στρατός να βγει στους δρόμους για να καταστείλει πολίτες είναι εκτός λογικής σε μια δημοκρατία. Πες μας λοιπόν ποιος ο λόγος να είναι έτοιμος ο Ελληνικός στρατός να βγει στους δρόμους. Εκτός και αν είσαι υπέρ. Αν είναι έτσι οκ. Και τη θεία μου τη στέλνει ο Κωνσταντίνος κάρτα κάθε Χριστούγεννα. Μια χαρά άμα τη δεις. Πετάει.
frenzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εκτός και αν είσαι υπέρ. Σφαίρες σε τέτοια μυαλά; Ούτε στα καλύτερα όνειρα του Μπρετόν.
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εδώ ήταν το πρόβλημα, γι' αυτό και κουόταρα μονάχα αυτό. Υπονοεί πως έχουν ήδη προβλέψει την εξέγερση στην Ελλάδα και ήδη ετοιμάζονται για αυτήν. Οι νατοϊκοί. Αρλούμπες.
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Είτε εντός, είτε εκτός ο στρατός να βγει στους δρόμους για να καταστείλει πολίτες είναι εκτός λογικής σε μια δημοκρατία. Μονο που στην ελλαδα δεν εχουμε δημοκρατια,δεν εχουμε θεσμους,δεν εχουμε κρατος. Εμενα μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο και αναμενομενο οτι προετοιμαζεται ο ελληνικος στρατος ωστε να καταπνιξει την οποιαδηποτε σπιθα λαικης επαναστασης στο κοντινο μελλον. Προκειμενου να διατηρηθει το ελληνικο κατεστημενο και να συνεχιζονται να εξυπηρετούνται τα συμφεροντα καποιων εντος και εκτος ελλαδος,ολοκληρο το Κοινοβουλιο δεν θα δισταζε να κατεβασει τον στρατο στους δρομους προκειμενου να αποτρεψει,ακομα και με αιμα,το ενδεχομενο πανελλαδικης λαικης εξεργεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.